26 Απ: εχασα μεσα στο σπιτι το βιβλιαριο καταθεσεων Τετ Αυγ 28, 2013 4:08 am
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σ' ευχαριστούμε πολύ κοπέλα μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Ελεος πια με τους ξερολες!! Δηλαδη οσοι χανουν ή τους κλεβουν τα βιβλιαρια, και δεν εχουν καπου σημειωμενο τον αριθμο λογαριασμου, δυσκολα βγαζουν ακρη????Koproskylo έγραψε:Χωρίς τον αριθμό του λογαρισμού δύσκολα θα βγάλεις άκρη . Πάντως λεφτά δεν χάνεις ότι και να γίνει - υπάρχουν μια δυο πιθανότητες αλλά δεν πιστέυω ότι θα σου συμβούν
manoylita ευχαριστούμε για τις ευχές, μακάρι!!!manoylita έγραψε:σας υπερευχαριστω για ακομη μια φορα!!!σας ευχομαι ο,τι καλυτερο!!!!απ'οτι ειδα ειστε και εγκυουλες!!!με το καλο!!!να εχετε υγιη και τετραγερα μωρακια!!
Συγνώμη που σε κουράσαμε κοπέλα μου , ίσως να μην του άρεσε η φάτσα μου όταν είχα πάει εγώ στην τράπεζα πριν χρόνια και να ήθελαν να με παιδέψουν .XaroulaTs έγραψε:Ελεος πια με τους ξερολες!! Δηλαδη οσοι χανουν ή τους κλεβουν τα βιβλιαρια, και δεν εχουν καπου σημειωμενο τον αριθμο λογαριασμου, δυσκολα βγαζουν ακρη????
Ελεος πια με τους ανιδεους, καταστροφολογους, ξερολες!!!!!
Άξια της μοίρας σου είσαι κοριτσάκι μου !!mhtsaina έγραψε:Αντώνη έχεις περίοδο;
Καλά, περί ορέξεως δε συζητώ, αλλά εσύ γιατί μυγιάζεσαι καλό μου; Εγώ στο σχόλιο της XaroulaTs αναφερόμουν, άλλωστε δεν έχω κάνει κανένα quote στο δικό σου σχόλιο αν πρόσεξες. Οπότε γιατί έπαθες κοκομπλόκο; Ε;Koproskylo έγραψε:Άξια της μοίρας σου είσαι κοριτσάκι μου !!mhtsaina έγραψε:Αντώνη έχεις περίοδο;
Τουλάχιστον μπές στο κόπο και δές τι έχω γράψει στο φόρουμ και από πότε γράφω και μετά άνοιξε την καταβόθρα σου !!!
Μέχρι τότε άντε γειά https://www.youtube.com/watch?v=wrDCadrfOu4
Αυτό μου έλειπε να χάνω την ώρα μου μαζί σου!!
Δεν ειμαι ο Αντωνης χοντρουλα μου. Ουτε εγω ουτε το κοπροσκυλο. Μαθατε τωρα ολες κι οταν ακουτε μια αληθεια που δεν σας αρεσει, την αποδιδετε αμεσω στον Αντωνη. Υπαρχουν κσι γυναικες που τα λενε εξω απο τα δοντια, οταν διαβαζουν βλακειες, να ξερειςmhtsaina έγραψε:Αντώνη έχεις περίοδο;
mhtsaina έγραψε:Μπάι δε γουέι, τόσο καιρό που λες ότι γράφεις, θα είχες δει τον τρόπο που εκφράζομαι και τη γενικότερη στάση μου, άρα δε θα υπήρχε περίπτωση να με παρεξηγήσεις κανονικά.
Καλή καρδιά και καλό σου δρόμο. Κι έχει πλάκα που παρεξηγήθηκες ενώ επί της ουσίας λέμε το ίδιο πράγμα
Koproskylo έγραψε:mhtsaina έγραψε:Μπάι δε γουέι, τόσο καιρό που λες ότι γράφεις, θα είχες δει τον τρόπο που εκφράζομαι και τη γενικότερη στάση μου, άρα δε θα υπήρχε περίπτωση να με παρεξηγήσεις κανονικά.
Καλή καρδιά και καλό σου δρόμο. Κι έχει πλάκα που παρεξηγήθηκες ενώ επί της ουσίας λέμε το ίδιο πράγμα
Λίγο το έχεις να σε πουν ξερόλα και Αντώνη σε μια μέρα ?
Ένα εγκεφαλικό το έπαθα !!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » εχασα μεσα στο σπιτι το βιβλιαριο καταθεσεων
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης