826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126 Δευ Αυγ 26, 2013 10:02 pm
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ποπακι μακαρι να μην σου ερθει
εκανες τεστακι?
εκανες τεστακι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ποπακι μακαρι να μην σου ερθει
εκανες τεστακι?
Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Πήγαμε βόλτα με τα ποδήλατα...Που πας ρε καραμήτρο?Μουσκίδι...Σοφία 26 έγραψε:βασουλα μουυυυυυυυυυvasoula1 έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε?Βαλεντινάκι μου γλυκό πρώτη μέρα ε?Υπομονή τώρα σιγά σιγά θα μπεις σε καθημερινό mood!
τι κανεις??/
σε εχασα σημερα θα αλαπληρωσουμε αυριο ε???
τι να κανουμε αφου εισαι αθλητικος τυπος!!!!!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ ΜΟΥ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ. ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ......6 ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.
Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.......ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.......
ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΒΡΕ ΛΕΣ;;;;ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!!!!ΒΡΕ ΛΕΣ;;;;;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??vasoula1 έγραψε:Καλημέρα όμορφα μου κοριτσάκια!!Τι μου κάνετε?
ΕΛΑ ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ...poppaki έγραψε:ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
ΚΑΤΕΒΗΚΕ!ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι μου κανετε;;;;
ποπακι μου μην στεναχωριεσαι.....
βασουλα μου.....
καλλια μου.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ!!!Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε;;Μου λείψατε!! Εγω επέστρεψα χθες και τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ πάλι εδώ στην παλιοδουλειά και δεν την παλεύω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Φυσικά και δεν εχω διαβάσει νέα σας γιατί έλειπα πολλές μέρες!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Μπήκα να σας πω ένα γεια και ξαναβγαίνω γιατί όπως καταλαβαίνετε σήμερα είναι μία θεότρελη μέρα στη δουλειά !!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑΑΑΑ!!Φιλιά σε όλες!!
βαλεντινακι μου καλημερουδια.....πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα με τον αντρουλη σου.....εγω αντιθετως τρελαινομαι για την παραλια του Τολου.....οχι σαν μερος η παραλια μου αρεσει.....valgreg έγραψε:
καλως σας βρηκα Βικακι!!!περασαμε τελεια!!!ναι πηγαμε και Τολο αλλα να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε,ενω το Βιβαρι ολα τα λεφτα!!!ηρεμια,ηρεμιααααα!!!
χαιρομαι που σου αρεσαν οι φωτο.πως περναει ετσι ο καιρος ε?σε 3 εβδομαδες θα γινεις 5 μηνων,πω πω!!!
τακτοποιηθηκατε στο νεο σπιτι?πολλα πολλα φιλια!!!!
καλημερουδια γλυκο μου σοφακι......και εμας μας ελειψες πολυ πολυ πολυ......ελπιζω να περασες καταπληκτικα στην αδειουλα σου.....καλη αρχη στη δουλιτσα σου!!!!!!!!!Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε;;Μου λείψατε!! Εγω επέστρεψα χθες και τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ πάλι εδώ στην παλιοδουλειά και δεν την παλεύω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Φυσικά και δεν εχω διαβάσει νέα σας γιατί έλειπα πολλές μέρες!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Μπήκα να σας πω ένα γεια και ξαναβγαίνω γιατί όπως καταλαβαίνετε σήμερα είναι μία θεότρελη μέρα στη δουλειά !!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑΑΑΑ!!Φιλιά σε όλες!!
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??vasoula1 έγραψε:Καλημέρα όμορφα μου κοριτσάκια!!Τι μου κάνετε?
καλημερα γλυκο και ομορφο μου κοριτσακι......τι κανεις;;;;;;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι μου κανετε;;;;
βασουλα μου.....
καλλια μου.....
poppaki έγραψε:ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
ΚΑΤΕΒΗΚΕ!ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ!!!
viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι μου κανετε;;;;
βασουλα μου.....
καλλια μου.....
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε;;Μου λείψατε!! Εγω επέστρεψα χθες και τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ πάλι εδώ στην παλιοδουλειά και δεν την παλεύω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Φυσικά και δεν εχω διαβάσει νέα σας γιατί έλειπα πολλές μέρες!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Μπήκα να σας πω ένα γεια και ξαναβγαίνω γιατί όπως καταλαβαίνετε σήμερα είναι μία θεότρελη μέρα στη δουλειά !!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑΑΑΑ!!Φιλιά σε όλες!!
καλα ειμαι βασουλα μου.......εσυ εχεις καθαριοτητα σημερα;;;;;vasoula1 έγραψε:
Βικάκι μου γλυκό τι κάνεις?
Κ ΕΓΩ ΕΔΩ ΧΑΖΕΥΩ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΧΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ(ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ )ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ....vasoula1 έγραψε:Καλημέρα Κάλλια μου καλά είμαι σπίτι συμμαζεύω λιγάκι!Εσύ?kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??vasoula1 έγραψε:Καλημέρα όμορφα μου κοριτσάκια!!Τι μου κάνετε?
Όχι πολύ βαριά αυτά που βλέπει η πεθερά χαχα!!Με ανοιχτά παράθυρα συνέχεια σκόνη έχω!viki1988 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μου.......εσυ εχεις καθαριοτητα σημερα;;;;;vasoula1 έγραψε:
Βικάκι μου γλυκό τι κάνεις?
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...viki1988 έγραψε:καλημερα γλυκο και ομορφο μου κοριτσακι......τι κανεις;;;;;;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι μου κανετε;;;;
βασουλα μου.....
καλλια μου.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης