Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι τη νατσ λεω...εκεινη θα μασ τα περιγραψει τελεια.......Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 215994 αλεξ ψυχραιμια οταν μπορεισ πηγαινε να δεισ τι συμβαινει κ πεσ μασ

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλεξ μου δεν ανχονομαι πια θα ειναι πρωτη δευτερη και τα λιπα για χιουμορ το ειπα να ειναι καλα τα μικρα και ας ερθουν οποτε ειναι τι λες τωρα πανω απο ολα να ειναι καλα και παλι για χιουμορ το ειπα το διευκρινιζω εμενα ετσι και αλλιος ποσος με ενδιαφερη αν ερθει σημερα η σε 14 μερες που εχω το ραντεβου μου κανωνικα ετσι και αλλιος οσο καθετε τοσο το καλητερο για εκεινο ..............................μακαρι να πανε ολα καλα και για σενα και για την αποστολια μας και σου ευχομαι πραγματικα με εναν πονο και θα προσευχομαι να ειστε καλα και να ερθει οποτε ειναι εκεινη ετοιμη

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η οποια 3 κιλα κοπελαρα ελισα μου σημερα ειναι υπερκινητικη.ολο κλωτσαει κ κουνιεται.κ ενδιαμεσα νιωθω τη συσπαση.ενας χαμος γινεται μεσα μου αποψε!!!πολυ ανησυχη ειναι.ναι μαρω μου το παρακολουθω λιγο ακομη κ θα παω.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παντως ασχετα με το ποσο η αν ποναω, τελικα καταληγω να πηγαινω οταν νιωθω "καπως"...!!!!! Εκει ειναι που φοβαμαι και σηκωνομαι απο τον καναπε!!!!!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz 
Αχ κ εγω ανυπομονω να μπει η Νατς να μας πει!!!!!! Φανταζομαι σημερα η αυριο θα ναι σπιτι εε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ενταξει τοτε γιωτα μου αφου ειναι χιουμορ!!απλα επειδη το ελεγες συνεχεια μου εδωσες την εντυπωση οτι αγχωνεσαι για τη σειρα για αυτο στο ειπα!!κ εγω προσευχομαι για ολες σας να πανε ολα καλα!!!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου παω να ξαλμυριστω με ενα μπανακι κ να ξαπλωσω λιγακι...αλεξ θα μπω να μαθω νεα σου ευχομαι να περασουν κ να μην χρειαστει ουτε στο μαιευτηριο να πασ...φιλακια πολλα προσ το παρονΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 417472 

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλεξ μου ειναι δυνατον να συναγονιζομαι πια θα γεννηση πρωτη ητε θελει ητε οχι θα ερθει σε 14 μερες κοντα δεν ειμαι ελεφαντας πια να κατσι παραπανω χιχιχι ας ειναι ολα τα μωρακια καλα

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλο μπανακι Μαρω μου κ εμενα με βλεπω να πηγαινω σε λιγο γιατι η ζεστη ειναι ανυποφορη!!! Τι το θελα κ εγω κ βγηκα απο τον κλιματισμο.. αλλα βραδιαζει κ ειπα ποσο αλλο θα καθισω στο υπνοδωματιο, αλλα απο αυριο δεν το κουναω απο κει, θα καθομαι μερα νυχτα να δροσιζομαι..
τωρα μολις σηκωσαμε την τεντα γιατι επεσε ο ηλιος κ κααααααπως μπαινει ενα μικρουλι ρευματακι αερα!!!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια...
Τι κάνετε;
Εγώ χάθηκα γιατί πηγαίνουμε κάθε μέρα για ψώνια της μπέμπας και δικά μου για την βαλίτσα του μαιευτηρίου.Μόνο το κάθισμα του αυτοκινήτου μας έμεινε,όλα τα υπόλοιπα τα πήραμε.
Αλλά κουράστηκα πολύ,το πρωί μαθήματα και το απόγευμα ψώνια.Σήμερα τις περισσότερες ώρες κοιμάμαι,αλλά πρόλαβα και έβαλα πλυντήριο τα καινούρια πράγματα της μπουμπούς,δεν άντεξα!!!!Αύριο σίδερο και μετά η βαλίτσα και τέλος....
Θα πάω για μια χαλαρωτική βόλτα...Θα τα πούμε αύριο....Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 334590 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πας μαρω μου!σε ευχαριστω πολυ!!αχ με επιασε φαγουρα παλι απο το αγχος...Mad Mad Mad Mad παιζει ρολο η ψυχολογια,ειναι κ ψυχοσωματικα ολα αυτα...απο στιγμη σε στιγμη θα ερθει ο μπεμπης γιωτα μου,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσπαθεις να εισαι ηρεμη κ χαλαρη κ τσουπ θα εμφανιστει το αντρακι σου!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως τη Ματινα!!! Εβαλες το πλυντηριο εε?!! Χιχιχιχι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 328109 
Καλοριζικα τα πραγματακια της μπεμπας σας!!
Εγω παλι κοριτσια συνεχεια αλλαζω θεσεις στα πραγματα του μπεμπη..
Αλεξανδρα μου να σε ρωτησω κατι ασχετο- τελικα σαμπουαν/ μαλακτικο πηρες? Λεω να παρω μαζι, γιανα χω τα δικα μου..

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πραγματικα πιο χαλαρη δεν γινετε να ειμαι δεν γινετε να ανχονομαι αλλο δεν κοιμαμαι που δεν κοιμαμαι αν συναιχισω και το ανχος θα αρρωστησω οτι θελει να γινει θα γεννησω εφτασε η ωρα ας ειματε καλα αλλα οχι σημερα γιατι αυριο εχω ραντεβου στο τζομπσεντερ και πρεπει να παω οπως διποτε για την βοηθεια που περνουμε

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινακι μου με γεια τα πραγματα της μπεμπαςΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 215994 αντε τελειωνεις κ εσυ με τις προετοιμασιες κ μετα μονο αναμονη!!να περνας ομορφα!!φιλακια!!ελισακι μου ναι θα εχω μαζι μου κ σαμπουαν κ μαλακτικο αν κ δε νομιζω να χρειαστω.πηρα απο τα μικρα μπουκαλακια σαν δειγματα που ειναι.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω λουζομαι καθε μερα γιαυτο ελεγα να παρω γιατι καλυτερα να εχω τα δικα μου, να μην μπλεκονται τα μαλλια μου κ ταλαιπωρουμε σε βουρτσισματα- δεν ειμαστε για τετοια τωρα.....!!!!!! Razz Razz Razz 
Ολα καλα θα πανε για ολες μας κοριτσια, καμια μας δεν πρεπει να εχει αγχος.. Να απολαμβανουμε αυτες τις μερες.. κ εγω που ολο φοβαμαι κ ανυπομονω να περασουν οι μερες, να το ακουω, γιατι αυτες ειναι οι τελευταιες μερες τις πρωτης μου εγκυμοσυνης και εχει κ αυτο τη γλυκα του, εε?!! I love you I love you I love you I love you I love you 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουζεις τα μαλλια σου καθε μερα ελισα μου?ρωτησες την κομμωτρια σου αν κανει?δεν ειναι καλο αυτο απο οτι ξερω!εννοειται εχει τη γλυκα του,ειναι η πιο γλυκια αναμονη αυτη!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κανω μονο ενα χερι.. κ βαζω μασκουλα στις ακρες για 1 λεπτο, ισα μεχρι να κανω το σωμα μου.. ειναι πολυ μακρυα κ ιδρωνω πολυ κ γενικα νιωθω οτι λερωνονται και στη δουλεια κ εξω γενικα..!!!! Οποτε κανω απο την κορφη ως τα νυχια μπανιο..!!!!
Αργησα γιατι εμπλεξα με τα τηλεφωνα..!!!! Τωρα επιτελους θα μπω στο μπανιο να ηρεμησω- σταζω στον ιδρωτα..!!!
Αλεξουλα να μας κρατας ενημερους!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ελισα μου θα σας ενημερωνω!λετε να ητανε απλως μια προπονηση ολο αυτο?για να δουμε!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ!!!!!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy  ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΚΟΛΛΗΣE ΤΟ P.C MOY ME TO ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΑ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ Λ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!! ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΑΙ Κ ΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ1!! ΜΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙ ΑΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.....Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
confused confused confused confused 
bom bom bom bom bom bom 
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ...ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ) Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΟΕΣ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ!!!I love you Like a Star @ heaven I love you 
ΤΟΝ ΞΕΘΕΩΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ-ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ Κ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ Κ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ.....Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΟΛΑ!!!!!!!!1

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα φρουφρου μου!!τι κανεις?γεματη η μερα σου σημερα ε?μπραβο τον αντρουλη σου που σε βοηθαει στις δουλειες!!ετσι πρεπει!!εγω κοριτσια εκανα αλλες 2 συσπασουλες αλλα οχι ανα 5 λεπτα!πιο αραια!νομιζω πως ολο αυτο σημερα ειναι μια προβα τζενεραλε που λεμε!θα δωσω βαση μονο οταν νιωσω πονο!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΓΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ...
ΚΑΛΛΙ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ ΜΟΥ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 215994 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ...ΑΠΟ ΙΚΕΑ ΤΕΛΙΚΑ?ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΡΕΣ???ΑΣΕ ΚΑΛΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ!!!! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ!!! ΥΠΟΜΟΟΝΗ ΘΕΛΕΙ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΓΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!!!!ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
???
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΚΟΥΡΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΟΥ Κ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΟ ΠΟΛΥ!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΕ ΛΟΥΖΕΣΑΙ
???ΕΧΕΙΣ ΨΙΛΗ ΤΡΙΧΑ ΜΗΠΩΣ???
ΕΓΩ ΓΑ'Ι'ΔΟΥΡΙΟΤΡΙΧΑ Κ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΘΕΙ!!!!afro afro afro ΜΑΚΡΥ Κ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑΛΛ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!! ΑΝ Κ ΤΟ ΚΟΥΡΕΥΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ!!!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΠΑΣΟΥΛΕΣ Υ=ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΚΑΘΕ 5' ...ΑΦΟΥ ΕΙΣΑ ΚΟΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΚΟΜΕΙΟ.ΠΕΤΑΞΟΥ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟ??ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ,Ε??ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΑΓΙΑ !!!ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
ΒΓΚΑΤΕ ΟΛΕΣ????study study study 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ηρεμησα με τα σπυρακια φρουφρου μου δυστυχως!ειναι εκει κ φουντωμενα...Mad Mad Mad Mad Mad αλλα το παλευω τι να κανω...θα δουμε την τριτη τι θα μου πει η γιατρος..φρουφρου μου για να παω νοσοκομειο πρεπει να νιωσω κατι χειροπιαστο!αυτες ναι μεν ειναι συσπασεις αλλα χωρις πονο αρα λογικα θα ειναι μια προβα που ειναι λογικο να γινεται τωρα!για να παω νοσοκομειο θελω η να σπασουν τα νερα,η να δω αιμα η να ποναω!αλλιως νομιζω δεν αξιζει τον κοπο..ετσι το βλεπω εγω..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 3 ΛΟΓΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΑΝ ΔΩ ΑΙΜΑ
ΑΝ ΕΧΩ ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ Κ
ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΥΓΡΩΝ!!!
ΠΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ??ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ΕΝΤΑΞΕΙ!!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!!
ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσούδια μου όμορφα!!!!!! Τι κάνετε;;;

εγώ ψόφησα δυο μέρες τώρα, είχαμε να πλύνουμε του κόσμου τα χαλιά, καθώς επίσης και όλα τα παντζούρια!! το δωμάτιο του μπέμπη είναι εντελώς άδειο και περιμένει βάψιμο!! εντέλλει θα το κάνει επαγγελματίας, δεν την παλέυω με τίποτα.....αφού να φανταστείτε έκανα ελάχιστα και πέθανα από τον πόνο στη μέση.......οι αντοχές έχουν πέσει στο ναδίρ!!!

την καταβρίσκω να συναρμολογώ έπιπλα από τα ΙΚΕΑ!!!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 22 328109 κρίμα που είστε μακριά και δεν μπορώ να σας βοηθήσω!!!!

Άλεξ μου θα προτεινα να πας μια επισκεψούλα στο νοσοκομείο ακόμα κι αν δεν πονάς, αφού υπάρχουν γυναίκες που στην αρχή τουλάχιστον έχουν μόνο ενοχλήσεις!!! Αντε και η Αποστολία μας είναι καθ'οδόν!!!!!!Γιούπιιιιιιι!!!!!

Ελιζα μου αυτή την άσχημη διάθεση την έχουμε όλες μας!!!Δυο βδομαδούλες έμειναν και για σένα!!!!!κουράγιο!!!

Φρουφρού πώς τα πέρασες στο πανηγύρι;;

Κάλλη ξεκαθάρισε στην πεθερούλα σου πως το σπίτι είναι δικό σου!!! καλή η πρόθεση αλλά να σου αλλάζει και τα σεντόνια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μάρω ευτυχώς είσαι καλύτερα με τις συσπάσεις!! ποια ΄χάπια παίρνεις;

Ματινάκι καλορίζικα τα πραγματάκια σας!!!!!

Ξέχασα κάποια;;;;Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρουφρού έγραψε:ΑΛΕΞ  ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 3 ΛΟΓΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΑΝ ΔΩ ΑΙΜΑ
ΑΝ ΕΧΩ ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ Κ
ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ  ΥΓΡΩΝ!!!
ΠΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ??ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ  ΜΟΥ!!!
ΑΧ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις