26 Απ: το κλουβι με τις τρελες!!!! Σαβ Αυγ 03, 2013 12:55 pm
bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 20
bourboulithra έγραψε:καπως σταδιακα αλλαζει δλδ ε.....? χμμμ ενδιαφερον..katerina1983 έγραψε:bourboulithra έγραψε:
irene-_- έγραψε:πανω που θα ζητουσα αφιερωση!!!!χαχαχαχα με προλαβες!!!katerina1983 έγραψε:ελα να σας βλεπω μια μια για κουνηστε τοοοοοοοο γοφουδακι!!!!!!
bourboulithra έγραψε:ρε σεις σημερα μας ηρθε ενα προσκλητηριο γαμου ενος φιλου του Βασιλη και ειχε πανω μονο το δικο του ονομα,εμενα οχι....ουτε ανεφερε κατι.... τι κανω?? παω η οχι?
στους υπολοιπους γαμους λεει Βασιλης-Μαρια....
ειναι και καπως υψηλης κοινωνιας αυτοι...
bourboulithra έγραψε:ρε σεις σημερα μας ηρθε ενα προσκλητηριο γαμου ενος φιλου του Βασιλη και ειχε πανω μονο το δικο του ονομα,εμενα οχι....ουτε ανεφερε κατι.... τι κανω?? παω η οχι?
Φυσικα και πας. Ο βασιλης εχει συνοδο. Απλο.bourboulithra έγραψε:ρε σεις σημερα μας ηρθε ενα προσκλητηριο γαμου ενος φιλου του Βασιλη και ειχε πανω μονο το δικο του ονομα,εμενα οχι....ουτε ανεφερε κατι.... τι κανω?? παω η οχι?
βεβαιως να ερθετε οπως ερχομαστε και εμεις!!!!!εισοδος ελευθερη!!!!ede έγραψε:Μια χαρα το κλουβι. Μπραβο ρε κοριτσια. να το εχουμε και διπορτο οποτε πανε για υπνο οι κοτες απο το σαλονι. αλλα ειναι ζηλιαρες. Θα σκανε μυτη και απο εδω.
ε τι να πω???τι συγχρονισμος!!!!!valgreg έγραψε:γεια χαραντάν κόρες!!!!καλοριζικο το κλουβι μας!!!
bourboulithra έγραψε:bourboulithra έγραψε:ρε σεις σημερα μας ηρθε ενα προσκλητηριο γαμου ενος φιλου του Βασιλη και ειχε πανω μονο το δικο του ονομα,εμενα οχι....ουτε ανεφερε κατι.... τι κανω?? παω η οχι?
αρραβωνιασμενοι ειμαστε
ede έγραψε:Φυσικα και πας. Ο βασιλης εχει συνοδο. Απλο.bourboulithra έγραψε:ρε σεις σημερα μας ηρθε ενα προσκλητηριο γαμου ενος φιλου του Βασιλη και ειχε πανω μονο το δικο του ονομα,εμενα οχι....ουτε ανεφερε κατι.... τι κανω?? παω η οχι?
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥvalgreg έγραψε:γεια χαραντάν κόρες!!!!καλοριζικο το κλουβι μας!!!
valgreg έγραψε:γεια χαραντάν κόρες!!!!καλοριζικο το κλουβι μας!!!
Με πμ μπορουμε?katerina1983 έγραψε:βεβαιως να ερθετε οπως ερχομαστε και εμεις!!!!!εισοδος ελευθερη!!!!ede έγραψε:Μια χαρα το κλουβι. Μπραβο ρε κοριτσια. να το εχουμε και διπορτο οποτε πανε για υπνο οι κοτες απο το σαλονι. αλλα ειναι ζηλιαρες. Θα σκανε μυτη και απο εδω.
το ανοιξα το κλουβακι γιατι εδω εμεις οι 3 καθε σαββατο καναμε σαματα με χορους και τραγουδακι σε αλλο τοπικ(προσπαθουμε για μωρακι) και δεν ταιριαζε καθολου......
ετσι το σκεφτηκαμε ολες μαζι να κανουμε κατι αλλο.....βεβαια ειστε ολες καλοδεχουμενες απο εμας υπαρχει η καλη προθεση και το κερασμα μας να δωσουμε αρκει να μην ''κοροιδευουμε'' η μια την αλλη και σχολιαζουμε απο το ενα τοπικ στο αλλο ''κοροιδευοντας'' τις σκεψεις και τον λογο της καμεμιας μας...ευχαριστω......
katerina1983 έγραψε:βεβαιως να ερθετε οπως ερχομαστε και εμεις!!!!!εισοδος ελευθερη!!!!ede έγραψε:Μια χαρα το κλουβι. Μπραβο ρε κοριτσια. να το εχουμε και διπορτο οποτε πανε για υπνο οι κοτες απο το σαλονι. αλλα ειναι ζηλιαρες. Θα σκανε μυτη και απο εδω.
το ανοιξα το κλουβακι γιατι εδω εμεις οι 3 καθε σαββατο καναμε σαματα με χορους και τραγουδακι σε αλλο τοπικ(προσπαθουμε για μωρακι) και δεν ταιριαζε καθολου......
ετσι το σκεφτηκαμε ολες μαζι να κανουμε κατι αλλο.....βεβαια ειστε ολες καλοδεχουμενες απο εμας υπαρχει η καλη προθεση και το κερασμα μας να δωσουμε αρκει να μην ''κοροιδευουμε'' η μια την αλλη και σχολιαζουμε απο το ενα τοπικ στο αλλο ''κοροιδευοντας'' τις σκεψεις και τον λογο της καμεμιας μας...ευχαριστω......
mariloy έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ
zini έγραψε:γεια σας κοριτσακια!! καλοριζικο το θεματακι!!!! και με προχω τιτλο!! ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου μιουζικαλ
κανε οτι θες ''θρυλε''ede έγραψε:Με πμ μπορουμε?katerina1983 έγραψε:ede έγραψε:
bourboulithra έγραψε:που εισαι μαρη Χρυσοβαλαντω??????
Αυτο ειναι. Εγω θεωρω πιο στρειτ να πω την γνωμη μου, να κανω την πλακα μου ,να σχολιασω δημοσια και ενω ξέρω οτι θα διαβαστει απο αυτον που μιλαω την δεδομενη στιγμη να πω αυτα που πιστευω παρα να τον θαβω και να τον κουτσομπολευω σε πμ. επισης μπορει να ειναι και χιουμορ (κρυο οκ ) και οχι κοροιδια απαραιτητα.katerina1983 έγραψε:κανε οτι θες ''θρυλε''ede έγραψε:
Με πμ μπορουμε?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης