26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 124 Κυρ Ιουλ 28, 2013 2:49 am
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
λες?????
τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται
ακριβως!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
λες?????
τα αλλα πνευματα που εξηφανισθην????? μαλλον θα πηγαν κατα κουζινα μερια(την κουζινα οχι τον κατακουζινο απο το σηριαλ)!!!να παω και εγω σιγα σιγα να δω τι θα φτιαξω απο τα δυο και επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
λες?????
ακριβως!!!!!
Alexandra23 έγραψε:τι βλεπω τι βλεπω?καινουριο θεματακι?καλοριζικο κορτσουδια μου!!!!αντε να γεμισει με θετικα τεστακια!!!!αντε βρε κοριτσια εγκυμονειτεεεεεε!!!!
vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:τι βλεπω τι βλεπω?καινουριο θεματακι?καλοριζικο κορτσουδια μου!!!!αντε να γεμισει με θετικα τεστακια!!!!αντε βρε κοριτσια εγκυμονειτεεεεεε!!!!
Γεια σου Αλεξανδρούκο μου!!!Πες τα ντε έχουμε μείνει πίσω κάτι πρέπει να γίνει!!
Alexandra23 έγραψε:τι βλεπω τι βλεπω?καινουριο θεματακι?καλοριζικο κορτσουδια μου!!!!αντε να γεμισει με θετικα τεστακια!!!!αντε βρε κοριτσια εγκυμονειτεεεεεε!!!!
Lillybell έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:τι βλεπω τι βλεπω?καινουριο θεματακι?καλοριζικο κορτσουδια μου!!!!αντε να γεμισει με θετικα τεστακια!!!!αντε βρε κοριτσια εγκυμονειτεεεεεε!!!!
Γεια σου Αλεξανδρούκο μου!!!Πες τα ντε έχουμε μείνει πίσω κάτι πρέπει να γίνει!!
Αντε Βασουλααα!!! Συρε το χοροοοο!!
katerina1983 έγραψε:καλως την αλεξανδρουλα μαζι με την αποστολια μας!!!!τι κανετε κοπελιες????ολα καλα???
εμεις εδω με αυτα και με αυτα και 3 μερες νεο θεμα...δεν βαζουμε γλωσσα μεσα μας!!!!!χεεχεχχε
αν θες να γελασεις πολυ ομως κανε μια βολτα στο 123 απο σελ 40 και μετα!!!!και σου λεω θα ανοιξουμε τρελοθεμα το σαββατο θα δεις πολυ γελιο!!!!!!
ασχετο αρχιζω να σκαω απο ζεστη....το βουλωσε τωρα δεν φυσαει καθολου
Alexandra23 έγραψε:δεσποινακι σε ευχαριστω!!!λιλλυ μου σου ανταπωδιδουμε τα φιλια μας!!!!βασουλα μου πολλη σεξ!!!!!!ξεθεωσε τον τον συζηγο μην τον λυπασαι!!!
vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:δεσποινακι σε ευχαριστω!!!λιλλυ μου σου ανταπωδιδουμε τα φιλια μας!!!!βασουλα μου πολλη σεξ!!!!!!ξεθεωσε τον τον συζηγο μην τον λυπασαι!!!
Καλά φαντάζομαι πόσο ζεσταίνεσαι εδώ εμείς που δεν εγκυμονούμε και έχουμε βγάλει την μπέμπελη!!Καλέ μόνο τον ξεθέωσα του άλλαξα τα φώτα!!
αχαχα και εγώ μακαρόνι ετοιμάζομαι να την γεμίσω σε λίγο!!!!!!valgreg έγραψε:εχω μια κοιλουμπα, τιγκα στο μακαρονι που σου μοιαζει λες και ειναι ολοστρογγυλο μπαλονι!!!
Alexandra23 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:δεσποινακι σε ευχαριστω!!!λιλλυ μου σου ανταπωδιδουμε τα φιλια μας!!!!βασουλα μου πολλη σεξ!!!!!!ξεθεωσε τον τον συζηγο μην τον λυπασαι!!!
Καλά φαντάζομαι πόσο ζεσταίνεσαι εδώ εμείς που δεν εγκυμονούμε και έχουμε βγάλει την μπέμπελη!!Καλέ μόνο τον ξεθέωσα του άλλαξα τα φώτα!!
αχαχαχα ετσι βασουλα μου δωστα ολααααααα
valgreg έγραψε:εχω μια κοιλουμπα, τιγκα στο μακαρονι που σου μοιαζει λες και ειναι ολοστρογγυλο μπαλονι!!!
θα το λυσω το κορδονι για να κατσω στη καρεκλα να τα πουμε ακομα λιγο με τις ομορφες παρεα!!
λα λα λα
αααχ δεν μπορω η γυναικα!!!
Δύο μήνες αλλά την πρώτη φορά δεν αισθανόμουν ότι θα πάει καλά....τώρα νιώθω αυτό που περιέγραψες!!!Εσείς; προσπαθείτε καιρό;vasoula1 έγραψε:Μακάρι Δεσποινάκι στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!Προσπαθείτε καιρό?
Alexandra23 έγραψε:αχ ειναι πολυ καλο που αισθανεστε ετσι κοριτσια μου!!!ερχονται τα θετικα τεστακια
Despoinaki123 έγραψε:Δύο μήνες αλλά την πρώτη φορά δεν αισθανόμουν ότι θα πάει καλά....τώρα νιώθω αυτό που περιέγραψες!!!Εσείς; προσπαθείτε καιρό;vasoula1 έγραψε:Μακάρι Δεσποινάκι στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!Προσπαθείτε καιρό?
vasoula1 έγραψε:
7 μήνες.Μακάρι μακάρι!!
Despoinaki123 έγραψε:vasoula1 έγραψε:
7 μήνες.Μακάρι μακάρι!!
Εδώ θα είμαστε και θα γράψουμε όμορφα νέα σε λίγες μερούλες!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 124
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης