151 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 Δευ Αυγ 26, 2013 2:08 am
Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΣΙΡΙΤΡΙ 1 ΚΙΛΟ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ???
ΤΙ ΝΑ ΠΩ???
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ?
ΧΑΧΑΧΑ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ???
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ?
ΧΑΧΑΧΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Το είδα, γιαγιά-Σοφία.sophia έγραψε:Τρωω μακαρονακια με αναλατη παρμεζανα και γιαουρτακι light!!!
Tσιμπαει και ο σπορος μεχρι να βγει το ψαρι της και ταυτοχρονα εχει απλωσει Ραπουνζελ Γιουτζιν Τινκερμπελλ σε κατι ταψια και τους ψηνει (επηρεασμενη απο τις φανουροπιτες).
Ευη Ξανθη εισαι?Σου εχω πει οτι εχω μια λατρεμενη φιλη εκει???Λες να την ξερεις?
edit: Ιωαννα εγω το εγραψα διπλα....πηρα καροτσακι σα τις γιαγιαδες
xaxaxxax ιδιο στρωμα πρεπει να εχουμε μαρακι γτ και μενα κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει κάθε βράδυ και αυτός ξυπναει το πρωι πιο αδυνατος και εγω πιο φουσκαμαρακι27 έγραψε:ο άντρας μου έχασε 6 κιλά και εγώ είμαι στα +9...
Μάλλον το βράδυ που κοιμόμαστε έρχονται σε μένα
εγω εχω τα chicco κατά των κολικών (εχουν μια τρυπιτσα και βγαινει ο αερας την ωρα που πινει το μωρο).εχουν 7 ευρω. ειναι γυαλινα (ειμαι εντελως ΚΑΤΑ των πλαστικών ειδικά για αρχη ακομη κι αν ειναι bpa free).εμενα πάντως ο Κων/νος με αυτά δεν εκανε κολικούς καθολου..(δε ξερω αν οφειλεται στο μπιμπερο, στο γάλα ή στο παιδι)μαρακι27 έγραψε: κατα πόσο χρήσιμα είναι τα αντι-κολικ(δ ξέρω αν τα λέω καλα)μπουκάλια??? Ξέρω πως είναι πλαστικά και κομματάκι τσουχτερά στην τιμή...αξίζει η αγορά τους????
ΕΙΝΑΙ πολυ καλη αγορά, αλλα όχι για νεογεννητο.... για νεογεννητο μόνο γυαλινα. απο τον 8ο κ μετα που εκοψα αποστειρωση, τοτε χρησιμοποιησα πλαστικά.. εμενα παντως που πασχω απο βαριας μορφης ατσουμπαλίτιδα μου έσπασαν 2 γυαλινα μπιμπερο τον προηγούμενο μηνα, αλλα μεχρι τότε ποτέ... (μόνο 4 γυαλινα θερμός που σπάνε για την πλάκα τους )μαρακι27 έγραψε:Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω μαράκι αλλά μια γνωστή μου που γέννησε πριν 7 μήνες, χτες άρχισε να μου λέει ότι είναι πάρα πολύ καλή αγορά, και ότι είναι πιο εύχρηστα καθώς είναι πλαστικά και δ σπάνε, και άλλα τέτοια...
popaki υποκλινομαι και απλά ακολουθω...θα σου πω σε μια βδομαδα το δικό μου διψηφιοPopisofia έγραψε:ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ +19 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΥΣΕΙΣ... ΠΩΣ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΑΠΛΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ... ΓΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΜΕPopisofia έγραψε:ΤΣΙΡΙΤΡΙ 1 ΚΙΛΟ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ???
ΤΙ ΝΑ ΠΩ???
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ?
ΧΑΧΑΧΑ...
Μοτσαρελλα εννοουσα βεβαια αλλα υπαρχει και παρμεζανα!!!tsiritri έγραψε:Ιωάννα έχεις δίκιο έχω ακόμη το μικρούλι κοιλουτσόνι....θα αλλαχθεί λίαν συντόμως!
Σοφία ανάλατη παρμεζάνα???
Που τη βρήκες ω ρε?
Έχουν στα σούπερ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαsophia έγραψε:Μοτσαρελλα εννοουσα βεβαια αλλα υπαρχει και παρμεζανα!!!tsiritri έγραψε:Ιωάννα έχεις δίκιο έχω ακόμη το μικρούλι κοιλουτσόνι....θα αλλαχθεί λίαν συντόμως!
Σοφία ανάλατη παρμεζάνα???
Που τη βρήκες ω ρε?
Έχουν στα σούπερ?
Ανάλατη παρμεζάνα 63 mg 28 mg
Ανάλατο τσένταρ 21 mg 11 mg
Ανάλατη μοτσαρέλα 16 mg 11 mg
Ανάλατο κότατζ 13 mg 36 mg
και οχι μονο...
Αχ σε καταλαβαίνω. Εγώ πάλι είμαι του γλυκού και λόγω σακχάρου τα έκοψα. Άσε. Τελικά ότι μας αρέσει πρέπει να το κόβουμε.sophia έγραψε:Ειναι η μονη απολαυση που επιτρεπω στο ευατο μου ...ολα τα αλλα κομμενα!
Φυσικα ειναι "υπεροχη" η γευση της.....
Να τα...να τα και τα γιαγια....το ηξερα
Μαρια ειμαι τυπος του αλμυρου....γλυκα ας μου εκοβε ουτε που με ενοιαζε , κρεας ας μου εκοψε, ψαρι το ιδιο ....εν ολιγοις οτι μου αρεσει να τρωω ειναι αυτα που δεν κανει!!!
Ειπα μολις γεννησω με το καλο θα φαω μια τεραστια κασεροπιτα!!!!!!!Γιαμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ioazon έγραψε:Και ένα ανεκδοτάκι:
- Έχετε έλλειψη σιδήρου.
- Είναι μεγάλη, γιατρέ μου;
- Παντελής...
- Είναι μεγάλη, Παντελή μου;
Σοφακι εμένα ρωτάς αν είμαι απο Ξάνθη;;;sophia έγραψε:Τρωω μακαρονακια με αναλατη παρμεζανα και γιαουρτακι light!!!
Tσιμπαει και ο σπορος μεχρι να βγει το ψαρι της και ταυτοχρονα εχει απλωσει Ραπουνζελ Γιουτζιν Τινκερμπελλ σε κατι ταψια και τους ψηνει (επηρεασμενη απο τις φανουροπιτες).
Ευη Ξανθη εισαι?Σου εχω πει οτι εχω μια λατρεμενη φιλη εκει???Λες να την ξερεις?
edit: Ιωαννα εγω το εγραψα διπλα....πηρα καροτσακι σα τις γιαγιαδες
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!maraki_iraklio έγραψε:Γεια σας και από μένα κορίτσια!!!Καλή βδομάδα να έχουμε!!!
Πάλι για κιλά και φαγητά μιλάτε βρε?
Εγώ χτες το βράδυ τσάκισα μια πίτα γύρο πάντως!!!
Καπως έτσι φαντάζομαι την γοργονίτσα μου!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης