Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΑτινα μου ναι...πολυ καλο καθισματακι παντως...το εχουν ετοιμοπαραδωτο ετσι?

Βρε Κατερινιω η Κερατεα που ειναι ?Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 667478 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 667478 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 667478  αλλα δεν εχω ιδεα...του χρονου που θα ερθω ελλαδα να βρεθουμε να σκασουμε στα γελια!!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πήγαμε....Είναι πολύ ωραία παράσταση....Δεν κρατιόμασταν από τα γέλια!!!!Laughing Laughing Laughing 

Αν το παραγγείλω από το ίντερνετ θα έρθει σε 10 μέρες,αλλά δεν με πειράζει,δεν υπάρχει λόγος να το έχω νωρίτερα.Ετσι και αλλιώς το καρότσι θα έρθει σε 20 μέρες.
Βρε κορίτσια ποια είναι η άποψή σας για το ριλάξ,το θεωρείται απαραίτητο ή άχρηστο;

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marilena29 έγραψε:ΜΑτινα μου ναι...πολυ καλο καθισματακι παντως...το εχουν ετοιμοπαραδωτο ετσι?

Βρε Κατερινιω η Κερατεα που ειναι ?Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 667478 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 667478 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 667478  αλλα δεν εχω ιδεα...του χρονου που θα ερθω ελλαδα να βρεθουμε να σκασουμε στα γελια!!!

Να μην sorry καθόλου.....χαχαχα...είναι γύρω στα 30χλμ έξω απ την αθήνα ....έλα εσύ με το καλό και ΕΝΝΟΟΕΙΤΑΙ οτι θα το οργανώσουμε το θέτρο του παραλόγου....χιχιχιχιχιχιχιχιχιWink Wink Wink Wink 

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
matina01/09 έγραψε:Πήγαμε....Είναι πολύ ωραία παράσταση....Δεν κρατιόμασταν από τα γέλια!!!!Laughing Laughing Laughing 

Αν το παραγγείλω από το ίντερνετ θα έρθει σε 10 μέρες,αλλά δεν με πειράζει,δεν υπάρχει λόγος να το έχω νωρίτερα.Ετσι και αλλιώς το καρότσι θα έρθει σε 20 μέρες.
Βρε κορίτσια ποια είναι η άποψή σας για το ριλάξ,το θεωρείται απαραίτητο ή άχρηστο;

είχες πάει και στην περσινή ; γιατί εγώ είχα πάει και θέλω να πάω και φέτος αλλά μου είπαν οτι η περσινή παράσταση ήταν καλύτερη.....
όσο για το ριλάξ εγώ πιστεύω οτι είναι χρήσιμο...καλό είναι να ρωτήσεις καμιά μανούλα που έχει εμπειρία.......Rolling Eyes 

Marilena29

Marilena29
Εγω Χαλκιδα θα παω αλλα θα κατεβω και Αθηνα...οποτε....δεν μπορει δεν μπορει...καπου θα συναντηθουμε!!θελω να σας δω ολες...μου φενεται οτι θα ερθω "διακοπες" με τον αντρα μου και την μπεμπα αλλα καθε μερα θα του λεω να με παιρνει απο δω κι απο κει να σας γνωρισω!!!χαχαχα..

Ματινα μου ριλαξ ειναι αυτο που βαζεις το μωρακια στο σπιτι για να ξεκουραστουν? και εχει μουσικη και κουνιεται?

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχω ακούσει και τα δυο για το ριλάξ και έχω μπερδευτεί.Αλλά 99% θα το πάρω!
Εμένα πχ δεν μου άρεσε η περσινή τόσο πολύ και πάω 3 χρόνια σερί.Κατά την γνώμη αξίζει να πας,αλλά εγώ τρελαίνομαι για το Σεφερλή!!!!

Ναι αυτό είναι Μαριλένα.

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εννοείται πως θα βρεθούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ....Wink Wink 
Το ριλάξ είναι σκέψου σαν μπάγκετ κάθισμα ψιλο ξαπλωτο....
καλά μιλάμε ,η περιγραφή μου έδωσε ρεσιτάλ.......tongue tongue tongue tongue tongue
και γω είχα πάει στην περσινή και σε άλλη μια παλιότερα ...αν προλάβω θα πάω ,ευχαριστώ πολύWink 

Marilena29

Marilena29
Ματινα μου εμεις πηραμε αυτο σε αλλο χρωμα...

http://www.google.com.cy/imgres?q=chicco+relax&sa=X&biw=1024&bih=513&tbm=isch&tbnid=NCr3kmqOcgjaPM:&imgrefurl=http://www.apotheka.gr/en/products/upnos_ekourase/chicco_relax_kounia_polly_swing_up&docid=7L6mvK0QnLd6pM&imgurl=http://www.apotheka.gr/img/products/chicco_relax_kounia_polly_swing_up_sea_dreams_80.jpg&w=600&h=450&ei=0x3tUeTJOMvKOfeggIgH&zoom=1&iact=hc&vpx=135&vpy=127&dur=2578&hovh=194&hovw=259&tx=144&ty=87&page=1&tbnh=142&tbnw=193&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:7,s:0,i:101

εγω πιστευω θα χρειαστει...επειδη και το σπιτι ειναι πανω κατω...οποτε οταν ειναι κατω το μωρο και εγω πχ μαγειρευω θα το εχω εκει...κουνιεται ...εχει μουσικουλα οποτε θα βολευτουμε

Marilena29

Marilena29
katerina83 έγραψε:εννοείται πως θα βρεθούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ....Wink Wink 
Το ριλάξ είναι σκέψου σαν μπάγκετ κάθισμα ψιλο ξαπλωτο....
καλά μιλάμε ,η περιγραφή μου έδωσε ρεσιτάλ.......tongue tongue tongue tongue tongue
και γω είχα πάει στην περσινή και σε άλλη μια παλιότερα ...αν προλάβω θα πάω ,ευχαριστώ πολύWink 

Εκλεισε τοτε λεμε....χαχαχαχα...πρωτα ο Θεος θα ερθουμε Αυγουστο...στο λεω γιατι οι αδειες του αντρα μου ειναι κανονισμενες απο φετος...για να μην κλεισεις διακοπες στο λεω ..να εισαι εκει να περιμενεις....χαχαχαχαχαχαχ ...πλακα κανουμε ετσι?

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πάω να ξαπλώσω λιγάκι και γω...θα ξαναμιλήσουμε......τώρα πότε δεν ξέρω....θα σας βρίσκω και στο facebook.....φιλάκιαΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 417472 

Marilena29

Marilena29
Γεια σου Κατερινακι μου...φιλακια πολλα...βγαινω κι εγω γιατι σχολαω!!!Θα τα πουμε με την πρωτη ευκαιρια...Μην χανεσε Κατερινιω!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ ωραίο το ριλάξ Μαριλένα...Και εγώ θα καταλήξω να αγοράσω.

Καλό μεσημέρι κορίτσια...Καλή ξεκούραση...

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοιλιτσες!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 
Ξυπνησα το πρωι κ ηρθε η μαμα μου κ πηγαμε στο γυναικολογο του ΙΚΑ για το επιδομα.. Νομιζω με εξυπηρετησε ο γιατρος της Τζωρτζινας!! Πολυ ευγενικος μου φανηκε.. Πηρα το πολυποθητο χαρτι κ τωρα εχουν αρχισει κ λιγοστευουν τα λοιπα γραφειοκρατικα. Να ρωτησω μηπως ξερετε? Το ΑΦΜ.. πλεον δεν το βγαζεις απο ΚΕΠ, μονο απο εφορια. Εχω ενα χαρτι απο την εφορια οπου εκανα αλλαγη στοιχειων και γραφει πανω και το ΑΦΜ μου. Αυτο δεν μπορει να χρησιμοποιηθει? Αφου εχει εκδοθει απο την εφορια κ αυτο.. Αν ξερει καποια ας μου πει..
Τα διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι πολυ που ολες ειστε καλα..!!!
Κ εμεις πηραμε ρηλαξ.. νομιζω ειναι ωραιο να εχεις το μπεμπινι εκει ενω κανεις κ τις δουλιτσες σου στο σπιτι. Επισης πολυ ωραιο το καθισματακι που σκεφτεστε Ματινα. Εμεις πηραμε της Maxi Cosi το Cabriofix.
Αλλα ετσι γιανα το γελασουμε κ λιγακι το θεμα, δειτε κ αυτο το σουπερ ρηλαξ κουνια
Οχι να δειτε το βιντεακι!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
http://www.4moms.com/mamaroo

Pely

Pely
elisa87 έγραψε:Καλημερα κοιλιτσες!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 
Ξυπνησα το πρωι κ ηρθε η μαμα μου κ πηγαμε στο γυναικολογο του ΙΚΑ για το επιδομα.. Νομιζω με εξυπηρετησε ο γιατρος της Τζωρτζινας!! Πολυ ευγενικος μου φανηκε.. Πηρα το πολυποθητο χαρτι κ τωρα εχουν αρχισει κ λιγοστευουν τα λοιπα γραφειοκρατικα. Να ρωτησω μηπως ξερετε? Το ΑΦΜ.. πλεον δεν το βγαζεις απο ΚΕΠ, μονο απο εφορια. Εχω ενα χαρτι απο την εφορια οπου εκανα αλλαγη στοιχειων και γραφει πανω και το ΑΦΜ μου. Αυτο δεν μπορει να χρησιμοποιηθει? Αφου εχει εκδοθει απο την εφορια κ αυτο.. Αν ξερει καποια ας μου πει..
Τα διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι πολυ που ολες ειστε καλα..!!!
Κ εμεις πηραμε ρηλαξ.. νομιζω ειναι ωραιο να εχεις το μπεμπινι εκει ενω κανεις κ τις δουλιτσες σου στο σπιτι. Επισης πολυ ωραιο το καθισματακι που σκεφτεστε Ματινα. Εμεις πηραμε της Maxi Cosi το Cabriofix.
Αλλα ετσι γιανα το γελασουμε κ λιγακι το θεμα, δειτε κ αυτο το σουπερ ρηλαξ κουνια
Οχι να δειτε το βιντεακι!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
http://www.4moms.com/mamaroo

Το χαρτί που λες για το ΑΦΜ γράφει πάνω μεταβολή στοιχείων;; Σου κάνει απλά κράτα εσυ το πρωτότυπο. Η Νατάσα που πήγε και τα επικύρωσε τελικά της είπαν ότι δε χρειαζόταν!! Βγάλ'το μια φωτοτυπία και είσαι οκ!!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το είδα από κοντά αυτό το ριλάξ,έχει πλάκα.
Και εμείς την είδαμε την μάρκα μαξι κοζι,αλλά δεν θυμάμαι γιατί την απορρίψαμε.Είδαμε τόσα πολλά που στο τέλος πελαγώσαμε!
Κοριτσάκια σας αφήνω έγινε το φαγητούλι μου (τουρλού),και μετά ύπνο...
Τα λέμε....

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδη οχι απλα κανει, αλλα δεν χρειαζεται καν επικυρωση?!!! Εγω τα επικυρωσα, αλλα τουλαχιστον να μη χρειαστει να παμε στην εφορια για εκδοση ΑΦΜ!!!
Ναι γραφει μεταβολη στοιχειων, για την ταυτοτητα μου, κ στην αρχη εχει τα στοιχεια μου κ το ΑΦΜ. Και πρεπει σε αλλη υπηρεσια να καταθεσω "ΑΦΜ".. κ ελεγα να δωσω αυτο!!!

Pely

Pely
elisa87 έγραψε:Δηλαδη οχι απλα κανει, αλλα δεν χρειαζεται καν επικυρωση?!!! Εγω τα επικυρωσα, αλλα τουλαχιστον να μη χρειαστει να παμε στην εφορια για εκδοση ΑΦΜ!!!
Ναι γραφει μεταβολη στοιχειων, για την ταυτοτητα μου, κ στην αρχη εχει τα στοιχεια μου κ το ΑΦΜ. Και πρεπει σε αλλη υπηρεσια να καταθεσω "ΑΦΜ".. κ ελεγα να δωσω αυτο!!!

Για καλό και για κακό πάρε τηλ και ρώτα. εδώ πάντως δεν ήθελαν επικύρωση.

καλό θα ήταν βέβαια, τα πρωτότυπα έγγραφα να τα έχεις εσύ και σε διάφορες υπηρεσίες να δίνεις επικυρωμένα αντίγραφα. στο λεω γιατί είχα θέμα με το ΑΦΜ. ευτυχώς η μαμά μου είναι λογίστρια και μου έβγαλε ένα τέτοιο χαρτί όταν είχα χάσει το πρώτο πρώτο που είχα πάρει απο την εφορία...

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι εγω τα κραταω τα προτοτυπα... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 
Απλα φοβομουν μηπως δεν μου δεχτουν αυτο το χαρτι κ με βαλουν να παω να περιμενω στην εφορια να βγαλω "κανονικο" σκετο για ΑΦΜ..
Σε ευχαριστω πολυ Πελυ μου!!

Pely

Pely
elisa87 έγραψε:Ναι εγω τα κραταω τα προτοτυπα... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 
Απλα φοβομουν μηπως δεν μου δεχτουν αυτο το χαρτι κ με βαλουν να παω να περιμενω στην εφορια να βγαλω "κανονικο" σκετο για ΑΦΜ..
Σε ευχαριστω πολυ Πελυ μου!!

Very Happy Very Happy Very Happy 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επέστρεψα και εγώ!
Ματίνα μου, πήρα και εγώ ρηλαξ! νομίζω είναι πολύ βολικό για να έχεις το μωρό σε οποιοδήποτε δωμάτιο και να μπορείς να κάνεις και τις δουλειές σου! ωραίο και το καθισματακι σας!
Ελιζακι, όπως είπε και η πελυ, εγώ που πήρα τηλέφωνο στην κλινική μου είπαν ότι όχι μόνο δε χρειάζεται επικυρωμένο χαρτί, αλλά ούτε καν αντίγραφο από το πρωτότυπο! Να φανταστείς, για τα στοιχεία του άντρα μου έβγαλα φωτοτυπία απλά ένα λογαριασμό του νερού που φαίνεται το ΑΦΜ του! Καλού κακού, πάντως, παρ'τους και εσύ ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μάλλον βγηκατε όλες! Θα ξαναμπώ μετά!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοιλιτσες μου!!! πολυλογακια θα μας βγουν τα μωρακια μας! επιτελους τελειωσα με τα νεα σας! καλα δεν θυμαμαι τα παντα αλλα τα βασικα νομιζω ηταν πως η Νικολ παντρευτηκε να ζησετε κουκλα μου και με το καλο το μωρακι σας! Η Νατς ειναι σουπερ με την μπεμπα της! Η Γιωτα μας ακομα να γεννησει... α ρε γιωτακι... Η αλεξανδρα προετοιμαζεται η ελιζα ειναι στην ξεκουραση... κοριτσακια μου κουραγιο και θα περασουν οι συσπασουλες σας. καποια κοριτσακια πηγαν για ψωνια! Με γεια τα καινουρια σας πραγματακια να τα χαρουν τα μικρα σας! και καποιες απο σας κανατε βολτουλες ωραιες το σκ!!! Ετσι να περναμε και λιγο καλα μας αξιζει!!! Συγγνωμη αν ξεχναω κατι αλλα 3 μερες ελειπα και διαβασα πολλα μαζεμενα!!!!
εμεις εχουμε γιατρο στις 20:00 σημερα! Θα δουμε την μικρη μας!!! εχει γινει τεραστια μεσα σε 3 μερες η κοιλια μου κοντευει να σκασει.... η μικρη καθε που κουνιεται ειναι σαν να τρωω μπουνια και αρχισαν να περισσευουν χερια ποδια απο τα πλαγια... εχει πλακα γιατι ειναι πολυ εντονο και τρομαζει τον κοσμο! εκει που πηγαμε ηταν καλα αν και ταλαιπωρηθηκα λιγο... χθες φαγαμε και μια ωραια βροχη ολα τα λεφτα... γενικα ειχε πολυ κρυο με το που επεφτε ο ηλιος (φορουσα πουλοβερ χειμωνιατικο και χοντρη ζακετα και παλι κρυωνα..) αλλα περασαμε πολυ καλα! γυρισαμε χθες στις 3 το βραδυ και σημερα κοιμομουνα ολη μερα!!! τι αλλα νεα εχω να θυμηθω?? α θα παω να παρω και τις εξετασεις μου που εκανα την παρασκευη και ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι ξεχναγα τα φαρμακα μου τον τελευταιο καιρο... (ανακαλυψα οτι εχω να πιω ασβεστιο εβδομαδες με τους εμετους και σιδηρο επινα 1 αντι για 2...) αυτα νομιζω. εσεις? τα νεα σας?

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα εγκυουλες.Πως ειστε? Τζωρτζινα και μενα πεταχτηκε χθες ενα σκληρο στην κοιλια μου, ειχε πολυ πλακα, μαλλον ποδι ηταν.Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 
Να σας ρωτησω κατι, για ποιο επιδομα απ το ΙΚΑ, τι χαρτια παιρνετε.Ελιζα δουλευεις εσυ κανονικα? Επιδομα τοκετου? Δεν εχω ιδεα τι δινουν, τι δεν δινουν, εγω στον Εοπυυ ειμαι

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα και πάλι!
Τζωρτζίνα μου, περάσατε όμορφα,ε; χρειαζόμαστε και τις βόλτες μας! Περιμένουμε να μας πεις τα νέα από το γιατρό σήμερα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 215994 
Μία μου, το επίδομα τοκετού έχει καταργηθεί, το μόνο που παίρνουμε είναι το επίδομα κυοφορίας και λοχείας, που ουσιαστικά είναι το ποσό που σου βάζει το ΙΚΑ όταν κάθεσαι με άδεια εγκυμοσύνης, αυτό που παίρνεις δηλαδή αντί για μισθό.

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ???
ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΚΟΜΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ !! ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ??
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ Κ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ Κ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΕΓΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΛΑΤΑΡΑ!!! ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΙ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΤΕΛΟΣ!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΘΕΣ Κ ΒΑΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΕΓΙΝΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ!!! ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ!!! ΧΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ2ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΛΕΡΩΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΔΙΚΑ!!
ΑΑΑΑΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ Κ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΑΩ 12/08 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΑΥΗΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΑΡΤΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΡΕΒΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΡΕΑ ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΩ (ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΚΡΥΑΔΑΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 28 328109 )
Κ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝrabbit rabbit rabbit 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις