976 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 Τετ Αυγ 07, 2013 1:16 am
maro28
Πρωταγωνιστής!!
θα δω πωσ θσ παει το επομενο 2ωρο κ θα πραξω αλεξ ευτυχωσ ειναι ο αντρασ μου εδω σημερα...κ ειμαι πιο ηρεμη αν συμβει κατι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
maro28 έγραψε:σοφακι εισαι συγχαρητηρια
Alexandra23 έγραψε:ναι εισαι σοφακι μου!!!συγχαρητηριααααααα!!!! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι κοριτσι μου!!!!
natasathess έγραψε:Μάρω μου, πρέπει να το παρακολουθείς..όταν σε πιάνει και μόλις σε αφήνει ο πόνος, μέτρα πόση ώρα περνάει μέχρι να σε ξαναπιάσει..αν είναι λιγότερο από 10 λεπτά, πρέπει να ενημερώσεις το γιατρό σου..
Συγχαρητήρια, Σοφάκι!!
maro28 έγραψε:να ανοιξετε θεματακι κοριτσια.....σοφια ου εισαι σιγουρα απλα να προσεχεισ να χεισ πιστη κ ολα θα πανε τελεια κ θα φτασεισ να εχεισ το τελειο αγχοσ που χουμε ολεσ τωρα...
sofakiz έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ναι εισαι σοφακι μου!!!συγχαρητηριααααααα!!!! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι κοριτσι μου!!!!
σε ευχαριστω κοπελα μου....να εισαι καλα.....ελπιζω την παρασκευη που θα ξανακανω χωριακη να εχει ανεβει πολυ..!!!και σε εσενα κοπελα μου με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου και με εναν πονο..!!!!
Alexandra23 έγραψε:sofakiz έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ναι εισαι σοφακι μου!!!συγχαρητηριααααααα!!!! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι κοριτσι μου!!!!
σε ευχαριστω κοπελα μου....να εισαι καλα.....ελπιζω την παρασκευη που θα ξανακανω χωριακη να εχει ανεβει πολυ..!!!και σε εσενα κοπελα μου με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου και με εναν πονο..!!!!
ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου μη μου αγχωνεσαι!!!να μας πεις τα νεα σου οταν ξανα κανεις!!σε ευχαριστω πολυ!!!
Marilena29 έγραψε:Αλεξ μου να ανοιξεις!!!!!Το 26 τηεματακι σας ανηκει!!!
Μαρια μου καλως ορισες με το καλο να κρατησεις την κουκλα σου αγκαλια...
Σοφακι τα καλυτερα σου ευχομαι!!!!Μην αγχωνεσε ολα θα πανε καλα....συγχαρητηρια...
georginach έγραψε:μαρω μ δεν σε προλαβα... περιμενουμε τα νεα σ! να εισαι καλα κοριτσακι μου και να προσεχεις!
σοφακι συγχαρητηρια! με ενα γερο μωρο και μια τελειομην εγκυμοσυνη κοπελα μου! και μην αγχωνεσαι! την παρασκευη θα ξεκαθαρισουν ολα θα δεις! θα περιμενουμε νεα σου!
αλεξ ανοιξε το ναι! το δικαιουσαι!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης