876 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 Τρι Αυγ 06, 2013 4:52 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
να πας μαρω μου!κ εγω εφαγα πεπονακι τωρα κ θα ξαπλωσω!φιλακια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑΚΙ!!!Ε ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ...ΜΠΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥ - ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΕΓΩ... ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!Marilena29 έγραψε:Φρουφρου μου....τι κανεις? εγω καλυτερα ειμαι...αλλα νιωθω πτωμα...πραγματικα νυσταξα και πονεσα τη μεση μου σαυτην την καρεκλα...θα κανω λιγο υπομονη...εστειλα τον αντρα μου να παρει 2-3 πραγματακια απο το σουπερμαρκετ για να μπορεσω να παω σπιτι και κατευθειαν να κοιμηθω καμια ωρα....
φρουφρού έγραψε:ΠΛΕΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ,Ε?ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΘΙΣΤΗ...ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ..ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ...ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ...ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ???
ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΖΗΤΑΑ.ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ-ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΜΠΙΠ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΠΑΤΑΣ ΤΟ BUZZER K ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!!!ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!georginach έγραψε:ελιζακι μ εχω στις 19 ξανα για να κανονισουμε τις τελευταιες λεπτομεριες.... βρε κοριτσια τι δειχνει το καρδιοτοκογραφημα ακριβως??? εγω γιατι δεν κανω??
ΑΑΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΕΝΩ ΓΕΝΝΑΩ!!!ΧΑΧΧΑΧΑ!!ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΟΣΕΡΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΕΕΕΕΕ????Marilena29 έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΠΛΕΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ,Ε?ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΘΙΣΤΗ...ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ..ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ...ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ...ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ???
Κλεινουμε την Παρασκευη για 1 βδομαδα και μετα θα ερθω μια βδομαδα αλλα μεχρι τις 1....δεν μπορω αλλο πραγματικα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης