Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
Γεια σου Κάλλια μου!Τι κάνεις?
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ?

Καλά και γω ετοιμάζω τραπέζι να φάμε σε λίγο..

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
kallia24 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΜΜΜ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
kallia24 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΜΜΜ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ?
Τώρα το είδα Κάλλια μου γεμιστά έκανα!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!flower 
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΥΝΤΑΔΑ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 536304 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!flower 
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΥΝΤΑΔΑ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 536304 
καλημερουδια καλλια μου.....τι κανεις κοριτσακι μου;;;;;;;γιατι ετσι και ετσι;;;;;;
σε εμας εδω σημερα εριξε την πρωτη βροχη μετα απο πολυ καιρο.....μυρισε χειμωνας.....Sad Sad Sad Sad Sad Sad 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου και στις υπολοιπες.....ξυπνηστε να κανουμε σαββατιατικο κους κους.....Smile Smile Smile Smile Smile Smile εκτος αν στα μερη σας εχει καλο καιρο λογικο να πατε για σαββατιατικο καφεδακι!!!!!!!!!!!!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!flower 
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ...
καλημερουδια καλλια μου.....τι κανεις κοριτσακι μου;;;;;;;γιατι ετσι και ετσι;;;;;;
σε εμας εδω σημερα εριξε την πρωτη βροχη μετα απο πολυ καιρο.....μυρισε χειμωνας.....Sad Sad Sad Sad Sad Sad 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 328109 
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟ...

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 328109 
να σου πω την αληθεια και εμενα η βροχουλα μου αρεσει ειδικα μετα απο τοσο καιρο....βγαινεις εξω και αναπνεεις κατι διαφορετικο αλλα πολυ ομορφο...παντα μου αρεσε η μυρωδια της βροχης........
γιατι τι εγινε με την περιοδο σου;;;;;;;;αντε μικρο με το τσιγκελι θα στα βγαζω;;;;;Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
kallia24 έγραψε:
να σου πω την αληθεια και εμενα η βροχουλα μου αρεσει ειδικα μετα απο τοσο καιρο....βγαινεις εξω και αναπνεεις κατι διαφορετικο αλλα πολυ ομορφο...παντα μου αρεσε η μυρωδια της βροχης........
γιατι τι εγινε με την περιοδο σου;;;;;;;;αντε μικρο με το τσιγκελι θα στα βγαζω;;;;;Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
ΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΟΩΡΡΗΞΙΑ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΠΡΑ ΥΓΡΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 27 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΑΠΟ ΤΙς 26 ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΨΙΛΟΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΛ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΡΟΖ Κ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΡΟΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΡΟΖΟΚΑΦΕΤΙΑ ΥΓΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ???ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΥΓΡΑ...ΚΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ...

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
ΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΟΩΡΡΗΞΙΑ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΠΡΑ ΥΓΡΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 27 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΑΠΟ ΤΙς 26 ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΨΙΛΟΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΛ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΡΟΖ Κ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΡΟΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΡΟΖΟΚΑΦΕΤΙΑ ΥΓΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ???ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΥΓΡΑ...ΚΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ...
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 667478 που αργησα κοριτσι μου να απαντησω αλλα πηγα να μαγειρεψω....
τι να σου πω ρε καλλια μου ισως ειναι μια μικρη αλλαγη του κυκλου...εμενα μου συνεβαινε μια φορα το χρονο οχι οπως τα περιγραφεις αλλα η περιοδος δεν εμοιαζε με αλλες φορες.....τωρα δεν ειμαι και ειδικος.........

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
kallia24 έγραψε:
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 667478 που αργησα κοριτσι μου να απαντησω αλλα πηγα να μαγειρεψω....
τι να σου πω ρε καλλια μου ισως ειναι μια μικρη αλλαγη του κυκλου...εμενα μου συνεβαινε μια φορα το χρονο οχι οπως τα περιγραφεις αλλα η περιοδος δεν εμοιαζε με αλλες φορες.....τωρα δεν ειμαι και ειδικος.........
ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕΣ ΣΙΓΑ!!!
ΔΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου!!!!
καλα οταν λειπει το ποπακι καμια δε σερβιρει καφε?????

βικακι μου τι κανεις???το ζουζουνιιιιιι?

καλλια μου γλυκια εσυ!τι ακουω σου κανει θεματα η κιουρια??κανει διαφορους κυκλους ισα ισα για να μας τρελανει!Rolling Eyes 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!!

καλλια μου γλυκια εσυ!τι ακουω σου κανει θεματα η κιουρια??κανει διαφορους κυκλους ισα ισα για να μας τρελανει!Rolling Eyes 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΝΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ν ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ...Crying or Very sad 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:

ΝΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ν ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ...Crying or Very sad 
κοριτσακι μου να παρεις το γιατρο σου τηλ να του το πεις κ θα σου πει αυτος τι να κανεις!μην σκας βρε κοριτσακι μου!

υπαρχει περιπτωση μπεμπε???

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
kallia24 έγραψε:

κοριτσακι μου να παρεις το γιατρο σου τηλ να του το πεις κ θα σου πει αυτος τι να κανεις!μην σκας βρε κοριτσακι μου!

ΜΠΑΑΑ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΞΕΡΩ ΓΩ???Crying or Very sad 
ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΖΟΚΑΦΕ ΥΓΡΑ...

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
kallia24 έγραψε:

ΜΠΑΑΑ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΞΕΡΩ ΓΩ???Crying or Very sad 
ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΖΟΚΑΦΕ ΥΓΡΑ...
αν προσεχετε μην αγχωνεσαι μια αλλαγη ειναι κ τιποτα αλλο.μπορει να κρυωσες καπου κ να μην το καταλαβες!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
kallia24 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
kallia24 έγραψε:

αν προσεχετε μην αγχωνεσαι μια αλλαγη ειναι κ τιποτα αλλο.μπορει να κρυωσες καπου κ να μην το καταλαβες!
μαλλον αυτο πρεπει να ναι...

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εγω βγαινω!
θα τα πουμε!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!Τι μου κάνετε?Σοφάκι μουΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Κάλλια μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Βικάκι μουΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!Τι μου κάνετε?Σοφάκι μουΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Κάλλια μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Βικάκι μουΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 
καλησπερα γλυκια μου βασουλα....τι κανεις;;;;;;ολα καλα;;;;τι εγινε αφαντη η ακατανομαστη;;;;;;;ξου ξου μακρια απο σενα.....τα νεα σου..πηγες για κανα καφεδακι;;;;

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

γεια σου γλυκο μου σοφακι τι κανεις;;;;;;ο φιλιπακος σου;;;;;εγω μια χαρα ειμαι εδω χαζευω και το μπεμπινι καλα θελω να πιστευω οτι ειναι!!!!!!!!!!Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!Τι μου κάνετε?Σοφάκι μουΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Κάλλια μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Βικάκι μουΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 21 417472 
καλησπερα γλυκια μου βασουλα....τι κανεις;;;;;;ολα καλα;;;;τι εγινε αφαντη η ακατανομαστη;;;;;;;ξου ξου μακρια απο σενα.....τα νεα σου..πηγες για κανα καφεδακι;;;;

Δεν ήρθε Βικάκι μου ακόμη αλλά από το πρωί πονάω πάρα πολύ και πήρα ντεπόν να ηρεμήσω λίγο..Ηρθε η φίλη μου που μένει από κάτω και ήπιαμε καφεδάκι!Έχει και ένα κοριτσάκι 15 ημερών αχ λιώνω Βικάκι μου!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια μου!!Τι κάνετε?Σήμερα έχουμε επέτειο με τον αντρούλη μου και τι δώρο έκανα στον εαυτό μου?Μα τι άλλο αδιαθέτησα!!Χρονια πολλά και στο Σοφάκι 83,να ζήσετε κουκλίτσα μου ευτυχισμένοι!!

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα σε ολα τα κοριτσια μου!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

εγω ξυπνησα πριν μιαμιση ωριτσα,πηρα το πρωινο μου και τωρα λεω να παω στη βεραντα να πιω το καφεδακι μου.

χτες πηγα σε ενα γαμο ενος φιλου και συναδελφου.μαζευτηκαμε ολοι απο την δουλεια και ειχε πολυ γελιο!!!

παντως ρε κοριτσια να σας πω την αληθεια,χαλαστηκα λιγο.
ο γαμος ηταν στις 9 και ξεκινησε 10 παρα.μεχρι εκεινη τη στιγμη ειχαν γινει απο τις 7 το απογευμα 6 γαμοι.ανα μιση ωρα.η μια νυφη εβγαινε απο τη μια πορτα η αλλη εμπαινε.οι στολισμοι να αλλαζουν ο ενας μετα τον αλλον και ενας κυριος απο την εκκλησια να βγαινει και να φωναζει με το που εφτανε καθε νυφη ''πιο γρηγορα σας παρακαλω,πιο γρηγορα,τελειωνετε!''
απαπαπα!!αφου τα πηρα κρανιο και πηγα να του μιλησω.και ευτυχως το καταλαβε.
μεχρι να μπουμε μεσα στο παλικαρι και να κατσουμε στις θεσεις ειχε αρχισει να σταυρωνει τα στεφανα στο κεφαλι τους.
εμενα κρατησε 1 ωρα και ολα τα λογια,δεν ξερω αν επαιξε ρολο βεβαια πως ηταν σε αλλη εκκλησια και ο ιερεας ηταν και πνευματικος μου.

αυτα τα πιο προσφατα νεα μου,με τη διατροφη ολα καλα και ειμαστε κομπλε!

σας φιλω καλη κυριακη σε ολες!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου γλυκα!!!τι κανετε?ειστε ολες καλα?εχουμε κανενα νεο που να εχω χασει?εμεις ειμαστε καλα,μεγαλωνουμε καθε μερα με πολυ γρηγορους ρυθμους!η αποστολια μου ειναι ηδη 4μιση κιλα!τρωει πολυυυυ κ κοιμαται πλεον το βραδυ πολυ!εγω ολη μερα τρεχω να τα προλαβω ολα κ η μικρη πλεον την μερα δεν πολυ κοιμαται κ θελει κ αγκαλιες!ολα πανε καλα δοξα τον θεο κ ειμαι πολυ ευτυχισμενηI love you  κοριτσια μου κ στα δικα σας,να ζησετε αυτη την υπερτατη ευτυχια!αντε αντε περιμενω τα ευχαριστα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις