426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Τετ Αυγ 07, 2013 2:02 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι κανετε???
βασουλα κρατιωμαστε βλεπω ε??
καλημερα μπεμπουλη,το εχω παθει και εγω!!!
δε πειραζει παμε δυνατα!!!
καλλια μου γλυκια,τι κανεις??
ποτε υπολογιζεις να σε ξαναδουμε???
σοφακι μου γλυκο καλημερα!!καλα ειμαι..εσυ?ο μικρος?τα σκυλακια σου??
δν ξερω σοφακι μου μολις βρουμε λεφτα να πληρωσουμε το ιντερνετ στο σπιτι...
καλημερα καλλιτσα μου!!!
καλα ειναι οοολοι ταισαμε τα μικρα ,και το δικο μου σκατουλη και πινω καφεδακι!!!
σε ποση ωρα θα φυγεις??
αντε κουκλιτσα μου σου ευχομαι να λυθουν ολα γρηγορα!!!
να εχεις πιστει κ ολα θα πανε καλα!!!
το μεσημερακι ισως κ πιο απογευμα περιμενω τηλ..αχ μακαρι σοφακι μου να πανε ολα καλα γτ τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα , δν κινειται ττ στην περιοχη δουλειες δν υπαρχουν,τπτ..πολυ ασχημα τα πραγματα..οπως ειπα κ χθες φετος μας εχουν μουντζωσει....
κοριτσακι μου γλυκο!
εχω περασει και εφω απο πολυ δυσκολες καταστασεις και ξερω πως νιωθεις..
υπομονη και κοιτα να μη χασει τον εαυτο σου!!!
ολα καλα θα πανε!!!
στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!
σε ευχαριστω πολυ σοφακι μου ξερω οτι θα φτιαξουν καποια στιγμη τα πραγματα αλλα μεχρι να φτιαξουν εμεις θα τα χουμε παιξει!
υπομονη!
τι αλλα εσυ?κανενα νεο?πως πανε οι προσπαθειες??
πως να πανε καλλιτσα μου!!!ειπαμε αυτο το μηνα να μην αφησουμε μερα αλλα εφτασα 23η μερες και η ωορεξια αφαντη!
πως καταφερα τον προηγουμενο μηνα να κανω κυκλο 45 μερων και καπου εκει βλεπω και αυτον τον κυκλο!!!
ΑΜΑ ΒΑΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!!ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΑΚΙ!!!