Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
70 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 70 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

901 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 6:28 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Catty έγραψε:Η συμπεθερα έχει έρθει στο μαγαζί σας η δεν περνάει ποτέ τα σύνορα (Λάμια);

εχει ερθει αμε!!!για να δει και να κουτσομπολεψει ειμαι σιγουρη

902 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 6:40 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κακια η αθωα περιστερισια μου ψυχουλα; για πειτε να κανουμε κατι να φυγουμε απο την ρουτινα;
δεν με φτανει η κλεισουρα μου εχω κ τον αλλο που με παιρνει με 3G απο τις πισινες!!

903 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 10:49 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με πήρε τηκεφωνο η καθηγήτρια που θα επιβλέψει το μεταπτυχιακό μου και δεν το σήκωσα. Πρώτον επειδή εκείνη την ώρα τα μωρά τσιριζαν, οπότε η επικοινωνία θα ήταν αδύνατη εκ τοις πράγμασι
Δεύτερο και κυριότερο δεν ξέρω τι να της πω. Να της πω ότι ακομα ούτε επικύρωση του πτυχίου δεν έχω κάνει;να της πω ότι ακομα δεν έχω επικοινωνήσει καν με τη γραμματεία του ΑΠΘ για να ζητήσω αναλυτική βαθμολογία φιλολογικών μαθημάτων; να της πω ότι τα η μπλούζα μου έχει.γιαουρτια της Κατερίνας και γουλιτσες του μωρού;
Όσο ήμουν έγκυος πήγαινα στο πανεπιστήμιο και διάβαζα και πρόσεχα τη μικρή τώρα;;
Θα μου πείτε τόσες γυναίκες εργάζονται με δυο παιδιά. Την κούραση δεν την σκέφτομαι καθόλου, άντε να βρω και βοήθεια με την αυτοσυγκέντρωση τι γίνεται;
Πως θα διαβάζω στο σπίτι; τι ώρες θα διαβάζω στο σπίτι; πως θα προλαβαίνω να γράφω επιστημονικες εργασίες; πως θα ανοίγω τον υπολογιστή χωρίς να τον σπάσει το νηπιο;;;

904 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 10:53 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλάμε για τρελή φασινα...δεν έχω τελειώσει μπήκα Να δηλώσω το παρόν.καττυ θα σου πω μετά που θα έχω χρόνο τη.γνώμη μου.τώρα σφουγγάριζω .

905 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 11:17 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα...τωρα θα πεταχτω κι εγω οπως πεταγεστε σαν την π@ρδη κλπ (δε τα θυμαμαι και καλαEmbarassed ) ..για να απαντησω στην κατυ...
λοιπον κατυ πολυ δυσκολα τα πραγματα...μεταπτυχιακο με νηπια μωρα και τα συναφη.. ενα πραγμα μπορει να σε σωσει..να τα κανεις ολα ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ χωρις να τα πολυψαχνεις...εγω εχω μια τρελα και παντα καποιο μεταπτυχιακο κλπ θα κανω (ας μην το αναλυσουμε το θεμα, ουτε κι εγω εχω καταλαβει καλα καλα γιατι το κανωShocked )...λοιπον..εχω δυο μερες να κανω μια εργασια 20 σελιδων? θα τηνκανω σε δυο μερες!! θα μου πεις πως? ε, εκει καποιες στιγμες ειναι απαραιτητη η συνεισφορα του αντρα σου η καποιου τριτου...εκεινες τις 2 μερες πρεπει καποιος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σε αφησει ησυχη για καποιες ωρες... ομως ισχυει και το εξης, οταν εισαι πιεσμενος αποδιδεις καλυτερα...εγω θυμαμαι στα φοιτητικα μου χρονια μπορει να καθομουν 10 ωρες πανω απο ενα βιβλιο και να χαζευα..τωρα..στη μιση ωρα που θα κατσω θα κανω περισσοτερα γιατι ξερω οτι αυτη η μιση ωρα ειναι δυσευρετηVery Happy  Επισης, οοοταν τελειωνει μια εργασια, ενα μαθημα κλπ αισθανεσαι παρα πολυ καλα με τον εαυτο σου.. ενα πραγμα σαν να εισαι μοναδικη που εκανες αυτον τον αθλο, δηλ την εργασια! Κανει καλο στην αυτοπεποιθηση σου και σεκανει να αισθανεσαι πολυδιαστατηWink 
Αυτα κοριτσια απο μενα..σας διαβαζω πολλες φορες και μπορω να πω οτι αισθανομαι πολυ "ελευθερη" που η μικρη μου κοντευει πλεον 11 μηνων..Very Happy Very Happy 

906 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 11:46 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή μου love σκέφτηκα να τα γράψω και στο μαμάδες 11 αλλα μετά σκέφτηκα ότι είναι υπερβολή να απασχολω δυο ολόκληρες ομάδες με τα προβλήματα μου. Τα εγραψα εδω λοιπόν γιατί κατάλαβα ότι έχουμε και αναγνωσιμότητα οπότε χαίρομαι που πεταχτηκες.
Η καρδιά μου λέει να κανω αυτό που λες να βουτήξω στη φωτια και ότι γίνει. Συμφωνω ότι η πίεση σε κάνει αποτελεσματικό.
Όμως...
Δεν είναι η πρώτη φορα που θα πέσω στη φωτια μπήκα στο πανεπιστήμιο το 1998 Embarassed Embarassed Embarassed και τώρα έχουμε 2013 όλα αυτά τα χρόνια με πτυχία,γλώσσες,σχολεία,φροντιστήρια,ΑΣΕΠ στον ΑΣΕΠ, απογοητεύσεις έχω θυσιάσει πολλά. Στο λόγο μου δεν τα γράφω για να παινευτω άλλωστε στις μέρες μας υπάρχουν χιλιάδες μεταπτυχιακοί.
εντάξει να θυσιασεις διακοπές,γκόμενους,παρέες,ταξίδια για να διαβάσεις. Τι γίνεται όμως οταν μπαίνει η οικογένεια; θα θυσιασω χρόνο από την οικογενειακή ζωή ΧΩΡΙΣ να προσφέρω κάτι υλικό σε αντάλλαγμα,όπως κάνουν οι αξίες γυναίκες με παιδιά που εργαζονται.
Ποτέ έρχεται η στιγμη που καταλαβαίνεις ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τα θέλω σου και να πατήσεις στη γη;
Το διδακτορικό δεν έχει επιστροφή,εκτός από τις εργασίες μου,πρέπει να παρακολουθώ και να κανω τοποθετήσεις και στις εργασίες των άλλων. Επίσης πρέπει να παρακολουθώ και διαλέξεις και γενικά η ζωή μου να στρέφεται γυρω από το πανεπιστήμιο χωρίς κανείς να εγγυάται ότι όλο αυτό θα καταλήξει κάπου.
Συνήθως οι γυναίκες διδάκτορες δεν έχουν παιδιά η έχουν μεγάλα παιδιά η έχουν μικρά παιδιά και τις τρώνε οι τύψεις που δεν τα βλεπουν
Δεν θέλω να γίνω σαν τους τραγουδιστές που κανείς δεν τους είπε ότι η καριέρα τους τελείωσε εδω και χρόνια
when enough is enough?

907 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 11:55 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα το κανεις! κ ξερεις γιατι; γιατι πολυ απλα μπορεις! να βρεις βοηθεια κ να το κανεις! στην αναγκη να φευγεις μια ωρα απ'το σπιτι να συγκεντρωνεσαι! να ξεκινησεις γιογκα εστω! παντως κανε το!

908 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 12:22 pm

Eleen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατυ, τελικά τι κανείς μεταπτπυχιακό η διατριβή;
Εγω έγραψα τη διπλωματική στο μεταπτυχιακό μου οταν η κόρη μου ηταν τριων. Το προηγούμενο 1 ετος έκανα το πειραματικό μέρος τα μεσημερια και γύριζα σπιτι γύρω στις 6 καθε μέρα.Και ενα έτος πριν παρακολουθούσα τα υποχρεωτικά μαθηματα του μεταπτυχιακού. Εν ολίγοις ξεκίνησα το μεταπτυχιακό οταν η κόρη μου ηταν 6 μηνων(έδωσα εξετάσεις οταν οι μικρη ητα 3 μηνών).πως έγραψα τη διπλωματική; Είχα πάντα βοήθεια στο σπιτι ( η νταντα που σου έλεγα).και ποτέ δεν διάβαζα σπιτι. Είχα κατεβάσει γραφείο και υπολογιστή στο υπόγειο. Ο χρόνος διάβασμα τος ηταν σαφώς ορισμενος.Έφευγα για το υπόγειο αφού κοιμόταν η μικρη και τη φρόντιζε ο μπαμπάς της και κάποια πρωινά που τη άφηνα με μια κυρία. Οταν ηταν ξυπνια της έλεγα ότι πάω στη δουλειά και φορούσα μπουφάν, τη χαιρετουσα και βούρ για το υπόγειο. Ποτε δεν διάβαζα η έγραφα σπιτι. Το είχα δοκιμάσει ,Αλλα η μικρη ήθελε συνέχεια να είμαστε μαζί,  ακόμα και οταν ηταν σπιτι ο μπαμπάς της η η κυρία ,όλο μαζι μου ηταν. Ενώ έτσι δεν ήξερε ότι ήμουν σπιτι και δεν με απασχολούσε.
Τώρα πρέπει σιγά σιγά να γράψω τη διατριβη μου,έχω ήδη καταθέσει τη δεύτερη πρόοδο ,έχω κάνει και τις δημοσιεύσεις. Θα δούμε πως θα το οργανωσω. Όλα γίνονται, Αρκεί να βρεις βοήθεια.
Τελικά όμως δεν ξέρω αν αξίζει ειλικρινά. Εγω θα το τελειώσω γιατι είναι κρίμα τόσα χρόνια.
Αλλα η ακαδημαικ´η καριέρα δεν με ενδιαφέρει πραγματικά, είμαι Οκ επαγγελματικά.οποτε δεν ξέρω γιατι τα κανω ολαυτα....

909 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 12:31 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σμφωνω απολυτα, στο σπιτι δεν μπορεις να δουλευεις μονο αν καταφερεις να κλεινεσαι καποθυ..ξερεις ποσους καφεδες εχω πιει εγω σε εβερεστ κλπ? ποσοι μου την εχουν πεσει..σε καφε ενω διααβαζω?Embarassed Embarassed εννοειται οτι αξιζει, δεν εχει σημασια αν αμεσα σας φερνει λεφτα...και μονο που τα παιδια σου θα καταλαβουν οτι εχεις πολυπλευρη προσωπικοτητα και καταπιανεσαι με ενα σωρο δυσκολα πραγματα, θα ειναι ενα σπουδαιο μαθημα γι αυτα...θα μαθουν να εχουν στοχους και να τα καταφερνουν ολα σαν τη μαμα τους...εμενα τωρα πλεον η μεγαλη μου οταν τη ρωτησω τι δουλεια κανει η μαμα απανταει "επιστημονας"!!!

910 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 12:40 pm

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleen όπως τα έγραψες έτσι σκέφτομαι να τα κανω. Το θέμα είναι ότι το μεταπτυχιακό που θέλω είναι διατμηματικό. Εγώ τελείωσα την ελληνικη φιλολογία και δουλεψα 8 χρόνια από το 2003 σε γυμνάσια και λύκεια. Θέλω να ειδικευτω σε μαθησιακές δυσκολιες, εφηβικές διαταραχές,οικογενειακή συμβουλευτική για γονείς εφήβων,bullying και δεν συμμαζεύεται για να σου δώσω ένα πλαισιο
Τώρα με δέχονται στον τομέα της ψυχοθεραπευτικης ως απόφοιτο ανθρωπιστικών επιστημών με προϋπηρεσία σε εφήβους αλλα όπως και εσύ την διπλωματική στο μεταπτυχιακό, εξετάσεις,μετά πειραματικό μέρος,δημοσίευση και διδακτορική διατριβή και έρχομαι και ρωτώ
Αξίζει τον κόπο η να παω να δουλέψω λιγες ώρες αρχαία νεα σε φροντιστήριο να τελειώνουμε;
love και eleen νομιζω ότι συμφωνείτε ότι υπαρχει ένας μαζοχισμός σε όλο αυτο
και σιγουρα συμφωνείτε ότι η επιστήμη θα προχωρήσει και χωρίς εμάς

Συγνώμη προκαταβολικά για τα κατεβατά με τα ψυχολογικά μου

911 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 12:46 pm

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Catty έγραψε:

Συγνώμη προκαταβολικά για τα κατεβατά με τα ψυχολογικά μου
το κατεβασμα ευκολο ειναι, στο ανεβασμα να ζηταγες συγνωμη! α χαχαχαχα (ειμαι σιγουρη μονη μου τα λεω μονη μου γελαω)
να το κανεις για την καττυ κ για κανεναν αλλον! μη βαλεις αυτοσκοπο την καριερα αλλα αν ερθει, θα σε βρει εκει, ετοιμοπολεμη! οχι μιζερη να λες κ αν το ειχα κανει; αραγε θα ειχε αλλαξει κατι; προλαβε εσυ τα γεγονοτα πριν σε προλαβουν αυτα!

912 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 12:52 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σιγουρα υπαρχει πολυς μαζοχισμος αλλα και πολλη φιλοδοξια σε ολο αυτο...και τελος παντων εγω ειμαι της αποψης οτι βουταμε στα βαθια, αν τα καταφερουμε εχει καλως αν οχι σιγα το πραγμα..πες οτι δεν ξεκινησαμε κανWink  γι αυτο προτεινω να ξεκιναμε στα χαλαρα χωρις να αφιερωνουμε τη ζωη μας σε αυτο, οποτε ετσι δεν στερουμαστε την οικογενεια μας ουτε και αυτη εμας...ποτε δεν καθισα με τις ωρες να ασχολουμαι με σπουδες και δουλειες, εγω ειμαι αυτη που τους τραβαω εξω για βολτες συνεχεια...προς θεου δε θα θυσιασουμε την οικογενειακη ευτυχια για τιποτε, ουτε για σπουδες, ουτε και για λεφτα, αυτη ειναι η αποψη μου...Wink

913 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 1:18 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάττυ μου ,
οι άλλες κοπέλες (που έχουν κιόλας ανάλογη εμπειρία )πολύ σωστά σε παροτρύνουν να το κανεις κατά τη γνώμη μου .
η αναβλητικότητα σε αυτά τα θέματα συνήθως καταλήγουν στην μη πραγματοποίηση του στόχου.

Έχεις δίκιο να σκέφτεσαι : καλά κ θα κάνω τόσο αγώνα για να διδάσκω στα φροντιστήρια;
Ναι!
Πρώτον γιατί αυτό που κάνεις το αγαπάς κ αν εξελιχθείς θα το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο κ θα νιώσεις κ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί την επίτευξη του στόχου
Κ δεύτερον κ σημαντικότερο δε ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει αυτή η επιλογή κ τι επαγγελματικούς δρόμους μπορεί να σου άνοιξει.

Μήπως είσαι λίγο τελειομανής κ θες όλα να περνούν από το χέρι σου κ σε φοβίζει το ότι μοιραία θα μοιραστείς το μεγάλωμα των παιδιών με κάποιο άλλο άτομο;
Πάντως η Κατερίνα άνετα θα μπορούσε να πάει στον παιδικό λίγες ώρες. θα τις έκανε κ καλό η επαφή με τα αλλα παιδιά.

914 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 1:27 pm

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχετε δίκιο, αύριο μολις ησυχάσει το σπίτι (να δω ποια ώρα θα είναι αυτή) θα κανω το πρώτο βήμα να πάρω τηλεφωνο την καθηγήτρια,να εξηγήσω λίγο την κατασταση και να κανονίσω μια συνάντηση στο γραφείο της. Ας δούμε πρώτα τις επιλογές μήπως μπορώ φετος να παρακολουθώ μόνο και του χρόνου που θα εχω ενός και τριών παιδια "μπω"πιο δυναμικά θα δούμε...Το οτι με πήρε πριν τον Δεκαπενταύγουστο είναι καλό σημάδι,δεν με ξέχασε.
Για να ελαφρυνω το κλίμα, μετά το τηλεφώνημα,ήρθε ο καημένος ο άντρας μου να φάει. Το ξέρω ότι τρώμε ψάρι σημερα αλλα δεν μου το σφυριξαν και είχα μπριζόλες. Την ωρα του φαγητού είχα βυθιστεί τοσο στις σκέψεις του μεταπτυχιακού που δεν επικοινωνουσα. Του έκοψα ντοματοσαλατα, μου λέει "Γιατί δεν έβαλες κρεμμυδάκι; για το στομάχι μου ε;"
Λέω μμμ
Μου λέει "ο πουρες είναι του κουτιού έ; ο δικός σου ο σπιτικος είναι καλύτερος"
Λέω μμμ
Μου λέει "τις μπριζόλες τις εψησες όπως μου αρέσουν στο γκριλ με λεμόνι"
Και κορίτσια πετάγομαι με ένα αυστηρό κρύο βλέμα και του λέω:το ξέρω ότι σου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψεις,αλλα εχω και άλλες πνευματικές ανησυχίες πέρα από τις γαστρονομικές σου ιδιοτροπίες  Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 606100  Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 606100  Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 606100

915 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 1:33 pm

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ τον εστειλες τον καημενο! Τι απαντησε δεν μας ειπες!

916 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 1:34 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ τώρα από όλο.αυτό κρατάω το γκριλ με λεμόνι.για πες...γιατί εγώ το γκριλ το έχω μόνο όταν θέλω να "ροδίσει" κάτι στο φούρνο.ομολογώ ότι μάλλον δε ξέρω να το χρησιμοποιώ σωστά...

Υ.Γ .Κ βέβαια είναι σημαντικό.που σου τηλεφώνησε
Έχω ένα.ένστικτο ότι επαγγελματικά θα σου ανοιχτεί κάποιος μεγαλύτερος δρόμος..

917 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 1:35 pm

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι το σκεφτόμουν Κατρίν, αλλα η παιδίατρος ήταν πολύ αρνητική για τον παιδικό φετος λογω των ιώσεων και του μωρού. Επίσης μου είπε ότι θα πιεστεί ψυχολογικά με το καινούργιο μωρό και το νηπιαγωγείο. Αν χρειαστεί θα πω την κύρια που φροντίζει το σπίτι και η Κατερίνα την ξέρει και την αγαπά να την προσέχει και ας μην είναι νταντά με βούλα μου φτάνει που την θελει το παιδί μου.

918 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 1:42 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ούτε μετά από τους 6 μήνες;
Οκ.για θέμα ιωσεων συμφωνώ.τα μικρακια μας στον παιδικό όλο αρρωσταίνουν.κ για το θέμα της προσαρμογής το έχω δει να συμβαίνει αλλα όλα τους συνηθίζουν κ τελικά τους αρέσει κιόλας.
Βέβαια η καλύτερη λύση είναι αυτή η κυρία.συμφωνώ.

ΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ; Σε ξέχασε ο μπρατσαρας Στην εξοχή ;

919 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 1:46 pm

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορες καληνυχτω!!!! Κοιμηθηκε το καμαρι μου!

920 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 1:47 pm

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με ρώτησε ο άνθρωπος "είσαι καλα" μετάφραση την παλεύεις;;;;
Οταν του εξήγησα τι έγινε,χαλάρωσε και μου είπε εχεις ένα καλό που είναι και κακό,θελεις να τα κανείς όλα μαζί,ξεκινά το και πάρε το χαρτί,δεν χρειάζεται να γίνεις ένα με το πανεπιστήμιο αν δεις ότι ζοριζεσαι κάνε το του χρόνου,σε δυο χρόνια ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
Νεα είσαι ακομα!!!! Στην ηλικια μου άλλωστε όλες έχουν φοιτητικό πάσο για το λεωφορείο.Μου ειπε όμως να φροντίζω να έχει φαι το σπίτι....
Το grill kaatrin στο τέρμα στο κρέας μόνο αλάτι πιπέρι ρηγανι ένα καλό μασάζ το βάζεις το γυρίζεις μια φορα και μολις βγει το πλακωνεις στο λεμονι
Κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί γιατί είναι κανιβαλοι
Δρν ξέρω για τον Χρήστο Ζαμπούνη (που τον θυμήθηκα)

921 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 2:36 pm

Eleen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω πάντως κορίτσια διαφωνώ. Στα πανεπιστήμια πηγαίνουμε για να αποκτήσουμε προσοντα(αντικειμενικά και ουσιαστικά)για να ασκήσουμε το επάγγελμα που επιθυμούμε. Δεν πηγαίνουμε ούτε για να αποκτήσουμε σφαιρικές γνώσεις, ούτε για να ολοκληρώσουμε τις προσωπικότητες μας. Αυτο μπορείς να το κανείς ωραιοτατα και εκτός του πανεπιστημίου. Εγω δει ανθρωπους που δεν έχουν βγάλει δημοτικό και είναι εξαιρετικά μορφωμένοι. Και δεν μιλάω περί λαϊκής Σοφίας, μιλάω για πραγματική μόρφωση. Η γνώση υπάρχει παντού, αρκεί να θέλεις να την ψάξεις.
Απο την άλλη έχω γνωρίσει πανεπιστημιακούς που έκτος του πεδίου τους είναι πραγματικά λειτουργικά αναλφάβητοι.
Ούτε προς θεου πιστεύω ότι τα παιδια μου θα με εκτιμήσουν περισσότερο αν έχω μεταπτυχιακό.
Δεν πιστεύω στις σχολές χωρις αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, στα μεταπτυχιακά για να κοκκορευεται η μαμά, και στα διδακτορικό για να συστηνομαστε και γράφουμε στην κάρτα μας"διδάκτωρ εκπα".Αυτη η λογική "να τελειώσει το παιδι μου κάποια σχολη, να πάρει ενα πτυχίο, και μετα ας κάνει ότι επάγγελμα νά'ναι " είναι εντελώς παρωχημένη.
Αυτο που κανω με κάνει καλύτερη στο επάγγελμα που σκοπευω και προσδοκώ να άσκησω; Τότε αξίζει τον κόπο. λλιως η ζωη είναι μικρη για να κάνει κανείς μάταια κα ατακτως Ερριμμενα πράγματα.
Η γνώμη μου Κατυ είναι πως εάν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το αντικείμενο του μεταπτυχιακου σου, είτε στην εκπαίδευση είτε στην έρευνα,βρες τροπο και καντο.και αν δεν σου κάτσει, τουλάχιστον δεν θα πέσεις αμαχητι.
Απο την άλλη εγω ,και να μου προσφέρουν δουλειά στο αντικείμενο του μεταπτυχιακου μου,δεν θα παρω. Η ζωη με πήγε αλλού και είμαι πολυ ευχαριστημένη.εξου και ο προβληματισμός για το εάν αξίζει όλο αυτο...

922 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 5:10 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πλέον πιο πολύ με φοβίζει το αν θα ξυπνήσει ο μεγάλος παρά ο μικρός.
Ο μπεμπης είναι πολύ κύριος.νομίζω πως με λυπήθηκε ο Θεός γιατί Μάλλον Αρχίζει να στρωνει ο ύπνος του ένα μήνα πριν πάω δουλειά.
Ωστόσο,
Ποιος σκέφτηκε ότι 63 μέρες μετά τον τοκετό κάποια μαμά θα είναι σε θέση να πάει για δουλειά? αντί να είναι υποχρεωτικό για όλους ένα 6 μήνα τουλάχιστον όσο το μωρό τρέφεται μόνο με γάλα!Μήπως κάποιος που τα είχε πάρει χοντρά από καμία εταιρεία βρεφικου γάλακτος ώστε οι γυναίκες να γυρνάνε δουλειά κ να αρχίζουν το ξένο γάλα Από ανασφάλεια μη κ δε μπορέσει να συνεχίσει....άλλωστε πόσο τυχαίο είναι που οι περισσότερες από τις μαμάδες μας : δεν είχαν γάλα, δεν είχαν θηλή κλπ...πραγματικά πιστεύω πως ήταν μεθοδευμένη δουλειά κ τα τσεπωναν γιατροί τότε για να προωθήσουν το ξένο γάλα.

923 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 6:32 pm

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραα! Δε θα ηταν ωραιο το πρωι πριν ξυπνησει το μωρο για φαι να μας εφτιαχνε ενα καφεδακι κ μετα να πιανε το κλαμα; Very Happy 
Ρε συ καατριν εισαι σε ιδιωτικο η δημοσιο;

924 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 8:18 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημόσιο με σύμβαση ορισμένου χρόνου που όμως λόγω του παγώματος των διορισμών έχω κολλήσει εκεί.
Επειδή ανήκω στο δημόσιο δεν δικαιούμαι το 6 μόνο ΟΑΕΔ.μου απέρριψαν την αίτηση μου στη πρώτη γέννα.
Κ επειδή είμαι συμβασιούχος δε δικαιούμαι το 9 μηνο ανατροφής.
Συμπέρασμα δΕ δικαιούμαι τίποτα πέρα των 63 ημερών που βγαίνει 9 Αυγούστου.με αλλα λόγια μεθαύριο θα έπρεπε να πάω δουλειά .μας έσωσε ο Αύγουστος που κλείνουμε...

925 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 - Σελίδα 37 Empty Απ: Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #11 Τρι Αυγ 06, 2013 9:55 pm

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kaatrin έγραψε:Δημόσιο με σύμβαση ορισμένου  χρόνου που όμως λόγω του παγώματος των διορισμών έχω κολλήσει εκεί.
Επειδή ανήκω στο δημόσιο δεν δικαιούμαι το 6 μόνο ΟΑΕΔ.μου απέρριψαν την αίτηση μου στη πρώτη γέννα.
Κ επειδή είμαι συμβασιούχος δε δικαιούμαι το 9 μηνο ανατροφής.
Συμπέρασμα δΕ δικαιούμαι τίποτα πέρα των 63 ημερών που βγαίνει 9 Αυγούστου.με αλλα λόγια μεθαύριο θα έπρεπε να πάω δουλειά .μας έσωσε ο Αύγουστος που κλείνουμε...
\

παλι καλα καατριν που πετυχες τον αυγουστο...ειναι ανεπιτρεπτο αυτο που γινεται με τις αδειες,,καλα κουραγια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις