776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Παρ Αυγ 09, 2013 3:28 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πηγα για μαμ!!!!Σοφία 26 έγραψε:καρερινιωωωωωω που πηγες μαρη????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πηγα για μαμ!!!!Σοφία 26 έγραψε:καρερινιωωωωωω που πηγες μαρη????
αλιμονο μου τι εχω να παθω!!!irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:με τι καρδια να σας αφησω????
πρεπει να παω να κανω τα μπιφτεκια μου
εμεις εδω θα ειμαστε...αντε γιατι εχεις και δυο αντρες να ταϊσεις
vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
ρε τρελοκομειο μου!!!!!!!ΜΟΥΑχαχαχαχαkaterina1983 έγραψε:εμεις ειμαστε για να γρψουμε το νεο συγχρονο ελληνικο λεξικο τι μπαμπινιωτης και χαζομαρες!!!!!χαχαχαχαχαχαirene-_- έγραψε:bourboulithra έγραψε:[/quoteirene-_- έγραψε:bourboulithra έγραψε:irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:ρε τρελοκομειο μου!!!!!!!ΜΟΥΑχαχαχαχαkaterina1983 έγραψε:εμεις ειμαστε για να γρψουμε το νεο συγχρονο ελληνικο λεξικο τι μπαμπινιωτης και χαζομαρες!!!!!χαχαχαχαχαχαirene-_- έγραψε:bourboulithra έγραψε:[/quoteirene-_- έγραψε:bourboulithra έγραψε:irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:αλιμονο μου τι εχω να παθω!!!irene-_- έγραψε:εμεις εδω θα ειμαστε...αντε γιατι εχεις και δυο αντρες να ταϊσειςΣοφία 26 έγραψε:με τι καρδια να σας αφησω????
πρεπει να παω να κανω τα μπιφτεκια μου
Πουλάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Μόνο να μην αδιαθετήσω...irene-_- έγραψε:βασουλα μου τα καλυτερα ξεκινανε αυριο επισημως!!!!!vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
απο τοτε που προσπαθειτε ειχες ποτε καθυστερηση?vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Μόνο να μην αδιαθετήσω...irene-_- έγραψε:βασουλα μου τα καλυτερα ξεκινανε αυριο επισημως!!!!!vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
τι λες κυρία μου που θα σε διώξουμε!!Σοφία 26 έγραψε:καλε διωξτε με.....
Σοφία 26 έγραψε:καλε διωξτε με.....
Μόνο μία φορά το χειμώνα που είχα σε ένα μήνα 2 φορές περίοδο και μετά στις 31 μέρες αλλά όχι από εγκυμοσύνη από άγχος!Επίσημα είναι η πρώτη μου!!Κάθε 26 με 27 ήμουν ρολόι!irene-_- έγραψε:απο τοτε που προσπαθειτε ειχες ποτε καθυστερηση?vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Μόνο να μην αδιαθετήσω...irene-_- έγραψε:βασουλα μου τα καλυτερα ξεκινανε αυριο επισημως!!!!!vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasoula1 στις Παρ Αυγ 09, 2013 3:39 am, 1 φορά
vasoula1 έγραψε:τι λες κυρία μου που θα σε διώξουμε!!Σοφία 26 έγραψε:καλε διωξτε με.....
irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:καλε διωξτε με.....
σοφακι γρηγορα στην κουζινα!!!θα παρω την σκουπα της βασουλας και θα σε κανω ντα!!!!
vasoula1 έγραψε:Μόνο μία φορά το χειμώνα που είχα σε ένα μήνα 2 φορές περίοδο και μετά στις 31 μέρες αλλά όχι από εγκυμοσύνη από άγχος!Επίσημα είναι η πρώτη μου!!Κάθε 26 με 27 ήμουν ρολόι!irene-_- έγραψε:απο τοτε που προσπαθειτε ειχες ποτε καθυστερηση?vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Μόνο να μην αδιαθετήσω...irene-_- έγραψε:βασουλα μου τα καλυτερα ξεκινανε αυριο επισημως!!!!!vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:Μόνο μία φορά το χειμώνα που είχα σε ένα μήνα 2 φορές περίοδο και μετά στις 31 μέρες αλλά όχι από εγκυμοσύνη από άγχος!Επίσημα είναι η πρώτη μου!!Κάθε 26 με 27 ήμουν ρολόι!irene-_- έγραψε:απο τοτε που προσπαθειτε ειχες ποτε καθυστερηση?vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Μόνο να μην αδιαθετήσω...irene-_- έγραψε:βασουλα μου τα καλυτερα ξεκινανε αυριο επισημως!!!!!vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
εχω πιστευω οτι αυτο τον μηνα χαλαρωσες πολυ με τον καινουργιο γιατρουλη και σου εδωσε θετικη ενεργεια και το αποτελεσμα θα το δεις αυριο
vasoula1 έγραψε:Έχω και αυτό το τικεράκι από κάτω άκου 1 μέρα
vasoula1 έγραψε:Σου την δίνω σου την δίνω αν είναι για 2 αρσενικά!irene-_- έγραψε:σοφακι γρηγορα στην κουζινα!!!θα παρω την σκουπα της βασουλας και θα σε κανω ντα!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλε διωξτε με.....
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:Έχω και αυτό το τικεράκι από κάτω άκου 1 μέρα
εγω σκεφτομαι να το βγακω γιατι το βλεπω και νευριαζω που δεν γινεται τπτ..οταν θα γυρισει ο αντρουλης τοτε θα το ξαναβαλω..τωρα απλα μου θυμιζεις τις χαμενες ευκαιριες!!!
εγω αυτο που ειχα στο σταδιο που εισαι εσυ ηταν η "σιγουρια"οτι τωρα που θα παω τουαλετα θα την δω και πολλες αποτομες αντιδρασεις..στις2 εβδομαδες καθυστερησεις ξεκινησαν τα γλεντια..vasoula1 έγραψε:Και γω αυτό είπα Ρηνάκι μου!!!Και πολλές εξάψεις ρε κορίτσια έρχονται και φεύγουν αλλά είναι σαν να καίγεται ο αυχένας μου!!irene-_- έγραψε:εχω πιστευω οτι αυτο τον μηνα χαλαρωσες πολυ με τον καινουργιο γιατρουλη και σου εδωσε θετικη ενεργεια και το αποτελεσμα θα το δεις αυριοvasoula1 έγραψε:Μόνο μία φορά το χειμώνα που είχα σε ένα μήνα 2 φορές περίοδο και μετά στις 31 μέρες αλλά όχι από εγκυμοσύνη από άγχος!Επίσημα είναι η πρώτη μου!!Κάθε 26 με 27 ήμουν ρολόι!irene-_- έγραψε:απο τοτε που προσπαθειτε ειχες ποτε καθυστερηση?vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Μόνο να μην αδιαθετήσω...irene-_- έγραψε:βασουλα μου τα καλυτερα ξεκινανε αυριο επισημως!!!!!vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
irene-_- έγραψε:εγω αυτο που ειχα στο σταδιο που εισαι εσυ ηταν η "σιγουρια"οτι τωρα που θα παω τουαλετα θα την δω και πολλες αποτομες αντιδρασεις..στις2 εβδομαδες καθυστερησεις ξεκινησαν τα γλεντια..vasoula1 έγραψε:Και γω αυτό είπα Ρηνάκι μου!!!Και πολλές εξάψεις ρε κορίτσια έρχονται και φεύγουν αλλά είναι σαν να καίγεται ο αυχένας μου!!irene-_- έγραψε:εχω πιστευω οτι αυτο τον μηνα χαλαρωσες πολυ με τον καινουργιο γιατρουλη και σου εδωσε θετικη ενεργεια και το αποτελεσμα θα το δεις αυριοvasoula1 έγραψε:Μόνο μία φορά το χειμώνα που είχα σε ένα μήνα 2 φορές περίοδο και μετά στις 31 μέρες αλλά όχι από εγκυμοσύνη από άγχος!Επίσημα είναι η πρώτη μου!!Κάθε 26 με 27 ήμουν ρολόι!irene-_- έγραψε:απο τοτε που προσπαθειτε ειχες ποτε καθυστερηση?vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Μόνο να μην αδιαθετήσω...irene-_- έγραψε:βασουλα μου τα καλυτερα ξεκινανε αυριο επισημως!!!!!vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
vasoula1 έγραψε:Καλά αυτό άστο 5 ρολά υγείας έχω ξοδέψει χαχαχα!!!Δηλαδή μετά από 2 βδομάδες είχες πολλές εξάψεις?irene-_- έγραψε:εγω αυτο που ειχα στο σταδιο που εισαι εσυ ηταν η "σιγουρια"οτι τωρα που θα παω τουαλετα θα την δω και πολλες αποτομες αντιδρασεις..στις2 εβδομαδες καθυστερησεις ξεκινησαν τα γλεντια..vasoula1 έγραψε:Και γω αυτό είπα Ρηνάκι μου!!!Και πολλές εξάψεις ρε κορίτσια έρχονται και φεύγουν αλλά είναι σαν να καίγεται ο αυχένας μου!!irene-_- έγραψε:εχω πιστευω οτι αυτο τον μηνα χαλαρωσες πολυ με τον καινουργιο γιατρουλη και σου εδωσε θετικη ενεργεια και το αποτελεσμα θα το δεις αυριοvasoula1 έγραψε:Μόνο μία φορά το χειμώνα που είχα σε ένα μήνα 2 φορές περίοδο και μετά στις 31 μέρες αλλά όχι από εγκυμοσύνη από άγχος!Επίσημα είναι η πρώτη μου!!Κάθε 26 με 27 ήμουν ρολόι!irene-_- έγραψε:απο τοτε που προσπαθειτε ειχες ποτε καθυστερηση?vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Μόνο να μην αδιαθετήσω...irene-_- έγραψε:βασουλα μου τα καλυτερα ξεκινανε αυριο επισημως!!!!!vasoula1 έγραψε:Αστα Ρηνάκι άστα!!irene-_- έγραψε:αχ αντε βασουλα να περασει και αυτη η μερα..
efaki32 έγραψε:Κορίτσια μου τι κάνετε ???? Εχω πάρα πολύ καιρό να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα είχα και μία μετακόμιση και επειδή στο μεταξύ έμαθα πως είμαι έγκυος δίσταζα να γράψω εδώ με το σκεπτικό πως είμαι εκτός θέματος...Σας διάβαζα όμως όποτε μπορούσα αν και τις περισσότερες φορές δεν σας προλάβαινα χαχα Το συγκεκριμένο θέμα τελικά όντως αποδείχτηκε πολύ γουρλίδικο για μένα και είμαι 100% σίγουρη πως όλα τα κοριτσάκια πολύ σύντομα θα βιώσουν αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία !!! Βασούλα μου χωρίς να θέλω να σε ξεσηκώσω στη δική μου περίπτωση όντως ειχα τετοια υγρα μερικές μέρες πριν την καθυστέρηση και μετα την καθυστέρηση ξεκίνησαν τα πονάκια σαν τσιμπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά ..Μακάρι κοριτσάκι μου να έχεις ένα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ τεστάκι αύριο
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης