201 Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Σαβ Ιουλ 27, 2013 1:24 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
παω να ρίξω βουτιά στην πισίνα και ξαναερχομαι. Ελπίζω να δροσιζεστε κάπως φιλάκια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αχ αυτο δεν το πιασα! Αλλα για να το λες......εννοεις απ'το τιποτα;Catty έγραψε:Καατριν τι προκομενη νύφη, άρα αύριο το γλιτώνεις δεν εχεις πεθερά. Εγώ θα φάω στήθος κοτόπουλο ψητό (καλα),σαλάτα (πολύ καλα) και πατάτες τηγανιτες (όχι καλα). Όσο για το τ9 έχω δει να μου περνάει κάτι ορθογραφικά που με εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Γυρίσαμε και από την πισίνα και ενώ στην Κατερίνα φοράω και μαγιώ και παμπερς σε κάποια φάση πήρε αυτό το αφηρημένο βλέμα που έχουν τα μωρά οταν χέζουν και την έβγαλα άρον άρον.
Περιστερακι στο σπίτι σου τα φτιάχνετε όλα φρομσκρατς
Ματινακι χαιρομαι γιατι οταν ειπα οτι δεν μου αρκει η αλλη επιλογη εννοουσα οτι δεν θελω να δωσω ξενο. Εγω αντλω κ παω κ την βολτα μου κ της το δινει η μαμα μου! Αλλιως δεν την παλευα!madmommy έγραψε:περιστερακι μου γλυκο δεν εκανα παραπονο..μην ανησυχεις..καατριν εσυ κατι ξερεις μηπως με γνωριζεις???catty αν αυτη η φωτο ειναι σημερινη και πηγες πισινα θα φουνταρω....ελεεν ωστε στα κουτια τους τα φαγατε τα μπεργκερ ακαματα ουτε ενα πιατο στον αντρα σου ε???
Ματινακι χαιρομαι γιατι οταν ειπα οτι δεν μου αρκει η αλλη επιλογη εννοουσα οτι δεν θελω να δωσω ξενο. Εγω αντλω κ παω κ την βολτα μου κ της το δινει η μαμα μου! Αλλιως δεν την παλευα![/qmadmommy έγραψε:περιστερακι μου γλυκο δεν εκανα παραπονο..μην ανησυχεις..καατριν εσυ κατι ξερεις μηπως με γνωριζεις???catty αν αυτη η φωτο ειναι σημερινη και πηγες πισινα θα φουνταρω....ελεεν ωστε στα κουτια τους τα φαγατε τα μπεργκερ ακαματα ουτε ενα πιατο στον αντρα σου ε???
peristeraki έγραψε:Αααα αν εχει πισινα σπιτι της, σας προσκαλω αυριο το μεσημερι για pool party! Κ επειδη εκεινη θα την χαιρεται καθε μερα θα μας κραταει τα μωρα!
Loukia M. έγραψε:Λιονταρινα Καττυ cool baby cool !!
Mod η καττυ εκτος απο τρελεγκω οπως προειπα ειναι και μαντισσα καταλαβαινει τν αλλον μπαμ μπαμ
Πηγα σε μαγισσες σα χαρτοριχτρες να δω που χανεσαι ολες τις νυχτες !!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης