451 Απ: το κλουβι με τις τρελες!!!! Παρ Αυγ 09, 2013 2:45 pm
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ε αφου φαινεται το πραγμα!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 11 ... 18, 19, 20
katerina1983 έγραψε:ε αφου φαινεται το πραγμα!!!!!
α καλα παλαβοι τελειως!!!αμα ειναι και νεολαια εκει να δεις τυφλα στο μεθυσι κυκλοφορουν.......να μην πω για τα στυλιστικα τους!!!!!ασε!!!!!irene-_- έγραψε:παντως το τι κυκλοφορει απο ξενους εδω δε λεγεται!!!μα πως ξεχωριζουν ετσι οι γερμανοι και οι αγγλοι..τι γελιο!!!katerina1983 έγραψε:ε αφου φαινεται το πραγμα!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την irene-_- στις Παρ Αυγ 09, 2013 2:50 pm, 1 φορά
φωναρα....και το κομματι αυτο το λατρευω μα πως με πιανεις!!!!!παιδι μου εσυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:α καλα παλαβοι τελειως!!!αμα ειναι και νεολαια εκει να δεις τυφλα στο μεθυσι κυκλοφορουν.......να μην πω για τα στυλιστικα τους!!!!!ασε!!!!!irene-_- έγραψε:παντως το τι κυκλοφορει απο ξενους εδω δε λεγεται!!!μα πως ξεχωριζουν ετσι οι γερμανοι και οι αγγλοι..τι γελιο!!!katerina1983 έγραψε:ε αφου φαινεται το πραγμα!!!!!
katerina1983 έγραψε:
και αυτο μου αρεσει πολυ!!!!!
katerina1983 έγραψε:ααααααααααααχχχχχχχχ!!!!!σελιν!!!!!!!!!!!!
αστα αυτα!!!!καψουρεμενο εισαι και εσυ κατα βαθος!!!!!!irene-_- έγραψε:an akoysei kaneiw ta tragoydia poy akoyv ua nomizei oti eimai xvrismenh kai sta patomata axaxaxax apla moy aresoyn poly..me taksideyoynkaterina1983 έγραψε:ααααααααααααχχχχχχχχ!!!!!σελιν!!!!!!!!!!!!
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:αστα αυτα!!!!καψουρεμενο εισαι και εσυ κατα βαθος!!!!!!irene-_- έγραψε:an akoysei kaneiw ta tragoydia poy akoyv ua nomizei oti eimai xvrismenh kai sta patomata axaxaxax apla moy aresoyn poly..me taksideyoynkaterina1983 έγραψε:ααααααααααααχχχχχχχχ!!!!!σελιν!!!!!!!!!!!!
μια απο τα ιδια!!!!!!!!!!και εμενα μου αρεσουν ολα αυτα!!!!!
αυτο εννουσα αλλα το ειπα εν συντομια!!!!! (πρακτικη θυμασαι? ή λιγομιλητη)irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:αστα αυτα!!!!καψουρεμενο εισαι και εσυ κατα βαθος!!!!!!irene-_- έγραψε:an akoysei kaneiw ta tragoydia poy akoyv ua nomizei oti eimai xvrismenh kai sta patomata axaxaxax apla moy aresoyn poly..me taksideyoynkaterina1983 έγραψε:ααααααααααααχχχχχχχχ!!!!!σελιν!!!!!!!!!!!!
μια απο τα ιδια!!!!!!!!!!και εμενα μου αρεσουν ολα αυτα!!!!!
δεν το αρνουμαι το καψουρα απλα ειμαι μια ευτυχισμενη καψουρογυναικα και πολυ ερωτευμενη με το καψουρομανουλο μου!!!χαχαχαχα πολυ καψουρα επεσε!!!!
katerina1983 έγραψε:
katerina1983 έγραψε:βρε που τα θυμασαι τα τραγουδια!!!!αχ ποσο με ταξιδευεις!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης