Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 14]

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ματινάκι!! Να σου ζήσει η μπεμπούλα!!! Με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι όλοι μαζί!!
Μαρω μου με το καλό και σύ!! Αυριο θα είναι σπουδαία μέρα για σένα!!!I love you ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 654316 

maraki_t

maraki_t
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλησπέρα!!! Είμαι κι εγώ μανούλα Αυγούστου 2013 Very Happy. Γέννησα το κοριτσάκι μου στις 09/08/13 και είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 . Κάθε μέρα νιώθω ότι την αγαπάω και περισσότερο!!!! Παρακολουθώ το θέμα από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του αλλά δεν είχα το θάρρος να συμμετέχω ενεργά για λόγους τους οποίους κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα σας εξηγήσω. Οφείλω πάντως να πω σε όλες σας ένα τεράστιο ευχαριστώ κ μία τεράστια συγνώμη. Ευχαριστώ διότι μου κρατήσατε συντροφιά κ μου συμπαρασταθήκατε (κι ας μην το ξέρατε tongue ) σε μία μεγάλη χρονικά κ αρκετά αγχωτική και δύσκολη περίοδο της εγυμοσύνης μου και συγνώμη γιατί τόσο καιρό σας "κρυφοκοιτούσα" κ ξέρω τόσα πράγματα για εσάς χωρίς καν να σας δηλώσω την παρουσία μου.
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες τις νέες μανούλες, να είναι καλά τα  μπεμπάκια μας και πολύ πολύ καλή επιτυχία στις μέλλουσες μανούλες!!! 
Ελπίζω όλες να είστε πολύ καλά γιατί σας ψιλοέχασα τελευταία. Αλεξάνδρα μου εάν μπορείς σε παρακαλώ να μεταφέρεις τα παραπάνω στα υπόλοιπα κορίτσια που δεν  μπαίνουν στο φόρουμ. Σας φιλώ όλες!
ps συγνώμη για το σεντόνι!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι να σου ζησει το κοριτσακι σου...να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη στην ζωη της...!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_t έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!!! Είμαι κι εγώ μανούλα Αυγούστου 2013 Very Happy. Γέννησα το κοριτσάκι μου στις 09/08/13 και είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 . Κάθε μέρα νιώθω ότι την αγαπάω και περισσότερο!!!! Παρακολουθώ το θέμα από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του αλλά δεν είχα το θάρρος να συμμετέχω ενεργά για λόγους τους οποίους κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα σας εξηγήσω. Οφείλω πάντως να πω σε όλες σας ένα τεράστιο ευχαριστώ κ μία τεράστια συγνώμη. Ευχαριστώ διότι μου κρατήσατε συντροφιά κ μου συμπαρασταθήκατε (κι ας μην το ξέρατε tongue ) σε μία μεγάλη χρονικά κ αρκετά αγχωτική και δύσκολη περίοδο της εγυμοσύνης μου και συγνώμη γιατί τόσο καιρό σας "κρυφοκοιτούσα" κ ξέρω τόσα πράγματα για εσάς χωρίς καν να σας δηλώσω την παρουσία μου.
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες τις νέες μανούλες, να είναι καλά τα  μπεμπάκια μας και πολύ πολύ καλή επιτυχία στις μέλλουσες μανούλες!!! 
Ελπίζω όλες να είστε πολύ καλά γιατί σας ψιλοέχασα τελευταία. Αλεξάνδρα μου εάν μπορείς σε παρακαλώ να μεταφέρεις τα παραπάνω στα υπόλοιπα κορίτσια που δεν  μπαίνουν στο φόρουμ. Σας φιλώ όλες!
ps συγνώμη για το σεντόνι!

με συγκινησες πολυ κοριτσι μου!!αληθεια!!χαιρομαι πολυ που η παρεα μας σου κρατουσε συντροφια στην εγκυμοσυνη σου κ ας μην μας εγραφες!να σου ζησει το κοριτσακι σου!!να ειναι γερο κ καλοτυχο μια ζωη!!απο εδω κ περα μπορεις να μας γραφεις!!να λεμε τα μαμαδιστικα μαςI love you  φιλακια πολλα!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Μαράκι και Ματίνα μου, να σας ζήσουν οι μπεμπούλες! Πάντα γερές και καλότυχες να είναι!! Μαράκι, ελπίζω να τα λέμε από εδώ και πέρα Smile 
Μάρω μου, με το καλό να πάρεις τον μπεμπάκο σου στην αγκαλιά σου σήμερα!
Γεννήσαμε και εμείς ξημερώματα Σαββάτου την μπουμπού μας! Όλα πήγαν τέλεια, η μικρή γεννήθηκε 3550 γρ. και γυρίσαμε ήδη σπίτι μας!
Με το καλό εύχομαι και στις υπόλοιπες να κρατήσετε σύντομα τα ζουζούνια σας!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΗ...ΜΑΡΩ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΕΛΙΤΣΑ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!
ΠΩΣ ΠΑΣ ΑΠΟ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?
ΕΓΩ ΕΧΩ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ...

maraki_t

maraki_t
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου. Να έχει καλά ο Θεούλης όλα τα μπεμπουλίνια. Με το καλό και οι Μαριάννα, julia, elitsa και Popisofia. Νομίζω μόνο αυτές έμειναν,ε? Συγνώμη εάν ξεχνάω κάποια. ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 50580 και σε Νατάσσα, Ματίνα και Μάρω!!! Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν; Η φρουφρούκα, η ελίζα κλπ;
Μανούλες πως τα πάτε? Εμείς προσπαθούμε αν και νομίζω τα πάμε καλά. Προσπαθώ να αφήνω το μωρό να με καθοδηγεί. Να μην έχουμε δηλαδή πρόγραμμα μιας και θηλάζω αποκλειστικά. Αλεξάνδρα μου κι εγώ μία από τα ίδια με σένα. Υπάρχουν φορές που τρώει το πολύ 10 λεπτάκια και κοιμάται μετά του καλού καιρού κ υπάρχουν φορές που ο θηλασμός διαρκεί πολύ ώρα με ενδιάμεσα διαλείμματα (ρέψιμο, ύπνος, κλάμα, φαί και ο κύκλος επαναλαμβάνεται!). Αυτό που με ζορίζει περισσότερο είναι το ρέψιμο βρε κορίτσια. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν ρεύεται η ζουζούνα μου, την κρατάω 10 λεπτά και μετά την ξαπλώνω ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι (αυτά σύμφωνα με τον παιδίατρο). Απλά με στεναχωρεί γιατί καμιά φορά κλαίει στον ύπνο της και μόλις την πάρω αγκαλίτσα, ρεύεται και μετά κοιμάται ήσυχη. Άρα το έχει ανάγκη παρότι το μητρικό γάλα είναι εύπεπτο. Αχ αυτά τα μπεμπάκια μας!!! Οι υπόλοιπες μανούλες θηλάζεται? Για πείτε εμπειρίες....Smile 
ps Η Μαριάννα δεν φάνηκε σήμερα. Λέτε να έχουμε ευχάριστα??? Μακάρι!!!!

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες τι κανετε? Εγω τωρα γυρισα απο το γιατρο και ειμαι τρελα αγχωμενη. Μου ειπε οτι εχω ηδη διαστολη και η προηγουμενη τομη καισαρικης εχει ηδη ανοιξει εσωτερικα.... οποτε μαλλον ακυρο το ραντεβου που ειχα την αλλη παρασκευη και μαλλον παμε για αυτη.....ωχ αγχος!
Popisofia μου ναι το δευτερο παιδακι ειναι και εχω πονακια και συσπασεις..... αντε να δουμε! Μαρακι ετσι ειναι τα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα,. Θα ηθελα κοριτσια τις γνωμες σας..... τι λετε να κανουμε? Να ρισκαρω το ραντεβου για την αλλη παρασκευη ή να παω αυτη? Ετσι κι αλλιως καισαρικη θα ειναι παλι....

maraki_t

maraki_t
elitsa έγραψε:Μανουλες τι κανετε? Εγω τωρα γυρισα απο το γιατρο και ειμαι τρελα αγχωμενη. Μου ειπε οτι εχω ηδη διαστολη και η προηγουμενη τομη καισαρικης εχει ηδη ανοιξει εσωτερικα.... οποτε μαλλον ακυρο το ραντεβου που ειχα την αλλη παρασκευη και μαλλον παμε για αυτη.....ωχ αγχος!
Popisofia μου ναι το δευτερο παιδακι ειναι και εχω πονακια και συσπασεις..... αντε να δουμε! Μαρακι ετσι ειναι τα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα,. Θα ηθελα κοριτσια τις γνωμες σας..... τι λετε να κανουμε? Να ρισκαρω το ραντεβου για την αλλη παρασκευη ή να παω αυτη? Ετσι κι αλλιως καισαρικη θα ειναι παλι....
Elitsa μου δεν θέλει άγχος. Θετική σκέψη θέλει κι όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά. Θα το δεις!!! Εγώ πάντως εάν ήμουν στην θέση σου θα προσπαθούσα να μην επηρεαστώ από κανέναν και θα έκανα ότι μου πρότεινε ο γιατρός μου. Σε παρακολουθεί από την αρχή, σίγουρα θέλει το καλό σου και είναι ο πλέον αρμόδιος να κρίνει την κατάσταση.

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιτσα μου συμφωνω απολυτα με το Μαρακι...εμπιστευσου τον γιατρο σου και μην επηρεαζεσαι απο κανεναν...Μονο αυτος ξερει καλυτερα απο ολους τι πρεπει να γινει..!!!

Κοριτσια η Μαρω μας γεννησε στις 10τοπρωι με καισαρικη τον μπεμπακο της...Ειναι και οι δυο τους παρα πολυ καλα..!!!Η Μαρω ειναι πολυ ευτυχισμενη και εχει ξεκινησει να θηλαζει..!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 

Εμεις πηγαμε στον γιατρο μας και μας ειπε οτι ειναι ολα τελεια...2860εχει φτασει η μικρη..!!!Τωρα σε 2εβδομαδες παλι θα μας ξαναδει..!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 215994 

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο τζουλια μου... χαιρομαι πολυ που ολα ειναι οκ.... εμενα ειναι ηδη 3016 κιλα οποτε ειναι καλα..... η αληθεια ειναι οτι η ιδια η γιατρος ηταν λιγο ανησυχη με το ολο θεμα οποτε θα μιλησουμε αυριο και βλεπουμε..... αν και ειναι η δευτερη φορα εχω αγχωθει.... ουφ!
Μαρω μου να σου ζησει ο μπεμπακος.... Μαριαννα μου εσυ ολα καλα?

maraki_t

maraki_t
Elitsa όλα θα πάνε super! Julia μου χαίρομαι πολύ για σένα. Σιγά σιγά πλησιάζει ο καιρός και για σένα και θα δεις πόσο όμορφες στιγμές σε περιμένουν! Είσαι έτοιμη με τα πράγματα της μικρής? Ελπίζω τώρα που φτάνεις στο τέλος να μην κουράζεσαι τόσο όσο στην αρχή Very Happy Με τα άλλα κορίτσια μιλάς? Έχουνε χαθεί οι περισσότερες και πολύ θα ήθελα να διαβάσω τα νέα τους. Αν και είμαι σίγουρη ότι όλες είναι τρισευτυχισμένες!

Popisofia

Popisofia
ΕΛΙΤΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ Κ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ?

ΜΑΡΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

JULIE ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???POPISOFIA Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΩΝ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ 1 ΜΕΡΑ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 39....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ....

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου..!!sunny sunny sunny Ελιτσα μου ολα τελειαθα πανε..το μωρακι σου ειναι ετοιμοτατο...μην αγχωνεσαι για τιποτα κοριτσακι μου...εμπιστευσου τον γιατρο σου..!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 328109 Μαρακι μου ολα ετοιμα τα εχω και απλα περιμενω...οσο για τις δουλιτσες το μικροβιο δυστυχως δεν βγαινει απο μεσα μου...ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 534787 Τα κοριτσια μας πλεουν ολα σε πελαγη ευτυχιας με τα μωρακια τους...ο χρονος τους ειναι πια περιορισμενος γιατι ειναι και αρχη ακομα...αλλα ειναι ολες τους μια χαρα με τα γλυκα τους τα μωρακιαI love you I love you I love you I love you Ποπησοφια πως εισαι εσυ?Ολα καλα??Ετοιμαζεσαι ψυχολογικα για την μεγαλη μερα??ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 536304 

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!! Μαρω μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Φαντάζομαι ευτυχία!!
Elitsa μου μην αγχώνεσαι,να κανεις οτι λεει ο γιατρός και θα δείς θα πάνε όλα τέλεια!!
Εγώ σήμερα απόγευμα αργά έχω ραντεβού να δούμε τι θα κάνουμε...!
Περιμένω πώς και πώς...

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 446177 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 15419 Καλημερα κοριτσια!Θελω να ευχηθω στην Ματινα και την Μαρω να τους ζησουν τα μωρακια τους και να ολοκληρωσουν την ευτυχια της!
Ελιτσα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ανυσηχιας,καλυτερα να ακουσεις το γιατρο σου και ευχομαι να πανε ολα καλα!
Μαρακι να σου ζησει και σενα το μωρακι σου,να ναι παντα γερο και καλοτυχο!
Εγω βρισκομαι σε φαση αναμονης,εχω πολλα πονακια και δυσφορια αλλα προσπαθω να κανω υπομονη μεχρι να αντικρισω τη μπεμπουλα μου!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 893968 

Popisofia

Popisofia
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΕΛΙΤΣΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ...
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ???
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

JULAKI ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΜΗΣ...
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΝ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΩΡΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ...ΠΙΟ ΟΛΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΘΑ ΔΩ!!!ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ Ε???ΥΠΟΜΟΝΗ...ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....POPISOFIA ΜΟΥ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ε??ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΣΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...MIAPETITE ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΟΚ Ε??ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ...ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΓΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ...

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαράκι να σου ζησει το μωρακι σου!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 7 417472 
Elitsa μην αγχνωνεσαι οτι πει ο γιατρος να κανεις!!! Εφτασες στο τελος!

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elitsa ναι το απογευμα γιατρο! Περιμενω να δω θα μπω να σας πω νεα...

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 12 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ....ΚΑΙ ΝΑΙ...ΤΩΡΑ ΞΕ-ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!!

Popisofia

Popisofia
elitsa έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 12 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ....ΚΑΙ ΝΑΙ...ΤΩΡΑ ΞΕ-ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις