Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
311 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 311 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:μολις ακουσα στην τηλεοραση οτι θα παραγραφουν τα αδικηματα του παπακωνσταντινου Shocked Shocked Shocked Shocked και μου λετε οτι συνεχιζετε και πατε με το σταυρο στο χερι ? Θα ειμαι εγω αυτη που καταστρεφω την ελλαδα (που σαφως συμμετεχω και εγω δεν βγαζω την ουριτσα μου) θα κλεψω 1000 ευρω στην φορολογικη μου και θα βαλω βισμα για να μπει το παιδι μου στο σταθμο? Εεεεεεεεεεεεε............................ας ειναι. Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

ε καλα δεν παμε με τον σταυρο στο χερι ολοι, μερικοι δεν θελουμε νταραβερια με σταυρους.
Την λαμογια αν ειναι να την κανεις ...θα την κανεις, δεν χρειαζονται δικαιολογιες Wink 

ζουζουνακι...αν θες να κανεις κ εσυ μια λαμογια , μπορεις! βγαζεις καρτα ανεργιας χωρις να δηλωσεις στον οαεδ οτι εισαι φοιτητρια, το κανουν κ αλλοι. Αν σε πιασουν θα εχεις καποιες κυρωσεις, δεν τις ξερω αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα....σιγα μην σε πιασουν κ σενα κ τον Παπακωνσταντινου απο πανω.

υγ θα το πω, θελω να το πω απο την αρχη που ανεβασες το θεμα, αλλα δεν ηθελα να ακουστω εμπαθης. Ρε κουκλα μου...προφανως για να μην χρειαζεται να εργαστεις κ συνεχιζεις να σπουδαζεις σημαινει οτι τα φερνεις βολτα...οποτε δεν ειναι κριμα να φας εσυ την θεση απο μια γυναικα ανεργη που εχει ΑΝΑΓΚΗ για δουλεια κ απο μια εργαζομενη που επισης πρεπει ν κρατησει την δουλεια της? Παραφραζω καπως αυτα που εγραφες στα προηγουμενα ποστ σου.

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αλλο το νομιμο κι αλλο το ηθικο!

Το οτι ο νομος μας δινει το δικαιωμα να καθομαστε σπιτι μας επειδη δεν εχουμε αναγκη και να στελνουμε το παιδι στον παιδικο για να κανουμε ζωαρα, δεν σημαινει οτι ειναι και το πλεον ηθικο και δεοντολογικο που μπορουμε να κανουμε. Με αυτη την λογικη θα πρεπει να επικροτησουμε και την Μενεγακη που επαιρνε επιδομα τριτεκνου.
Μην τρελλαθουμε κιολας!

Οπως επισης δεν καταλαβα ποτε γιατι στο παρελθον ειχαν ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι δικαιωμα στις διακοπες της εργατικης εστιας. Θα μιλησω καθαρα για τον εαυτο μου, ΔΕΝ εκανα ποτε χρηση αυτου του δικαιωματος γιατι ηταν τραγικα αδικο να παρω την θεση καποιου που θα ειχε πραγματικη αναγκη.

Ναι ΟΚ ειμαστε ζουγκλα! Ας μην την κανουμε ζουγκλαρα.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:Αλλο το νομιμο κι αλλο το ηθικο!

Το οτι ο νομος μας δινει το δικαιωμα να καθομαστε σπιτι μας επειδη δεν εχουμε αναγκη και να στελνουμε το παιδι στον παιδικο για να κανουμε ζωαρα, δεν σημαινει οτι ειναι και το πλεον ηθικο και δεοντολογικο που μπορουμε να κανουμε. Με αυτη την λογικη θα πρεπει να επικροτησουμε και την Μενεγακη που επαιρνε επιδομα τριτεκνου.
Μην τρελλαθουμε κιολας!

Οπως επισης δεν καταλαβα ποτε γιατι στο παρελθον ειχαν ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι δικαιωμα στις διακοπες της εργατικης εστιας. Θα μιλησω καθαρα για τον εαυτο μου, ΔΕΝ εκανα ποτε χρηση αυτου του δικαιωματος γιατι ηταν τραγικα αδικο να παρω την θεση καποιου που θα ειχε πραγματικη αναγκη.

Ναι ΟΚ ειμαστε ζουγκλα! Ας μην την κανουμε ζουγκλαρα.
για εμενα στο θεμα μενεγακη καλα εκανε και το επερνε. το δικαιουταν? Το δικαιουταν απο την στιγμη που δεν ειχε οριο στο εισοδημα .Εδω ο τεως βασιλιας επερνε επιδομα πολυτεκνου απο το ελληνικο κραοτς. εμενα δενμε ενοχλεισε η μενεγακη που επερνε το επιδομα καθολου. περισοοτερο με ενοχλησε ο Νικοποληδης που μπηκε στον δημο ως κηπουρος και περισσοτερο οι Ολυμπιονικες που μπηκαν στον στρατο χωρις να πατησουν μια ωρα επερναν τρελους μισθους.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνακι έγραψε:μαλλον δεν διαβασαστε πολλες σωστα πως θα βγαλω καρτα ανεργιας αποτη στιγμη που ειμαι φοιτητρια η κατασταση μου μου επιτρεπει να εργαστω αρκει να σας πω οτι με το τεχνιτο μελλος που εχω κανω ολες τις δουλειες του σπιτιου και τις εξωτερικες περπατωντας και χωρις να εχω βοηθεια απο κανεναν απλα θελω να παει το παιδι μου παιδικο για να μπορω να διαβαζω περισσοτερες ωρες σε ενα χρονο υπολογιζω θα τελειωνω και ετσι θα δω τιθα κανω επαγγελματικα το επαθα το τροχαιο οταν ημουν 20 χρονων φοιτητρια και το ποσοστο αναπηριας ειναι ανω του 67% λεει η γνωματευση
Συγνωμη αλλα ανεφερες οτι ''εναμιση ποδι εγω δεν μπορω να κρατησω το παιδι μου'' και ερχομαι λοιπον και σου απαντω με ειλικρινεια και οχι με κακια τα εξης : απο την στιγμη που κανεις ολες τις δουλειες σου μονη σου και μπραβο σου φυσικα γιατι δεν μπορεις να κρατησεις το παιδι σου. Αλλο .θες να το στειλεις για να διαβασεις. και εγω το ιδιο, και ας μην δουλευω και μια αλλη για να παει στις δουλειες της, και μια αλλη για να κοιταει το νεογεννητο μωρο της και μια αλλη για ....... το α-β λογο. και τελος μπορει να μην σου φανει ευγενικο αλλα θα το πω και ειμαι σιγουρη οτι θα το σκεφτηκαν και αλλες. Αν οπως λες ειναι δυσκολο με εναμιση ποδι να κρατας το παιδι στο σπιτι ............συγνωμη αλλα με εναμιση ποδι το εκανες οποτε ήξερες τι σε περιμενει. Δεν μας λες ομως γιατι δεν το στελνεις σε δημοσιο παιδικο σταθμο.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πρωτον αν εκανα παιδι με ενα μισι ποδι ειναι δικο μου θεμα δεν σου ζητησα λεφτα ουτε να μου το μεγαλωσεις δευτερον χαρτια για το δημοσιο εχω κανει απλα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα και που ξερω εγω οτι η επιτροπη δεν θα με βγαλει και απο εκει εκτος τριτον οταν εμεινα εγκυος ημουν στο πρωτο ετος και επελεξα να κρατησω τοπαιδι να παντρευτω και να μην το ριξω οπως θα μπορουσε να κανει καθε φοιτητρια και επιπλεον με μια μεταθεση βρεθηκα σε ενα νησι χωρις να εχω κανεναν μονο τον αντρα μου και το παιδι μου και στις εξεταστικες να το παιρνω και να ψαχνω να βρω μεσον να πηγαινω στα γιαννενα και πιστευεις πως δεν αξιζω να με βοηθησει καποιος

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνακι έγραψε:πρωτον αν εκανα παιδι με ενα μισι ποδι ειναι δικο μου θεμα δεν σου ζητησα λεφτα ουτε να μου το μεγαλωσεις δευτερον χαρτια για το δημοσιο εχω κανει απλα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα και που ξερω εγω οτι η επιτροπη δεν θα με βγαλει και απο εκει εκτος τριτον οταν εμεινα εγκυος ημουν στο πρωτο ετος και επελεξα να κρατησω τοπαιδι να παντρευτω και να μην το ριξω οπως θα μπορουσε να κανει καθε φοιτητρια και επιπλεον με μια μεταθεση βρεθηκα σε ενα νησι χωρις να εχω κανεναν μονο τον αντρα μου και το παιδι μου και στις εξεταστικες να το παιρνω και να ψαχνω να βρω μεσον να πηγαινω στα γιαννενα και πιστευεις πως δεν αξιζω να με βοηθησει καποιος
Οχι. Διοτι εισαι και πολυ αξια και πολυ ικανη αφου κανεις ολα αυτα. Υπαρχουν αλλες που κανουν ολα αυτα και εχουν 3 παιδια. Αρα δεν κανεις και κατι το φοβερο στα δικα μου ματια. Και εγω σου απαντησα στο οτι ειπες πως εχεις εναμιση ποδι και δεν μπορεις να το κρατησεις. Δεν μιλησα ουτε για εκτρωσεις ουτε τιποτα. Και γιατι να σε βοηθησει καποιος?. Οχι δεν χρειαζεσαι παραπανω ευνοια απο οτι η τριτεκνη, η διτεκνη κλπ. Επισης εχεις πει οτι στο δημοσιο σου ειπαν οτι εισαι απο τις πρωτες. τι μας λες τωρα οτι μπορει να μην μπεις. Μας εχεις μπλεξει.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μου το ειπαν οταν καταθεσα τα χαρτια ομως τα τα αποτελεσματα θα τα βγαλει επιτροπη οχι η υπαλληλος του δημου και ελα τωρα μη μου πεις οτι ολες οσες παιρνουν εχουν 3 παιδια

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δηλαδη συμφωνα με τη δικη σου αποψη εγω δεν εχω αναγκη για τιποτα ειμαι μια χαρα αρτιμελης να κρατησω το παιδι σπιτι μεχρι να παει νηπιαγωγειο και αν το παμε ετσι και η τριτεκνη οταν το εκανε ηξερε τι την περιμενε οποτε να καταργηθει το εσπα και γενικως να κλεισουν οι παιδικοι και η καθεμια να βρισκει τροπο να το κραταει αλλιως να μην το κανει τι να σου πω ωραια λογικη...

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν πέφτω και απο τα σύννεφα αφου μιλάς για την Ελλάδα. και σκέψου οτι μπορεί να παρουν ενα παιδί που η μαμα του δεν δουλευειMad Mad Mad Mad Mad

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό το θέμα με το εσπα και τους σταθμους ειλικρινα ειναι πλεον γραφικο. Κάνουμε μια αιτηση , γνωρίζουμε οτι μπορεί να παρουν τα παιδια μας μπορει και οχι., Δεν κρινω αυτη τη στιγμη για πιο λογο ειναι η καθε μια εξω ή μεσα αλλα οταν μενει το δικο μας παιδι εξω τοτε το προγραμμα ειναι απαρδεκτο , κρίνουμε γιατι περασε το παιδι της αλλης και οχι το δικο μας και μπλα μπλα μπλα. λες και αν ειχε μια μεσον απο εμας να βαλει το παιδι της δεν θα το εκανε αλλα αφου δεν εχουμε εμεις και εχει η αλλη που βγαζει τοσα λεφτα εκει λυσαμε. Εμεις ειμαστε πιθανον στην απ εξω. Και ναι εψαξα για μεσον για το βαλω. Θα μεινει εξω? Ε καλως να μεινει. Δεν εχασε και την ιατρικη σχολη να κατσω να σκασω. Δεχθειτε οτι ετσι ειναι τα πραγματα και το γνωριζετε. Μην κανετε τις παρθενες. Γιατι εβαλε η αλλη μεσον ,γιατι μπηκε το παιδι της. και εσεις το ιδιο θα κανατε αν ειχατε την ευκαιρία απλα οταν δεν την έχουμε...............να ψοφισει η κατσικα του γειτονα.
οσο για την αναπηρια της κοπελας σαφως θα επρεπε να εχει προτεραιοτητα αλλα μην θετεις ως προβλημα για την φυλαξη των παιδιων σου την αναπηρια σου. . Τα κρατας τοσες ωρες αρα σαφως μπορεις να τα κρατησεις και 5 παραπανω. Μην βάζεις την αναπηρια σου ως ασπιδα.
Δεν σε τιμαει. Αν δεν γινει φετος θα τα πας του χρονου. Και τωρα σαν βλεπω τα παραπονα............''Που θα παρουν τα παιδια των αλλοδαπων............'' ''κράτος να μην περνει μονο τους Ελληνες πφφφφφφφφ''
Ααααα και ας μαθουμε να δεχόμαστε την απόρριψη δεν κανουμε αιτήσεις για να έχουμε παντα τα επιθυμητα προς εμας αποτελεσματα. Εχουμε δουλεψει και λιγο στο μυαλο μας οτι μπορει και να μην περασουμε. Ετσι?Wink

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μηπως θυμασαι οτι εσυ τα εγραψες ede και τα δυο παραπανω

kateuro

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:αλλο το ενα που λεει η μια και ο άλλο το αλλο που λεει η αλλη Laughing Σιγουρα η πολη μας και εμεις οι ιδιοι δεν σεβομαστε τα ατομα με εδικες αναγκες αλλα το οτι βαζουν το προβλημα τους παντα παντου ειναι αληθεια. Ενω θελουν ιση μεταχειρηση και καλα κανουν  σχεδον παντου λενε οτι εχουν προβλημα για να εχουν και αλλη μεταχείρηση. Σε αυτο συμφωνώ. οτι ειμαστε ομως ζωα και παρκαρουμε πανω στην ραμπα για τα αμεα ειναι αλλου παππα ευαγγελιο. Και υπαρχουν και χειροτερα............

ακριβως αυτο εννοω...συμφωνω οτι δεν σεβονται αμεα με το να παρκαρουν οπου να ναι και να κλεινουν ραμπες κ.α αλλα δεν εννοουσα αυτο

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η ede απο τη μια μας λεει πως τα αμεα ερχονται κατα προτεραιοτητα μετα μας λεει πως να κατσω και να μεγαλωσω σπιτι το παιδι και να το σκεφτομουν πριν το κανω οτι δεν δικαιουμε θεση σε παιδικο και οτι ειμαι μια χαρα σε λιγο θα μου πει πως δεν πρεπει να ειμαι και αμεα μας εχει μπερδεψει λιγο φασκει και αντιφασκει

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζουζουνακι αν θελεις και τη δικη μου αποψη, ναι συμφωνω ενα αμεα οτι πρεπει να εχει προτεραιοτητα, δε συγκρινω ουτε αυτη που εχει 15 παιδια και ειναι ανεργη με ενα αμεα διοτι σιγουρα υπαρχουν τοσες δυσκολιες, πρακτικες και συναιθηματικες, για τα αμεα που να σου πω την αληθεια ισως δεν τις φανταζομαστε "οι απεξω"...πιστευω λοιπον οτι γενικως θα επρεπε να προηγουνται....απο την αλλη ομως δε μου αρεσει κανενας να κατηγορει με ασχημο τροπο καποιους αλλους που του "εφαγαν"τη θεση...βρισκεις πολυ πιο ευκολα το δικιο σου οταν δε "φωναζεις" και δεν αντιπαρατιθεσαι με τους αλλους, γινεσαι πολυ πιο συμπαθης, δε σου λεω να φερεσαι ετσι για να εισαι συμπαθης, απλα να προσπαθησεις να εισαι εσυ η ιδια ειλικρινα "υπερανω" και να μην ασχολεισαι για το τι εκανε ο διπλανος με πονηρια...αστον να κανει οτι θελει, παρε εσυ μονη σου δυναμη απο οπου μπορεις και συνεχισε να πολεμας με παθος και πεισμα γι αυτο που θελεις..

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνακι, αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι εξαρχης όπως εγραψες απο το πρόγραμμα αποκλειονταν οι φοιτητριες. Οπότε στην ουσία δεν εχεις δικαίωμα να κάνεις αιτηση - ή να το θέσω καλυτερα, πάντα εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση, αλλά με τα κριτηρια που εχει θεσει το ΕΣΠΑ θα σε απορρίψουν. Εκ των προτερων δηλαδη αιτεισαι κάτι που θα απορριφθει.

Το αν τα κριτηρια του ΕΣΠΑ ειναι σωστα ή όχι είναι άλλο θεμα. Όπως εγραψε και μια μαμα πιο πανω, το σωστο θα ηταν να μπορουν όλα τα παιδια να πηγαινουν στον παιδικο, ανεξαρτητα απο το αν η μαμα εργαζεται, δεν εργαζεται, ειναι ΑΜΕΑ ή εχει υψηλό εισόδημα. Ας μην κανιβαλιζομαστε μεταξυ μας ομως "γιατι πηραν εσενα και δεν πηραν εμενα, εσυ εβαλες μεσον". Ουτε εμενα θα μου αρεσει αν τελικα το παιδι μου μεινει εκτος, αλλά αν δεν πληρω τα κριτηρια που εχει θεσει ο φορέας που κάνει τη διαλογη, δεν μου φταίνε οι υπόλοιπες που τα πληρουν.

Επίσης, αν σε δεχτουν, καλλιστα θα μπορουσε να βγει μια αλλη μαμα και να πει οτι πηραν εσενα που εισαι φοιτητρια και στην ουσία "εκλεψες" μια θέση απο κάποια άλλη που μπορει να τη δικαιουται, συμφωνα με τα κριτηρια του ΕΣΠΑ παντα.

Καλο ειναι να κατανοησουμε επίσης οτι πολλές ανεργες μαμαδες ειναι ανεργες επειδη δεν εχουν κανεναν άλλον να κοιταζει τα παιδια και αναγκαστικά μενουν σπίτι. Δε λεω οτι αν βγουν να ψαξουν δουλεια θα βρουν στο τσακ-μπαμ, αλλά αμα εγω ξερω οτι για 5 ωρες το παιδι θα ειναι στον παιδικο, θα βγω να ψαξω κάτι. αλλιώς ποιος ο λόγος? Ετσι δεν ειναι?

Διάβασα οτι σε δεχονται στον δημοσιο παιδικο σταθμο? Ποιο ειναι το προβλημα τοτε, αφου εχεις προτεραιοτητα εκει?

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το προβλημα ειναι οτι μου το εχει πει η υπαλληλος και οχι καποιος αρμοδιος απο την επιτροπη και στο εσπα οταν ειχα παρει τηλ ειχα ρωτησει και μου ειχε πει η κοπελα στο τηλ να κανω αιτηση ως αμεα δεν μου ειχε πει για εργασια ουτε το ειχα ρωτησει αλλα ουτε μου τοειχε.και πως να ειμαι εγω τωρα σιγουρη οτι στο δημο δεν θα μου ζητησουν καρτα ανεργιας

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνακι έγραψε:το προβλημα ειναι οτι μου το εχει πει η υπαλληλος και οχι καποιος αρμοδιος απο την επιτροπη και στο εσπα οταν ειχα παρει τηλ ειχα ρωτησει και μου ειχε πει η κοπελα στο τηλ να κανω αιτηση ως αμεα δεν μου ειχε πει για εργασια ουτε το ειχα ρωτησει αλλα ουτε μου τοειχε.και πως να ειμαι εγω τωρα σιγουρη οτι στο δημο δεν θα μου ζητησουν καρτα ανεργιας
στους δημοτικους σαν ανεργη δυσκολα βρισκεις θεση. Οποτε αυτο δεν ειναι προβλημα-για σενα απου εισαι φοιτητρια, για μενα που θελω να εργαστω ειναι ΚΑΙ εκει προβλημα.
Σαν φοιτητρια δεν ξερω, αλλα αφου σου ειπαν οτι ως αμεα εχεις καποια προτεραιοτητα τοτε θα ισχυει.

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
1) να διαβαζεις τις προκηρυξεις και τις προϋποθεσεις ΠΡΙΝ κανεις ασκοπα αιτηση κοπελα μου!

2 ) καμια δεν σου πηρε τη θεση σου, γιατι δεν την δικαιουσουν εξαρχης. Καλως ή κακως, αυτοι ειναι οι οροι για τις ωφελουμενες μητερες απο το συγκεκριμενο προγραμμα

3) προσεχε λιγο που ανοιγεις θεματα. Εδω που ανοιξες ειναι θεματα διατροφης - ολα για το θηλασμο!
Καλη τυχη!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
στους δημοτικους σαν ανεργη δυσκολα βρισκεις θεση.
Στοπυς δημοτικους εχουν προτεραιτοητα τα παιδια εργαζμενων μαμαδων - αν μεινουν κενες θεσεις παιρνουν και παιδια ανεργων ή πολυτεκνων.

XaroulaTs έγραψε:3) προσεχε λιγο που ανοιγεις θεματα. Εδω που ανοιξες ειναι θεματα διατροφης - ολα για το θηλασμο!
Καλη τυχη!
Αυτο ηθελα να το επισημανω κι εγω, η ενοτητα ειναι για το θηλασμο.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν ξερω γενικως πολλα περι ιντερνετ απλα ειδα οτι μπαινουν διαφορα θεματα πριν λιγο ειδα κι αλλο θεμα περι εσπα

Blublu

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να σας πω και εγώ τι βιώνω...να γελάσετε!
Είμαι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, που σημαίνει οτι στις 30.6 απολύομαι και με προσλαμβάνουν με το καλό απο Οκτώβρη. Η προκήρυξη βγήκε στις 19.6, πράγμα που σημαίνει οτι αφου δούλευα δε μπορούσα να έχω κάρτα ανεργίας όπως ζητούσε. ΚΑΙ όμως φέτος για πρώτη φορά εβγαλαν ανακοίνωση κατα πολυυυ αργότερα, οτι τις αναπληρώτριες  θα τις θεωρούν ανεργες και ας με βαση τη προκήρυξη εκείνη τη περίοδο που εκδόθηκε ήμασταν εργαζόμενες. Οπότε είμαι με 40 μόρια μείον, τρίτεκνη που μπορεί να με στέλνουν όσα χλμ θέλουν για δουλειά και εγω να μην έχω που να αφήσω τα παιδιά.
Θα τη βρούμε τη λύση όμως. Ας είμαστε αισιόδοξες και Zouzounitsa κοίτα να μπει το παιδάκι σου στο δημόσιο παιδικό. Μην αδικείς τους δημόσιους παιδικους.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν εχω κανενα προβλημα με τους δημοσιους παιδικους το προβλημα μου ειναι να την παρουν καπου

Blublu

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ζουζουνακι έγραψε:δεν εχω κανενα προβλημα με τους δημοσιους παιδικους το προβλημα μου ειναι να την παρουν καπου
Θα την πάρουν ζουζουνάκι. Εσυ θέλεις να δουλέψεις;Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπα οτι δεν ειχα δει ακριβως τι ελεγε το εσπα. Σαφως και πρεπει να εχεις προτεραιοτητα καπου αλλα μας βγαζεις το προβλημα σου για να εισαι παντου μεσα. Σου λεω πως και αλλες εχουν ομως αναγκη. αν μια ρτημελης παει σε προγραμμα για αμεα εχεις δικιο. ναι αλλα ειπα και αλλα λεω τωρα. Ισως γιατι ισως το ειδα και το σκεφτηκα απο αλλη σκοπια. Και εσυ ειπες οτι δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα και μετα μας λες οτι κανιες τα παντα μονη σο. και λεω οτι εισαι πολυ αξια . Τελος παντως δεν με αφορα καιτο θεμα. Εγω μια φορα περιμενω αν μπηκε καλως οποτε χ@@@@κα.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
blublu θελω να δουλεψω οταν παρω το πτυχιο μου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις