1 Τοκετός στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης Πεμ Αυγ 22, 2013 10:39 am
roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Θα ήθελα όσες μανούλες έχουν εμπειρία από την Γενική Θεσσαλονίκης να μου πούνε τη γνώμη τους, μιας και εκεί πρόκειται να γεννήσω με το καλό.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maraki88 έγραψε:ego logo tou eoppy oga exo..ekleisa gia 3 klino alla gia kali mou tuxi den eixan kai emeina se diklino xaxax!!! na pas me to kalo sou euxomai k tha deis ki ego elega pos tha pao kai tetoia alla ola kalaaaaaaaaaaaaa... na vreis k tin dimitra me ta terastia prasina matia... tha tin eroteytheis sou leo auti kanei k kat oikon mathimata toketou !!! akoma tin psaxnei o giokas mou .... aaa exoun kai anoixto internet... to moro tha to perneis 4 fores tin imera gia mia ora... an theleis kati allo rota me
Christina_Kandi έγραψε:Καλημερούδια!Κι εγώ γέννησα Γενική Κλινική,το Νοέμβριο του 2012!Και η μαία μου,η Ελένη που είναι φανταστική (όπως και η γυναικολόγος μου) και όλες οι μαίες εκεί ήτανε πολύ εξυπηρετικές και φιλικές!Ήτανε καθαρά και το φαγητό καλό.Σε τρίκλινο ήμουν και έμεινα ευχαριστημένη.Το μόνο που θα ήθελα να πρόσεχαν περισσότερο είναι ότι ενώ είχα δηλώσει αποκλειστικό θηλασμό,μου τη φέρνανε ταισμένη την μπέμπα και έπρεπε συνέχεια να τους το θυμίζω,.Κατα τ 'άλλα από άλλες κλινικές που έχω ακούσει από φίλες είναι καλύτερα!!!Με το καλό εύχομαι!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης