Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
408 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 408 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω 2 χρόνια είναι καλή διαφορά ανάμεσα στα αδέρφια! Χορταίνεις λίγο και το πρώτο πριν έρθει το δεύτερο Razz 
Μάρω μου, απ'το να ξεσπάς στον αντρούλη σου, πες τα καλύτερα σε εμάς! Κρίμα είναι και αυτός..! Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά προσπάθησε να μη σκέφτεσαι άσχημα.. Μη χάνετε την ελπίδα σας!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΔΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ 2....Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 215994 
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!! ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Κ Η ΑΛΕΞ Κ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 315810 

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maro28 έγραψε:τζωρτζινα μου τελευταια πανε λιγο ολα στραβα....οικονομικα ειμαστε χαλια ψαχνει δουλεια ο αντρασ μου εδω κ 6 μηνεσ ολο του ταζουν κ μετα...απογοητευση...το κρυβουμε κ απο τουσ γονεισ μου γιατι ειναι ανακατωστρεσ κ μασ τρελαινουν ακουω κ κουβεντεσ καπωσ περιεργεσ απο πεθερικα φιλουσ κ γνωστουσ κ δεν θελω πολυ για να ξεσπαω.....κ δυστηχωσ στον αντρουλη μου...κ στενοχωριεμαι ακομα πιο πολυ κ ανυσηχω κ για το μικρο κ λεω ωραια μανα θα γινω δεν εχω κ πολυ ψυχραιμια...δεν θελω να ριχνω κ σασ...

Κοπελα μου κουραγιο...(ξερω ευκολα το λεμε δυσκολα το κανουμε..) προσπαθησε να εστιασεις στα καλα! Στο παιδακι σου! και μην λες βλακειες μια χαρα μανα θα γινεις! αν δεν ειχες το μωρο σου δεν θα σε αγχωναν τοσο ολα αυτα.. για τους τριτους και τα σχολια τους εχω να πω δουλεια δεν εχει ο διαολος..... μην τους δινεις σημασια... Θα βρει καποια δουλεια μην σε παιρνει τοσο απο κατω. δοκιμαστε να ψαξετε μονοι σας χωρις να βασιζεσαι σε τριτους γιατι παντα αυτο συμβαινει... και οποτε εισαι χαλια να μας τα λες εμας! καλυτερα να τα βγαζεις απο μεσα σου σε μας και να μην ξεσπας στον αντρα σου ωστε να μην προσθετεις και αλλα προβληματα. και θα δεις πως οσο ειστε εννωμενοι και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ολα θα φτιαξουν πιο ευκολα!! οσο για την ψυχραιμια ορμονες ειναι! που θα πανε!?? θα περασουν! ολες στηυν ιδια φαση ειμαστε!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σασ ευχαριστω για την συμπαρασταση παντου ψαχνουμε κ οτιδηποτε για εργασια δεν υπαρχει πολυτελεια πια να διαλεξουμε....οσο για τουσ αλλουσ πραγματικα κ οι 2 μασ σκεφτομαστε να αφησουμε σε κανα χρονο την αθηνα κ να παμε επαρχια η σε καποιο νησι να μεινουμε μονοι μασ να ησυχασει το κεφαλι μασ κ να μαστε πιο ηρεμοι κ το παιδι να μεγαλωσει πιο ποιοτικα οσο γινεται....τι να πω ειναι κ οι ορμονεσ σιγουρα που με κανουν κ φουντωνω αλλα κ οι αλλοι τι βαζουν λαδι στη φωτια....οταν δω τα ματακια του μικρου ολα θα αλλαξουν το πιστευω....κ μεισ θελουμε συντομα κ ενα κοριτσακι αν θελει ο θεουλησ

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρω ήθελα να σου πω ακριβώς αυτό που σου είπε η Τζωρτζίνα,υπομονή και να μην ακούς κανέναν να είσαι ενωμένη με τον άντρα σου και θα περάσει.Αγάπη θέλουν όλες οι δυσκολίεςI love you .
Εγώ αν καθόμουν να ακούσω τους άλλους στο θέμα της δουλειάς θα χώριζα,χωρίς πλάκα.

Δήμητρα είσαι πολύ τυχερή που η μαμά σου είναι διακριτική,εμένα είναι ακριβώς το αντίθετο και με νευριάζει και ας μένει 2 ώρες μακριά!!!

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ετσι σε θελω Μαρω μου!σιγουρα κατι θα βρεθει!να κανετε οτι ειναι καλυτερο για σας και το μπεμπακο σας!και ασε τους αλλους να λενε!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 966307 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 966307 κλειστε αυτια και μην ασχολεισται καθολου!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 4872 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 4872 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 4872 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 4872 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 4872 τοτε μονο θα σταματησουν να λενε!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 315810 
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Φρουφρουκα μου καλη ξεκουρασηI love you 

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Δήμητρα...Καλό μεσημέρι...

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλο μεσημερι φρουφρουδακι!!
Μαρω μου μην ανησυχεις, μπορα ειναι θα περασει!! Λιγο πολυ ολοι εχουμε δυσκολιες..!!!! Θα τις ξεπερασετε κ ολα καλα.. I love you I love you 
Κοριτσια απο οτι καταλαβα ολες θελουμε τουλαχιστον ενα αδερφακι για τα παιδακια μας, κ ολες το θελουμε κ του αλλου φυλου αν γινεται!!! Razz Razz Razz Razz Razz 
Κ εγω θελω πολυ να εχει αδερφακι/α το παιδακι μου..
Μου πετυχε το φαγητο!! Πρωτη φορα το εφτιαχνα, αλλα το πετυχα!! χοχοχο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 328109 
Αχ ναι να ερθει κ η Αλεξ να μας πει τα νεα της!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου πηρα τηλ στο νοσοκομειο μου ειπαν τα εξεις οτι νατο παρακολουθω αν συναιχεισουν οι πονοι για μια ωρα να παω απο κει να βγω να περπατισω παλι για κανενα δυωρο και αν πονεσω πολυ να παω απο κει ,,,,,,,,,,,,,τωρα δεν ποναω ειναι πονος που ερχετε και φευγη τι να πω ο αντρας μου σε λιγο θα παει για μαθημα και μετα θα παμε να ψωνισουμε για το σπιτι μας και βλεπουμε τι θα γινει .................

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί όχι, Μάρω μου! Καλύτερα για το παιδί να μεγαλώσει στην επαρχία, άσε που θα τα βγάζετε και πιο εύκολα πέρα! Όπως είπαν τα κορίτσια, να είσαστε ενωμένοι και μαζί οι δυο σας θα αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για την οικογένεια σας!
Καλή ξεκούραση, φρουφρουδάκι!
Μπράβο, Ελιζάκι, μαγείρισσα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 564595

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σασ ευχαριστω εχει ο θεουλησ για ολουσ μασ...τον αντρα μου τον λατρευω κ εκεινοσ το ιδιο γι αυτο εχουμε επιβιωσει...απο πολλα......θα περασει κ αυτο μπροστα στα προηγουμενα αυτο δεν ειναι τπτ....αντε σιγα σιγα να αρχισουμε ολεσ να συνανταμε τα θαυματακια μασ...θα ναι τελεια.....Very Happy Very Happy Very Happy 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου δεν σας διαβασα,τωρα θα σας διαβασω..πηγαμε στη γυναικολογο κ με το που με ειδε με εστειλε κατευθειαν στη δερματολογο γιατι χειροτερεψα...πηγαμε στη δερματολογο με ειδε κ μου ειπε ειναι αλλεργια κ ισως να μην προερχεται απο καποιον εξωτερικο παραγοντα αλλα να ειναι ορμονικο.οι εγκυουλες λεει αποκτουν προβληματα πολλες φορες που ποτε δεν ειχαν.δεν επηρεαζει λεει το παιδι αλλα επηρεαζει τη ψυχολογια μου κ αυτο σαφως δεν ειναι καλο...μου εδωσε μια αλοιφη να βαζω 2 φορες την ημερα κ ενα χαπι που ειναι για εγκυους φυσικα κ ειναι λεει πολυ δραστικο κ μαλιστα φερνει κ υπνηλια.να κανω ντουζ πολλα αλλα χωρις σαπουνι με σκετο νερο.κοβω μαγνησιο,σιδηρο τα παντα.θα πρεπει λεει να μου περασει μεχρι την παρασκευη.αλλιως θα πρεπει να παω σε ειδικη κλινικη....ειμαι θετικη κ πιστευω πως τωρα που πηγα σε δερματολογο θα περασει.για να δουμε..μετα ξανα πηγα στη γυναικολογο κ καναμε καρδιοτοκογραφημα για να δουμε το παιδι αν ειναι ολα καλα κ ειναι ολα μια χαρα.κ μαλιστα ειναι κ ζωηροτατη η ψυχουλα μου...ραντεβου την επομενη τριτη στη γυναικολογο εκτος απροοπτου.πλεον ετσι λεμε..α της ειπα κ για τις συσπασεις που δεν εχω ομως πονο κ μου ειπε ειναι νορμαλ γιατι γινεται η προετοιμασια!αυτα....

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατασσα μου κ γω αυτο πιστευω πωσ στην επαρχια ειναι πιο απλη η ζωη κ οι αποστασεισ πιο κοντινεσ κανεισ κ πιο ζεστεσ σχεσεισ κ το βασικοτερο θα ησυχασει το κεφαλιιιι μασ απο τη ρυπανση τη βαβουρα το αγχοσ κ τουσ συγγενεισSmile 

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρω ενας παππους στο χωριο μου λεει "το ψοφιο σκυλι κανεις δεν το κλωτσαει.." αν δεν νοιωθουν οτι εισαι κατι σημαντικο δεν θα σου δωσουν σημασια... διοχετευσε ολη αυτη την ενεργεια που σου προκαλει η πιεση σου στο να τους αντιμετωπισεις! στο κατω κατω πες ενα αι @@@@@ και ξεγραψε τους. εσυ να εισαι καλα και ανθρωπους διπλα σου να σ'αγαπανε θα βρεις ειναι το μονο σιγουρο!
γεια σ φαντασματακι!
βρε κοριτσια ενω ειχα πει δεν θα μπω στην θαλασσα με τρωει ο @@@@@ μου τωρα που θα παμε ιθακη να μπω για λιγο...... να νοιωσω πως ειναι να φευγουν αυτα τα κιλα απο πανω σου....

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο Αλεξανδρα μου!!! Κ λεγαμε ποτε θα μπει να μας πει τα νεα της..! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 215994 
Ολα καλα θα πανε, θα βαλεις τα νεα σου φαρμακακια κ θα περασουν ολα, μην ανησυχεις!!!
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you 
Κ οσο για την ψυχολογια εδω, να κοιτας μπροστα, δεν ειναι τιποτα κ θα περασει!!!!! Θα κανεις κ τα ντουσακια σου να δροσιζεσαι.. μην ανησυχεις για τιποτα..!!!!!

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο Ελιζακι!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 564595 τελικα ναι ολοι θελουμε πολλα παιδακια!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 90233 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 90233 

Αλεξανδρα μου θα περασει η αλλεργια σου ειμαι σιγουρη τωρα που θα παρεις τα φαρμακακια σου!και η μπουμπουκα σου μια χαρα!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 379767 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 379767 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 379767 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μάρω μου, έτσι ακριβώς είναι! Θα κάνουμε όλες το καλύτερο για τα παιδάκια μας! Και αν είναι να ηρεμήσει και λίγο το κεφάλι σας από όλους και από όλα, ακόμη καλύτερα!
Τζωρτζίνα μου, θα πάτε τελικά Ιθάκη; μπες αν είναι για λίγο, ίσα ίσα να σου φύγει η ιδέα!
Άλεξ μου, σε περιμέναμε! Καλύτερα που πήγες επιτέλους σε δερματολόγο! Θα πάρεις την αγωγή που σου έδωσε και όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς! Θα φύγουν πριν το καταλάβεις Smile

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντε μπραβο αλεξανδρα μου ωραια νεα! θα σου φυγει και η φαγουριτσα και θα δροσιζεσαι! τελος και το μαγνησιο οποτε ετοιμασου για προετοιμασια της αποστολιας να σε γνωρισει! αχ τι καλα νεα!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου, σας αφήνω εγώ, να πάω να ξαπλώσω λίγο.. Θα τα πούμε μετά! Φιλιά σε όλες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 33 417472

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια εκανα διαλειμμα γιαυτο χαθηκα για λιγο...

Αλεξ μου μια χαρα τα νεα σας απο τη γιατρο..Very Happy Very Happy Very Happy ...Εγω πιστευω θα σου περασει μεχρι την Παρασκευη και θα εισαι μια χαρα...το μωρακι σου ειναι μια χαρα οποτε κανενας λογος ανησυχιας...Περαστικα και να συνεχισεις να σκεφτεσε θετικα οπως σκεφτοσουνα τοσο καιρο και ολα θα πανε καλα!! Αφου το ξερεις και εσυ η ιδια οτι κακια διαθεση δεν σου παει...

Κοριτσια ολες θελουμε κιαλλια μωρακια εννοειται!!! εμεις θελουμε 3 φτανει να μπορουμε να τα αναθρεψουμε σωστα...απλα θελουμε να χαρουμε το πρωτο οποτε σε 2-3 χρονια με βλεπω για δευτερο...καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν...

Μαρω μου πραγματικα σε καταλαμβαινω αλλα οι τριτοι δεν αξιζουν καμια σημασια αφου εισαι καλα με τον αντρα σου...οσο για δουλεια και λεφτα εγω πιστευω οτι εχει ο Θεος για ολους και θα βρει δουλεια ο αντρας σου...εσυ μην στεναχωριεσε...χαμογελα και ερχεται ο μπεμπης σου που τοσο ονειρευτηκες!!

Τζωρτζινα μου ο γιατρος σου ειπε για καποιο συγκεκριμενο λογο να μην μπαινεις? Εμενα παντως μαφηνει ανετα..και το απολαμβανω οσο τιποτα αλλο (ετσι κιαλλιως δεν μας εμειναν πολλες απολαυσεις.....με πιανεις?? χαχαχαχα)

Marilena29

Marilena29
Κοριτσια εκανα διαλειμμα γιαυτο χαθηκα για λιγο...

Αλεξ μου μια χαρα τα νεα σας απο τη γιατρο..Very Happy Very Happy Very Happy ...Εγω πιστευω θα σου περασει μεχρι την Παρασκευη και θα εισαι μια χαρα...το μωρακι σου ειναι μια χαρα οποτε κανενας λογος ανησυχιας...Περαστικα και να συνεχισεις να σκεφτεσε θετικα οπως σκεφτοσουνα τοσο καιρο και ολα θα πανε καλα!! Αφου το ξερεις και εσυ η ιδια οτι κακια διαθεση δεν σου παει...

Κοριτσια ολες θελουμε κιαλλια μωρακια εννοειται!!! εμεις θελουμε 3 φτανει να μπορουμε να τα αναθρεψουμε σωστα...απλα θελουμε να χαρουμε το πρωτο οποτε σε 2-3 χρονια με βλεπω για δευτερο...καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν...

Μαρω μου πραγματικα σε καταλαμβαινω αλλα οι τριτοι δεν αξιζουν καμια σημασια αφου εισαι καλα με τον αντρα σου...οσο για δουλεια και λεφτα εγω πιστευω οτι εχει ο Θεος για ολους και θα βρει δουλεια ο αντρας σου...εσυ μην στεναχωριεσε...χαμογελα και ερχεται ο μπεμπης σου που τοσο ονειρευτηκες!!

Τζωρτζινα μου ο γιατρος σου ειπε για καποιο συγκεκριμενο λογο να μην μπαινεις? Εμενα παντως μαφηνει ανετα..και το απολαμβανω οσο τιποτα αλλο (ετσι κιαλλιως δεν μας εμειναν πολλες απολαυσεις.....με πιανεις?? χαχαχαχα)

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλεξ μου ειδεσ ολα καλα θα πανε τωρα κ θα ανακουφιστεισ....παμε να μαγειρεψουμε κατι τωρα γιατι πεινασαμε...εσεισ τι θα φατε η φαγατε?εγω για μια γρηγορη μακαροναδα με βλεπω

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαριλενα μου σ ευχαριστω πραγματικα ηταν ονειρο ο μπεμπουλακοσ μασ θα τον φαμε δεν θα τον χορταινουμε ανυπομονω...ηταν κ ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στη ζωη μασ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις