Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
200 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 200 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 14]

maraki_t

maraki_t
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
natasathess έγραψε:Γεια σας, κορίτσια μου! τι κάνετε;
ελίτσα, αύριο είναι η μεγάλη μέρα! μην αγχώνεσαι για τίποτα, όλα θα πάνε τέλεια και ο μικρός θα ξετρελαθεί με την μπουμπού!!
Μαράκι μου, μια χαρά είμαστε και οι δύο! Όσο για το θηλασμό, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, θέλει το χρόνο του! και εμείς ζοριστήκαμε λίγο στην αρχή αλλά βρήκαμε κάπως τους ρυθμούς μας τώρα Smile 
Γεια σου Νατασσάκι! Τι κάνεις? Πολύ χαίρομαι που βρήκατε κάπως τους ρυθμούς σας!!!! Κι εμείς εκτιμώ πως τα πάμε πολύ καλά με τον θηλασμό. Δεν με αγχώνει αυτό, ούτε η φροντίδα της. Συμβιώνουμε μια χαρά!!! Απλά έχω ένα θέμα με τα κιλάκια της γιατί είναι μινιατουρίτσα η γλυκιά μου I love you . Σκέψου ότι γεννήθηκε 2410gr και βγήκαμε από το μαιευτήριο 2280gr!!! Στην πρώτη επίσκεψη του παιδιάτρου είχαμε πολύ καλή πρόοδο και τώρα ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 536304 
Αν δεν κάνω λάθος γέννησες στην Βιοκλινική,ε? Πως σου φάνηκε? Έμεινες ευχαριστημένη?

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου, ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση σας..... ειμαι καλα γενικα αν και αγχωμενη αρκετα με ολα.... και φυσικα τα νευρα χαλια!!! Αχ αχ αχ..... το αυριο....... εφτασε η στιγμη και μου φαινεται απιστευτο! Τζουλια οι καουρες ειναι φυσιολογικες κι εγω τις ειχα οποτε φαε τσιχλες αφου δεν κανει πολλα αναψυκτικα.... δεν ξερω αν θα καταφερω να μπω αυριο οποτε σας χαιρετω ολες απο τωρα.... οποτε μπορεσω θα μπω να σας πω τα νεα μας.... φιλακια πολλα

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιτσα μου και παλι με το καλο...ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 θα περιμενουμε τα νεα σου οταν επιστρεψεις..!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 

Μαρακι μου θα δοκιμασω και τσιχλες..!!Σε ευχαριστω..!!!Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Οσο για την επομενη επισκεψη στον παιδιατρο ειμαι σιγουρη οτι θα καμαρωνεις για την αναπτυξη της μικρης σου...και θα νιωθεις περηφανη που με την υπομονη και την επιμονη σου τα εχεις καταφερει...!!!I love you I love you I love you I love you I love you 

maraki_t

maraki_t
elitsa έγραψε:Κοριτσια μου, ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση σας..... ειμαι καλα γενικα αν και αγχωμενη αρκετα με ολα.... και φυσικα τα νευρα χαλια!!! Αχ αχ αχ..... το αυριο....... εφτασε η στιγμη και μου φαινεται απιστευτο! Τζουλια οι καουρες ειναι φυσιολογικες κι εγω τις ειχα οποτε φαε τσιχλες αφου δεν κανει πολλα αναψυκτικα.... δεν ξερω αν θα καταφερω να μπω αυριο οποτε σας χαιρετω ολες απο τωρα.... οποτε μπορεσω θα μπω να σας πω τα νεα μας.... φιλακια πολλα
Να είσαι ήρεμη elitsa μου και όλα θα κυλήσουν όμορφα! Πάρε μία αγκαλίτσα τον μικρούλη σου να πάρεις δύναμη και προσπάθησε να κοιμηθείς. Κι αύριο... έρχονται τα καλύτερα. Μόλις μπορέσεις μπες να μας ενημερώσεις. Φιλάκια σε σένα και στα δυο σου παιδάκια ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 417472

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας, κορίτσια!
Ελίτσα, λογικά τώρα θα κρατάς το κοριτσάκι σου αγκαλιά! Θα περιμένουμε τα νέα σας όποτε μπορέσεις! Smile 
Μαράκι, η μινιατουρίτσα σου θα τρώει το γαλατάκι σου και ούτε θα καταλάβεις για πότε θα πάρει το βάρος της! ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 
Ναι, Βιοκλινική γέννησα! εσύ; δεν έχω παράπονο, καλά ήταν! αυτό που μ'άρεσε περισσότερο ήταν ότι γέννησα Σάββατο ξημερώματα και κυριακή πρωί βγήκαμε! Razz 

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου κ σασ ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σασ ηταν οτι καλυτερο για μενα τωρα που γυρησα απο το μαιευτηριο...δοξα το θεο ολα πηγαν καλα κ παρολο που το νινακι βγηκε μικρουλησ 2550 κ το πηρα 2420 ειναι υγιεσ ευτυχωσ....ειμαστε πολυ τυχεροι γιατι θα το χαναμε κ αυτο ενω ο γιατροσ την τελευταια φορα ειπε οτι ηταν 2840 κ ολα καλα ο πλακουντασ μεσα στην βδομαδα πηρε την κατω βολτα κ αν αργουσαμε ακομα λιγο μπορει να το χαναμε...μασ εσωσε ο θεουλησ κ η επετειοσ μασ....τωρα ευτυχωσ τρωει καλα κ πιστευω θα παρει γρηγορα τα γραμμαριακια του....στο μαιευτηριο κουραστηκα πολυ κ ιδιαιτερα απο τουσ αλλουσ κ βεβαια την αυπνοια αλλα πιστευω θα στρωσουμε τωρα...πραγματικα σασ ευχαριστω κ την τζουλια που με πηρε τηλ ευχομαι κ σ αυτη κ ολα τα κοριτσια την ιδια ευτυχια...θα μπαινω οποτε προλαβαινω να λεμε τα νεα μασ..

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρω μου γλυκεια μην σκεφτεσαι τιποτα αρνητικο πια..!!!Εχεις τον γιοκα σου τωρα που ειναι γερος και δυνατος και ολα ειναι τελεια..!!!Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις για τιποτα...εκανα απλα αυτο που ενιωσα..και οτι χρειαστεις θα ειμαι παντα στην διαθεση σου...!!!I love you I love you I love you Να δωσεις πολλα φιλακια στον ομορφουλη σου και ανυπομονω για την μερα που θα βρεθουμε με τα καροτσια μας...!!!Φιλακια κοριτσακι μου...!!!I love you I love you I love you I love you I love you 

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σ ευχαριστω τζουλια μου αντε τωρα περιμενω να μασ ανακοινωσεισ τα δικα σου ευχαριστα νεα κ τα υπολοιπα κοριτσια....κ σε λιγο καιρο θα βρεθουμε με τα καροτσακια μασVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy I love you I love you I love you I love you

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες καλημερα.... τι κανετε? Εμεις ειμαστε καλα, ακομα μεσα φυσικα, την τριτη βγαινουμε.... η μικρη ειναι καλα και ειναι μικρισκοπικη καθως γεννηθηκε 2700 αλλα ειναι υγιεστατη. Θα σας τα πω ολα αναλυτικα οταν βγω... φιλακιαΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες κ εγκυουλες!!!τι κανετε?τι ομορφα νεα διαβαζω?ελιτσα,μαρω κ μαριαννα μου να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!να ειναι παντα υγιη κ καλοτυχα,να τα καμαρωσετε οπως ποθειτε!!!κ με το καλο στις υπολοιπες που περιμενετεΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 εμεις χαθηκαμε αλλα ητανε λιγο περιεργες αυτες οι μερες,η μικρη ηθελε να τρωει συνεχεια κ πλεον την ημερα δεν κοιμαται σχεδον καθολου,αντε να κοιμηει κανενα δυωρο ολη την ημερα κ το βραδυ κοιμαται πολυ!!!μεχρι κ σερι 5ωρα κλεινει!εχουμε αρχισει να μαθαινουμε η μια την αλλη κ ολα πανε καλα!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elitsa έγραψε:Μανουλες καλημερα.... τι κανετε? Εμεις ειμαστε καλα, ακομα μεσα φυσικα, την τριτη βγαινουμε.... η μικρη ειναι καλα και ειναι μικρισκοπικη καθως γεννηθηκε 2700 αλλα ειναι υγιεστατη. Θα σας τα πω ολα αναλυτικα οταν βγω... φιλακιαΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 

Ελιτσα μου να σου ζησει το κοριτσακι σου..!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 Με το καλο να γυρισετε στο σπιτακι σας...ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 Μην αγχωνεσαι βρε με τα κιλακια της...μια χαρα ειναι η μικρη θα τα παρει μετα..!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 Περιμενουμε νεα σου οταν επιστρεψετε με το καλο...Πολλα φιλακια..!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τι κανετε εριμοσε η σελιδιτσα μας μωρεCrying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maro28 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου κ σασ ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σασ ηταν οτι καλυτερο για μενα τωρα που γυρησα απο το μαιευτηριο...δοξα το θεο ολα πηγαν καλα κ παρολο που το νινακι βγηκε μικρουλησ 2550 κ το πηρα 2420 ειναι υγιεσ ευτυχωσ....ειμαστε πολυ τυχεροι γιατι θα το χαναμε κ αυτο ενω ο γιατροσ την τελευταια φορα ειπε οτι ηταν 2840 κ ολα καλα ο πλακουντασ μεσα στην βδομαδα πηρε την κατω βολτα κ αν αργουσαμε ακομα λιγο μπορει να το χαναμε...μασ εσωσε ο θεουλησ κ η επετειοσ μασ....τωρα ευτυχωσ τρωει καλα κ πιστευω θα παρει γρηγορα τα γραμμαριακια του....στο μαιευτηριο κουραστηκα πολυ κ ιδιαιτερα απο τουσ αλλουσ κ βεβαια την αυπνοια αλλα πιστευω θα στρωσουμε τωρα...πραγματικα σασ ευχαριστω κ την τζουλια που με πηρε τηλ ευχομαι κ σ αυτη κ ολα τα κοριτσια την ιδια ευτυχια...θα μπαινω οποτε προλαβαινω να λεμε τα νεα μασ..
Μαρω μου να σου ζήσει ο μπεμπουλης!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 654316 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elitsa έγραψε:Μανουλες καλημερα.... τι κανετε? Εμεις ειμαστε καλα, ακομα μεσα φυσικα, την τριτη βγαινουμε.... η μικρη ειναι καλα και ειναι μικρισκοπικη καθως γεννηθηκε 2700 αλλα ειναι υγιεστατη. Θα σας τα πω ολα αναλυτικα οταν βγω... φιλακιαΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 
Ελίτσα μου, να σας ζήσει! Πάντα γερή και καλότυχη να είναι η μπέμπα σας!! Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 536304 

maraki_t

maraki_t
κοριτσάκια και μπεμπάκια όμορφα καλημέρα!!!! Τι κάνετε?
ελίτσα και μάρω ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 50580 Τέλεια πήγαν όλα και πολύ χαίρομαι. Μην αγχώνεστε για τα κιλάκια (ποια  μιλάει χιχι). Όταν αρχίσουν να φουσκώνουν τα μαγουλάκια και τα μπουτάκια (και θα γίνει πολύ πολύ σύντομα, πιστέψτε με Smile ) θα νιώσετε πολύ όμορφα! Ελίτσα μου πως το πήρε ο μικρούλης σου? Να μου τον φιλήσεις. Μάρω μου πως αισθάνεσαι? Το τέλειο δώρο επετείου! Πιστεύω πως δεν φταίει ο γιατρός σου για την εκτίμηση των κιλών γιατί ο υπέρηχος σου εκτιμά τα κιλά με ένα σφάλμα ~10-15% εάν δεν κάνω λάθος. Κι εμένα πριν γεννήσω μου την έβγαζε 2700+ με μία απόκλιση περίπου 300gr και τελικά η ομορφιά μου γεννήθηκε 2410!!!!
Νατάσσα μου τι κάνεις? Η κουκλίτσα σου? Κι εγώ Γαληνό γέννησα αλλά λόγο κατάστασης μπήκα Πέμπτη βράδυ κι έφυγα Δευτέρα. Σχεδόν κατασκήνωσα εκεί Laughing Έμεινα ευχαριστημένη. Και για το δεύτερο, πρώτα ο Θεός, νομίζω πως θα το προτιμήσω. Πήρα και την μαία στο σπίτι την επόμενη μέρα και με βοήθησε πολύ.
Αλεξάνδρα γλυκό μου κοριτσάκι τι κάνεις? Σε χάσαμε... Βασικά κι εγώ χάθηκα. Η μικρή μου μάλλον πέρασε φάση ταχείας ανάπτυξης (όπως μου είπε ο παιδίατρος) και τις τελευταίες μέρες μόνο θήλαζα. Ειλικρινά τίποτα άλλο... Ειδικά από το Σάββατο το βράδυ το ζουζουνάκι ανά ένα τέταρτο ήθελε μαμ και δεν κοιμόταν καθόλου. Μαζί με αυτήν ούτε κι εγώ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109  Super περάσαμε!!! Ευτυχώς από το βράδυ λίγο έστρωσαν τα πράγματα. Τώρα κοιμάται καμιά ώρα και φαίνεται να έχει μέλλον ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 654316 
Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109  Ανυπομονώ, ανυπομονώ, ανυπομονώ!!!
Αυτά τα λίγα!!!! Αααα, Αλεξάνδρα όταν είναι ξύπνια την ψυχαγωγείς ή την αφήνεις  στο κρεββατάκι της? Αλήθεια βρε κορίτσια πως τα απασχολούμε όταν είναι τόσο μικρά? Καμιά έμπειρη μανούλα έχει να προτείνει κάτι?

maraki_t

maraki_t
Γιωτάκι σε ξέχασα, συγγνώμη Embarassed  Δεν έχουμε ξαναμιλήσει... Τι κάνεις? Πως είναι ο Σιβάν σου?

maraki_t

maraki_t
Α, καλά!!! Επειδή η αϋπνία μάλλον με έχει καταστρέψει και ξέχασα και την Τζούλια και τη Κλαραμαρία και δεν ξέρω κι εγώ ποια ακόμα, στέλνω τα φιλιά μου σε ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα κοριτσάκια και μπεμπουλάκια της παρέας ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 417472 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι καλα αποτελεσματα να εχεις απο τον παιδιατρο...θα περιμενουμε νεα σου..!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.....
Τι κάνετε;

Οι μανούλες πως τα περνάνε με τα μπεμπίνια;Και οι εγκυούλες πως νιώθουν πριν το τέλος;

Εμείς καλά είμαστε αν και η μικρή κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούριο,εκεί που λέω πως μπήκε πρόγραμμα όλα γίνονται ανάποδα....Υπομονή θέλει...

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινακι μου καλα εισαι κοριτσακι μου??Χαθηκαμε μωρε..!!!Η μπεμπουλα σου ολα καλα??Κανε υπομονη και σιγα-σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας..!!!I love you I love you I love you I love you Πολλα φιλακια σε σενα και την μικρη πριγκηπισσα σου..!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 654316 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Μαράκι, με το καλό το ραντεβού σας στον παιδίατρο! Έχουμε και εμείς αύριο το πρώτο μας! Η μαία που στέλνουν από την κλινική πράγματι πολύ χρήσιμη, μας βοήθησε πολύ! Όσο για το πως τα απασχολούμε, εγώ συνήθως την παίρνω αγκαλιά μετά το φαΐ και μετά από λίγο την παίρνει ο ύπνος πάλι, οπότε δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε και πολλά!
Ματινάκι μου, τι κάνεις; η μπουμπού σου; υπομονή θέλει,μωρέ, είναι ακόμη πολύ μωρουλίνια!

maraki_t

maraki_t
Γεια σας κορίτσια & μπεμπάκια τέλεια εντός και εκτός κοιλιάς!!! Τι κάνετε? Εγώ είμαι πολύ καλά Very Happy  Χθες πήγαν όλα υπέροχα στον γιατρό ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 328109 Γίναμε 3600!!!!!!!!!!!!!!!! Ο θηλασμός πάει περίφημα και συνεχίζουμε ακάθεκτες! Γενικότερα το μωρό μου είναι πολύ καλά και τώρα θα ξαναπάμε σε έναν μήνα για εμβόλιο ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 534787 Μου είπε να σταματήσω να την ξυπνάω για να την ταϊσω και να της δίνω όποτε ζητάει. Μέχρι τώρα την ξυπνούσα στο 3ωρο (από την έναρξη του προηγούμενου θηλασμού), αν και στην πλειοψηφία των θηλασμών ξυπνούσε από μόνη της πιο νωρίς. Από χτες το βράδυ λοιπόν τέρμα το ξυπνητήρι! Και το καμάρι μου κατάπιε το ξυπνητήρι και ξυπνούσε μόνο του πάλι στο 3ωρο εκτός από έναν 5ωρο ύπνο που έριξε μετά τον γιατρό. Οκ, ας μην είμαι άδικη. Το πρωί άλλαξε "πρόγραμμα". Έτρωγε κάθε 1-1,5 ωρα, όπως κάθε πρωί άλλωστε ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 215994 
Τζούλια μου πως πάνε οι καούρες? Ελπίζω να ηρέμησες λιγάκι.
Νατάσσα μου πως είστε όμορφα κοριτσάκια? Θα δεις πως σιγά σιγά θα μένει ξύπνια κάποια ωρα. Ο γιατρός μου είπε να της λέω τραγουδάκια και να της μιλάω. καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό. Θα περιμένουμε νέα σας
Ματίνα τι κάνεις? Η μπεμπούλα σου?
Τα ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 417472  στα υπόλοιπα κορίτσια!

ps1 σήμερα το πρωί μιλούσα στην ζουζούνα μου και μου χαμογελούσε. Κ νομίζω πως ήταν συνειδητό! Εάν δεν είναι αυτό ευτυχία, τότε τι είναι? ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 35468 
ps2 γιατί πάντα γράφω τόσα πολλά???? Embarassed

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ....ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ....Η ΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΕ ΣΧΕΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΗ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ...ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ,, ΤΗ ΦΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ ΛΙΓΑΚΙSad Sad Sad Sad 
Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ,ΟΛΑ!!!!ΟΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ....ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ....
ΜΑΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ???

maraki_t

maraki_t
Μπράβο elitsa, ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 50580 Καλή αρχή λοιπόν και οτι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Θα θηλάσεις αποκλειστικά? Όπως και να είναι, καλή δύναμη γιατί με δύο παιδάκια φαντάζομαι πως είναι ζόρικα ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 v.27 - Σελίδα 9 534787

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ....ΝΑΙ ΘΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,,,ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις