Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες τι κανετε σημερα???
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΤΕΣ ΤΑ ΜΘΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.
ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΤΟΥ(ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ!
καλημερα χαρουμενο ποπακι μου!!!
μπραβο κοπελα μου που χαιρομαι που εισαι χαρουμενη με τα μαθηματακια σου!!!καλη αρχη λοιπον και καλη σχολικη χρονια να χεις!!!
οσο για το τουτου πουλαω ενα θες???Very Happy Very Happy Very Happy 
ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ;;;;ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ......ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟ!
το δικο μας ειναι μικρουλι 1100 ειναι!
ΤΟΣΟ ΘΕΛΩ! Ή 900 Ή 1100, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ 1100cc.
ειναι και μικρουλι σε πλατος και μηκος μια χαρα για την πολη,αυτο προοριζοταν για μενα αλλα δν μπορουσα να το οδηγησω ειχα προβλημα δν ξερω γτ...και ετσι το κρατησε ο μπαμπας μου αλλα τωρα το πουλαμε γτ εχουμε αλλες δυο κουρσες μια δικια μ μια της μαμας και δν γινεται με τοσα αμαξια ειναι παρα πολλα εξοδα και ειδικα τωρα πουτα οικονομικα μας εχουν παρει την κατω βολτα...Rolling Eyes 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:καλα ειμαι καλια μου!!!εδω πινω καφεδακι μαζι σαας!!!!το σκυλακι εινια δικο σου?ειναι μια γλυκα!!!!
ποππακι μου καλη σχολικη χρονια!!!!!i need you to be a good and nice teacher!!!!!πως το μιλαω η ατιμη παλι τυφλα  να'χει η δουκισσα catherine!!!!!Razz Razz Razz Razz Razz 
I will definitely be a nice teacher! I' m always a nice teacher honey!!!
Wink Wink Wink 
θελω να παω jumbo για σχολικα.σας ςχω πει οτι πεθαινω για την μυρωδια τους εεεε;;;;!!!
τρελαινομαι για τα σχολικα ποπακι μου η μυρωδια τους ειναι απιστευτη...εγω καθε χρονο ολο και κατι παιρνω δν μενω ετσι κ ασ μην τα χρησιμοποιησω..φαντασου οταν ημουν στη σχολη που επειδη ηταν πιο πολυ πρακτικη δν χρειαζοντουσαν πολλα πολλα εεε εγω ειχα παει jumbo και ειχα γεμισει δυο ραφια...Shocked 
για τοση τρελα!!!Very Happy Very Happy Very Happy 

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kallia24 έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 
μπραβο κατερινιω μου που εισαι καλα!!!ναι δικο μου ειναι αυτο το ποντικακι!!ειναι η minnie μου!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 215994 
εινια μια κουκλα η μινι σου!!!!!

poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
Wink Wink Wink 
θελω να παω jumbo για σχολικα.σας ςχω πει οτι πεθαινω για την μυρωδια τους εεεε;;;;!!!
και εγω με τα σχολικα χανομαιιιιιιι!!!!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
kallia24 έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 
μπραβο κατερινιω μου που εισαι καλα!!!ναι δικο μου ειναι αυτο το ποντικακι!!ειναι η minnie μου!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 215994 
εινια μια κουκλα η μινι σου!!!!!

poppaki έγραψε:I will definitely be a nice teacher! I' m always a nice teacher honey!!!
Wink Wink Wink 
και εγω με τα σχολικα χανομαιιιιιιι!!!!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
σε ευχαριστω πολυ κατερινα μου!!!την αγαπω πολυ την σκατουλα!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 328109 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΤΟΥ(ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ!
μπραβο κοπελα μου που χαιρομαι που εισαι χαρουμενη με τα μαθηματακια σου!!!καλη αρχη λοιπον και καλη σχολικη χρονια να χεις!!!
ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ;;;;ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ......ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟ!
ειναι και μικρουλι σε πλατος και μηκος μια χαρα για την πολη,αυτο προοριζοταν για μενα αλλα δν μπορουσα να το οδηγησω ειχα προβλημα δν ξερω γτ...και ετσι το κρατησε ο μπαμπας μου αλλα τωρα το πουλαμε γτ εχουμε αλλες δυο κουρσες μια δικια μ μια της μαμας και δν γινεται με τοσα αμαξια ειναι παρα πολλα εξοδα και ειδικα τωρα πουτα οικονομικα μας εχουν παρει την κατω βολτα...Rolling Eyes 

μακαρι να ημαστασν κοντα καλλια μου και αμα μου εκανε να το επερνα!αλλα δυστυχως ειμαστε μακρια!Sad Sad Sad 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

μακαρι να ημαστασν κοντα καλλια μου και αμα μου εκανε να το επερνα!αλλα δυστυχως ειμαστε μακρια!Sad Sad Sad 
θα στο στειλω με κουριερ!!!χαχα!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 328109 
δν πειραζει καλε!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:καλα ειμαι καλια μου!!!εδω πινω καφεδακι μαζι σαας!!!!το σκυλακι εινια δικο σου?ειναι μια γλυκα!!!!
ποππακι μου καλη σχολικη χρονια!!!!!i need you to be a good and nice teacher!!!!!πως το μιλαω η ατιμη παλι τυφλα  να'χει η δουκισσα catherine!!!!!Razz Razz Razz Razz Razz 
Wink Wink Wink 
τρελαινομαι για τα σχολικα ποπακι μου η μυρωδια τους ειναι απιστευτη...εγω καθε χρονο ολο και κατι παιρνω δν μενω ετσι κ ασ μην τα χρησιμοποιησω..φαντασου οταν ημουν στη σχολη που επειδη ηταν πιο πολυ πρακτικη δν χρειαζοντουσαν πολλα πολλα εεε εγω ειχα παει jumbo και ειχα γεμισει δυο ραφια...Shocked 

αχ ρε κοριτσια μπορει να με περασετε για ψωνιο, αλλα απο μικρουλα μου αρεσει ο σεπτεμβρης γιατι θα ανοιγε το σχολειο!μου αρεσε το σχολειο, για μενα ηταν τα καλυτερα μου χρονια!δε δυσανασχετουσα ποτε να παω, απο το νηπιαγωγιο αυτο. και καθε χρονο οταν ψωνιζαμε σχολικα και βιβλια ηταν η καλυτερη μου φαση.μακαρι να παρει και το παιδι απο μενα γιατι ο αντρουλησ ηταν ακριβως το αντιθετο. κοπανατζης και λουφαδωρος!το μισουσε το σχολειο!!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
Wink Wink Wink 

αχ ρε κοριτσια μπορει να με περασετε για ψωνιο, αλλα απο μικρουλα μου αρεσει ο σεπτεμβρης γιατι θα ανοιγε το σχολειο!μου αρεσε το σχολειο, για μενα ηταν τα καλυτερα μου χρονια!δε δυσανασχετουσα ποτε να παω, απο το νηπιαγωγιο αυτο. και καθε χρονο οταν ψωνιζαμε σχολικα και βιβλια ηταν η καλυτερη μου φαση.μακαρι να παρει και το παιδι απο μενα γιατι ο αντρουλησ ηταν ακριβως το αντιθετο. κοπανατζης και λουφαδωρος!το μισουσε το σχολειο!!!
μια απο τα ιδια ποπακι μου οταν ερχοταν ο σεπτεμβρης ηταν η καλυτερη μου και ειδικα την πρωτη μερα που ανοιγε το σχολειο περναμε βιβλια γυρνουσα σπιτι και τα ξεφυλλιζα με τις ωρες!!!αχχχ!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
Wink Wink Wink 

μια απο τα ιδια ποπακι μου οταν ερχοταν ο σεπτεμβρης ηταν η καλυτερη μου και ειδικα την πρωτη μερα που ανοιγε το σχολειο περναμε βιβλια γυρνουσα σπιτι και τα ξεφυλλιζα με τις ωρες!!!αχχχ!!!

αχ τι ωραια χρονια!!!!αυτο λεω και στους μαθητες μου!!!ζηστε τα οσο μπορειτε, ειναι τα πιο ωραια χρονια της ζωης σας, αργοτερα θα ερθουν τα σοβαρα προβληματα και θα σας στερησουν ολη αυτη την ανεμελια και την χαρα. περαστε καλα τωρα που μπορειτε!!!Wink 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες βγαινω για εξωτερικες δουλιτσες.
σε 1-1.5 ωρα θα ειμαι πισω.
τα λεμε αργοτεραWink 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
Wink Wink Wink 

αχ τι ωραια χρονια!!!!αυτο λεω και στους μαθητες μου!!!ζηστε τα οσο μπορειτε, ειναι τα πιο ωραια χρονια της ζωης σας, αργοτερα θα ερθουν τα σοβαρα προβληματα και θα σας στερησουν ολη αυτη την ανεμελια και την χαρα. περαστε καλα τωρα που μπορειτε!!!Wink 
πολυ σωστα ετσι ειναι!!!Wink 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ποππάκι μου Κατερινάκι μου Καλλίτσα μου!!Τι κάνετε?Δεν σας πρόλαβα μάλλον..Sad Εγώ ξύπνησα με συνάχι και κρυόνωντας

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααα κοριτσακια μου!!!

κατερινιωωωω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

ποπακιιιι       Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

καλλιτσααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

βασουλααααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

τι κανετε κοριτσια μου??
εμεις σηκωθηκαμε,ηπιαμε το γαλα μας,εβγαλα τη μπελα βολτα και τωρα πινω το καφεδακι μου!!!!

βασουλα μου τι διαβαζω??αρρωστουλα???περαστικα κοριτσακι μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 35468 

ποπακι,καλλια τι ακουω κοριτσια???
θελατε να πατε σχολειο με χαρα??? Shocked 
κ για εμενα ηταν τα πιο ωραια χρονια αλλα τοτε δεν ηθελα να παω με τιποτα!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα κοριτσακια μου!!!

κατερινιωωωω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

ποπακιιιι       Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

καλλιτσααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

βασουλααααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

τι κανετε κοριτσια μου??
εμεις σηκωθηκαμε,ηπιαμε το γαλα μας,εβγαλα τη μπελα βολτα και τωρα πινω το καφεδακι μου!!!!

βασουλα μου τι διαβαζω??αρρωστουλα???περαστικα κοριτσακι μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 35468 

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου να σαι καλα!Ναι μωρέ λίγο την άρπαξα αλλα θα μου περάσει!Τι κάνει ο γιόκας σου που είναι για ζούληγμα?

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε;;;;;;;
βασουλα μου αρρωστουλα ε;;;;περαστικα σου αγαπουλα μου......και εγω συνηθως τετοιες εποχες την αρπαζω...ειναι οι χειροτερες....φετος ομως του ειπα του αντρουλη να μην πλησιαζει πολυ τον κοσμο και μου φερει καμια γριπη γιατι περσι ετσι ειχε γινει και ειχα ταβλιαστει στο κρεβατι.....ειναι η δουλεια του που συναναστρεφεται με κοσμο ειναι και πολυλογας δεν θελει και πολυ..........Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
ποπακι μου καλλια μου κατερινιω μου σοφακι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

τι κανετε κοριτσια μου??

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου να σαι καλα!Ναι μωρέ λίγο την άρπαξα αλλα θα μου περάσει!Τι κάνει ο γιόκας σου που είναι για ζούληγμα?
καλα ειναι σημερα κ εχθες!
εχθες εκανε λιγα μονος του αλλα το εχω στουμπωσει στο χυμο "ζουμπερι" που λεει κ αυτος κ η διαφημιση!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε;;;;;;;
βασουλα μου αρρωστουλα ε;;;;περαστικα σου αγαπουλα μου......και εγω συνηθως τετοιες εποχες την αρπαζω...ειναι οι χειροτερες....φετος ομως του ειπα του αντρουλη να μην πλησιαζει πολυ τον κοσμο και μου φερει καμια γριπη γιατι περσι ετσι ειχε γινει και ειχα ταβλιαστει στο κρεβατι.....ειναι η δουλεια του που συναναστρεφεται με κοσμο ειναι και πολυλογας δεν θελει και πολυ..........Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
ποπακι μου καλλια μου κατερινιω μου σοφακι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 
καλημερα βικακι μου!!!να προσεχεις εσυ τωρα γτ δε μπορεις να παρει κ τιποτα Rolling Eyes 
λεω κ εγω πια ειναι αυτη η κοπελα αλλα μολις ειδα της κοινες μας φιλες,καταλαβα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
κουκλα εισαι βικακι μου,κουκλα!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 604962 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
καλημερα βικακι μου!!!να προσεχεις εσυ τωρα γτ δε μπορεις να παρει κ τιποτα Rolling Eyes 
λεω κ εγω πια ειναι αυτη η κοπελα αλλα μολις ειδα της κοινες μας φιλες,καταλαβα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
κουκλα εισαι βικακι μου,κουκλα!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 604962 
καλημερα αγαπουλα μου...ναι προσεχω...και εγω σε ειχε βγαλει στο πλαι και μολις ειδα τις κοινες μας φιλες λεω και εγω το σοφακι ειναι.....σε ευχαριστω κουκλα μου και ανταποδιδω......Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
καλημερα αγαπουλα μου...ναι προσεχω...και εγω σε ειχε βγαλει στο πλαι και μολις ειδα τις κοινες μας φιλες λεω και εγω το σοφακι ειναι.....σε ευχαριστω κουκλα μου και ανταποδιδω......Smile Smile Smile Smile Smile Smile 
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 379767 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι θα μαγειρεψετε σημερα?Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 564595 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 564595 

εγ θα κανω συκωτι κοκκινιστο με ρυζακι!!!
(εχω πολλα χρονια να το κανω ετσι κ μου ελειψε)

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου τι θα μαγειρεψετε σημερα?Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 564595 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 564595 

εγ θα κανω συκωτι κοκκινιστο με ρυζακι!!!
(εχω πολλα χρονια να το κανω ετσι κ μου ελειψε)
αχ σοφακι μου εγω ακομα δεν εχω αποφασισει...σκεφτομαι για μοσχαρακι.....οταν αποφασισω να σηκωθω θα το φτιαξω............

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑ!
ΑΡΓΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ!!
ΒΑΖΩ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nobody in here!!!
την κανω λοιπον και εγω.
ειναι η ωρα της αναπαυλας!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 14 417472 
talk to u tomorrow!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε;;;;;;;

Σε ευχαριστώ πολύ Βικάκι μου!!Ναι και γω αυτή την εποχή πάντα την αρπάζω!!Τι δουλειά κάνει ο αντρούλης σου?Ναι ναι να προσέχεις!Smile 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

τι κανετε κοριτσια μου??

καλα ειναι σημερα κ εχθες!
εχθες εκανε λιγα μονος του αλλα το εχω στουμπωσει στο χυμο "ζουμπερι" που λεει κ αυτος κ η διαφημιση!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

Το πουλάκι μου μωρέ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις