751 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆2 Τετ Σεπ 11, 2013 3:58 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Μαζι τους θα παίζουμε και εμείς! !
Μάλιστα κύριε μου γαλοπούλα παρακαλώ! Τι σας χρωσταω?
Μάλιστα κύριε μου γαλοπούλα παρακαλώ! Τι σας χρωσταω?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Την τσάκισες την κοπέλα....Catty έγραψε:Λοιπόν ελιτσα σκέφτηκα τι να σου γράψω και κατέληξα στην ιδέα να σου γράψω όπως θα έγραφα στον εαυτο μου ξέροντας αύτα που ξέρω τωρα, τρεις μήνες πριν
Η μερα με τη νύχτα δεν θα έχουν διαφορα, θα βλέπεις απο το παράθυρο το φως και θα καταλαβαίνεις περίπου τι ωρα ειναι. Την μερα θα σου φαινεται οτι ασχολείσαι μόνο με το μεγάλο, τη νύχτα θα ασχολείσαι μόνο με το μωρο
Το σώμα σου το νιώθεις βαρύ οχι το στήθος τα πόδια και τη μέση σαν να είσαι διαρκώς πιασμενη. Μερικές φορες θα νιώθεις οτι η αναισθησια σου άφησε κουσουρι
Το μεγάλο σου παιδι που φυσικά υπερλατρευεις ξαφνικά θα σου φαινεται σπαστικο και κακομαθημενο. Θα υπάρχουν και στιγμές που δεν θα το θέλεις και σπίτι (εννοώ να παει καμμια βόλτα με τον μπαμπα) τα μεσημερια θα εύχεσαι να κοιμηθεί γρήγορα και για κανά πενταωρο αλλα αυτο φυσικα δεν θα συμβαίνει
Το να φας γινεται μια βασανιστικά διαδικασία αν δεν έχεις κάποιον να στα φέρνει στο δίσκο θα ξεκινάς να ψιλό κόβεις τα κρεμμύδια στις 10.00 και το φαγητο θα εχει γίνει κατα τις 17.00 μέχρι να κανεις ολα τα βήματα
Η τουαλεττα επίσης πρόβλημα
Οταν το μεγάλο κανει κακα και πρεπει να το πλυνεις και να το ντυσεις εκείνη τη στιγμη το μωρο θα αρχίσει να κλαίει αλλα και το μεγάλο θα σε δυσκολεύει να το ντυσεις για να μην πας στο μωρο
Την ωρα που θηλαζεις το νήπιο θα ρίξει την πορτοκαλαδα και θα πατάει πανω στους χυμούς
Τα τηλέφωνα θα βάσανα συνεχώς και θα παρεξηγουνται που δεν το σηκώνεις και δεν τους καλείς για επίσκεψη
Οταν κοιτάς τον καθρέφτη θα βλέπεις μια απίστευτα ταλαιπωρημένο γυναικα
Αυτα πρεπει να τα ξέρεις
Χαχαχαχ θα μας προλαβεις το πιστευω και εγω.Ναι ξεκινησε αντε να δουμε.kaatrin έγραψε:Βάλτε το μηχάνημα να δουλέψει γιατί θα σας προλάβω! Σήμερα η αγορομαμα ξεκίνησε κ δουλειά. Αντε να βγει η απόσπαση της! Μακάρι!
Χαχχα θα σκαγες ετσιkaatrin έγραψε:http://www.yupiii.gr/gossip/c55562/Fwteinh_Darra_-_Giwrgos_Papaxristoydhs-H.html
λύθηκε το μυστήριο για την φωτεινή δαρρα! Ο πατέρας του παιδιού ηταν ο γαμπρός.
Μην παίρνεις πρωτοβουλίες....οπότε σε πιάνουν αυτα, ζητά βοήθεια εμεις είμαστε εδω!!kaatrin έγραψε:... Σε ολα ομως αυτά έρχεται κ ενα τελος !
στρώνει ο ύπνο ς του μωρού κ ξεκουραζεσαι περισσότερο. Τα υπολοιπα θα υπάρχουν άλλα ως τοτε θα εχεις παρει τον αέρα τους κ θα σου φαίνεται παιχνιδάκι,
κ τωρα η αποκάλυψη του μήνα! Αν κ περνάω ολα τα παραπάνω σκέφτομαι ήδη οτι θέλω να κάνω και ένα ακομα...είναι μαζοχισμός? Τρέλα? Δε ξέρω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης