151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Δευ Αυγ 05, 2013 1:55 pm
bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
irene-_- έγραψε:ενα παχουλοκομψουλικο νινι..χαχαχαχα
φιλη οχι αυτο ειναι αφρατομπαμπατσικο!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:ενα παχουλοκομψουλικο νινι..χαχαχαχα
bourboulithra έγραψε:katerina1983 έγραψε:bourboulithra έγραψε:σας αφηνω επεσε τηλ απο φιλη για ψυχαναλυση....μαλωσε με το αισθημα.....σας φιλωωωωωω!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα πεθαινωωωωωωωωωωωωωωω τι γιγαντας ειναι αυτος?
Σοφία 26 έγραψε:Καληνυχτα στα κοριτσακια που πηγαν για υπνο!
Γεια δου μαρακι μου,αχ υπομονη με την ανακαινηση!
Κοριτσακια μου παω και εγω σιγα σιγα να κλεισω τα ματακια μου!!!!
Καληνυχτα σε ολες και φιλακια πολλα!!!!!
:-) :-) :-) :-)
irene-_- έγραψε:μαρακι εισαι γονιμη οταν τα υγρα ειναι διαφανα και ελαστικα σαν ασπραδι αυγου και οταν γινουν πιο κολλωδη σημαινει οτι περασν οι γονιμες..
bourboulithra έγραψε:irene-_- έγραψε:μαρακι εισαι γονιμη οταν τα υγρα ειναι διαφανα και ελαστικα σαν ασπραδι αυγου και οταν γινουν πιο κολλωδη σημαινει οτι περασν οι γονιμες..
70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΠΕΡΜ/ΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙ.?
irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:Καληνυχτα στα κοριτσακια που πηγαν για υπνο!
Γεια δου μαρακι μου,αχ υπομονη με την ανακαινηση!
Κοριτσακια μου παω και εγω σιγα σιγα να κλεισω τα ματακια μου!!!!
Καληνυχτα σε ολες και φιλακια πολλα!!!!!
:-) :-) :-) :-)
καληνυχτα σοφακι μου..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ!!irene-_- έγραψε:κλεινω και εγω γιατι η μανα μαλωνει!!! καληνυχτα κορμια μου θανατηφορα
καληνυχτααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!irene-_- έγραψε:κλεινω και εγω γιατι η μανα μαλωνει!!! καληνυχτα κορμια μου θανατηφορα
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ.
ΤΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ;;;
Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ.
ΤΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ;;;
καλημερα ποπακι μου!!
ενα φραπεδακι σκετο ελαφρυ,παρακαλωωωωω!
poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ.
ΤΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ;;;
καλημερα ποπακι μου!!
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!(ΣΚΕΤΟ;;;!!!!ΦΑΡΜΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ!)
Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ.
ΤΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ;;;
καλημερα ποπακι μου!!
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!(ΣΚΕΤΟ;;;!!!!ΦΑΡΜΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ!)
ευχαριστω ποπακι μου!!!
ειμαι γλυκια απο μονη μου εγω!!!
και να φανταστεις πριν 4 χρονια τον επινα πετιμεζι!!!!
irene-_- έγραψε:τζα!!!! να μαι και εγω...τι κανετε αγαπουλες μου???καλοριζικο το νεο θεματακι!!!!βασουλα εχω προαισθημα οτι θα το εγκαινιασεις με αντε να παιρνουμε τα πανω μας!!!!!γρηγορα ολες απο κατω!!!
valgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Ναι Ποππάκι μου είχα μερικές κραμπούλες εδώ και μέρες!Τι να πω μακάρι γρήγορα και σε όλες μας!Άντε αυτός ο μήνας να είναι γουρλίδικος!!
εσυ μανταμ ηρεμα με τις δουλειες και την Πεμπτη βουρ για χοριακη,για να μαθω και εγω τα νεα την Παρασκευη πριν φυγω
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:απολαμβανω 24ωρο ρουμ σερβις ασε ξερεις πως με εκανε μποανιο σημερα???θα ξεραθεις στο γελιο!!!εκτος μπανιερας πανω σε σπαμπο σαν τις γριες!!!!ασε που ντρεπομουν κιολας αλλα η επιθυμια να ξεβρωμισω ηταν πιο δυνατη εσυ τι κανεις ζουζου μου??πως ηταν η μερα σου??να φανταστω οτι δεν εκανες τεστ,ε?ασε εγω εκτος απο τον πονο μου εχει και ωορρηξια και ειμαι μεσ τα νευρα που παει χαμενο το αυγουλακι μου!!!!οτι θυμαμαι χαιρομαι
μια χαρα περιποιηση εχεις απο την μανουλιτα!
εγω καλα,σημερα ειχα τρεξιμο στη δουλεια οπως και τις επομενες μερες.
οχι δεν εκανα σωστα το φανταστηκες.
θα κανω μια και καλη την Παρασκευη μην σκας ξερω απο τωρα αρνητικο αλλα λεμε τωρα.
τα δικα μου τα νεα θα τα ακουσετε κατα φθινοπωρο μερια.
valgreg έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΑΝΤΕ ΜΠΡΟΣ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΓΚΥΟΣΚΟΝΗ.....
Ποπανς μου,φιλακια πολλα!
ελπιζω να φερεις γουρι και να ακουσουμε συντομα χαρμοσυνα νεα.....και κατι μου λεει πως θα ειναι απο Δραμα πλευρα
irene-_- έγραψε:kallia24 έγραψε:καλε ειρηνακι λες οντως να κανες τοσο θραυση??χαχα συγνωμη αλλα μ εφυγε ενα μικρο γελακι ετσι οπως το διαβαζα..
χρυσοβαλαντη μου αδειουλα ακουω ε?τι τελεια να ξεκουραστεις αγαπη μ κ λογικο να χεις φυγει απο τωρα εστω με την σκεψη..
εγω μια απο τα ιδια κοριτσακι μου στο σπιτι τα ιδια..πραγματικα αυτο το 2013 για την οικογενεια μου ηταν η χειροτερη χρονια αποκλειεται να μην μας ειχαν μουντζωσει...τεσπα με τον καλο μου ολα τελεια σκεφτομαστα να φυγουμε κ εμεις κανενα τριημερο αλλα δν εχουμε αποφασισει ακομα αλλα μαλλον χλωμο το βλεπω..
καλε γελα ελευθερα και εγω σημερα αυτο κανω..αφου λεω στην μαμα μου για χαβαλε πανε να δεις αν εκανε λακουβα η βεραντα!!!!χαχαχαχαχ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης