876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126 Τρι Αυγ 27, 2013 4:42 am
Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Άστα Βασούλα μου τι να πω κι εγώ , φέτος έκανα ΈΝΑ και μοναδικό μπάνιο!!!Άστα να πάνε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία83 έγραψε:Άστα Βασούλα μου τι να πω κι εγώ , φέτος έκανα ΈΝΑ και μοναδικό μπάνιο!!!Άστα να πάνε!!!
αληθεια σοφακι μου??Σοφία83 έγραψε:Καλώς σας βρήκα συνονοματη μου!!!!Ανησύχησες κοριτσάκι μου;;!!Ναι είχα πολλές μέρες άδεια αλλά δεν καταφέραμε να πάμε πουθενά, μόνο ένα μπάνιο κάναμε !!Πήγαμε στο χωριό του άντρα μου και στο δικό μου αλλά είχαμε πολλές και διάφορες δουλειές και δεν ξεκουράστηκα ιδιαίτερα!Μάλλον κουράστηκα θα έλεγα αλλά τέλοσπαντων!!Εσύ τι κάνεις;; Πήγες πουθενά;;Σοφία 26 έγραψε:βρε καλως την!!!Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε;;Μου λείψατε!! Εγω επέστρεψα χθες και τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ πάλι εδώ στην παλιοδουλειά και δεν την παλεύω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Φυσικά και δεν εχω διαβάσει νέα σας γιατί έλειπα πολλές μέρες!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Μπήκα να σας πω ένα γεια και ξαναβγαίνω γιατί όπως καταλαβαίνετε σήμερα είναι μία θεότρελη μέρα στη δουλειά !!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑΑΑΑ!!Φιλιά σε όλες!!
καλε δεν ηξερα οτι θα ελειπες τοσο κ ανυσηχησα!!!!
φανταζομαι περασες τελεια ε???
αντε καλη δουλεια!!!
Σοφία 26 έγραψε:βασουλααααααα
Σοφία 26 έγραψε:που σαι καλε δε σε βλεπω!!!!
λοιπον,παω για ξαπλα γτ πολυ κουραστηκα σημερα
Καλησπερα!! Δε με λες;; Εσυ εισαι το αφρατομπαμπατσικο, ή η αλλη;;; Με εχετε μπερδεψει αφρατες μου!!..katerina1983 έγραψε:πολυ κασλησπερα σας κοριτσιαααααααα!!!!!!!!!!!
χαχαχα κι εγω νομιζα οτι εισαι εσυ!katerina1983 έγραψε:οχι καμαρι μου η αλλη ειναι!!!αυτη που ειχε την ιδεα!!!!το παχουλοκομψο!!!!εγω ειμαι αλλη!!!
τι κανεις?ολα καλα με την τακτοποιηση των πραγματων στο σπιτι?
εννοειται!!!ολα μαζι δεν γινονται!!!σιγα σιγα καλα να 'μαστε!!!!Lillybell έγραψε:χαχαχα κι εγω νομιζα οτι εισαι εσυ!katerina1983 έγραψε:οχι καμαρι μου η αλλη ειναι!!!αυτη που ειχε την ιδεα!!!!το παχουλοκομψο!!!!εγω ειμαι αλλη!!!
τι κανεις?ολα καλα με την τακτοποιηση των πραγματων στο σπιτι?
Το σπιτι οκ, ειμαστε σε καλο δρομο, θελει δουλιτσα ακομη, αλλα παραλληλα με την εργασια, δε μπορουν να γινουν ολα γρηγορα..παντως ειναι..κατοικισιμο!
Ααααα δε θελω κουβεντα για την "κυρα μας τη Μαμμη!"katerina1983 έγραψε:βρε λιλλυ μου γλυκια...αχ αυτη η βασιλειαδου...οποτε την βλεπω κατι παθαινω!!!ειναι καπως η ατιμη!!!!εγω μεσα στην εβδομαδα εχω ραντεβου με τον ντοκτορ!!!!και θα σας πω τα νεοτερα αυτες τις μερες!!!!αντε να περασουν!!!!
ναι ρε νταρντανομωρα μπερδευτηκα!irene-_- έγραψε:χελοου χελοου!!!!!λιλλυ μου με εκανες και γελασα!!!!ειμαστε παχουλοκομψουλικη παρεα και αντε να καταλαβεις ποια ειναι ποια!!!χαχαχαχ....υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανετε???
Lillybell έγραψε:ναι ρε νταρντανομωρα μπερδευτηκα!irene-_- έγραψε:χελοου χελοου!!!!!λιλλυ μου με εκανες και γελασα!!!!ειμαστε παχουλοκομψουλικη παρεα και αντε να καταλαβεις ποια ειναι ποια!!!χαχαχαχ....υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανετε???
katerina1983 έγραψε:καλωστο το ρηνακι μου!!!!
σαν εχεις καιρο να με δεις αρχισες τα τσαλιμακια σου!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλωστο το ρηνακι μου!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης