Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Σοφία83

Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πωπω Ποπάκι μου τι πάθατε πάλι!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!Περαστικά σας μωρέ..Αφού δεν έπαθε τίποτα χειρότερο ο άνθρωπος πάλι καλά κοριτσάκι μου!!Σε καταλαβαίνω βέβαια, μόνο η λαχτάρα και τώρα το τρέξιμο με το ικα κι αυτα είναι ζόρι αλλά τι να κάνεις, να σκέφτεσαι που δεν επαθε τίποτα χειρότερο ο άνθρωπος και είναι καλά. Αυτό έχει σημασία Ποπάκι μου!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Πωπω Ποπάκι μου τι πάθατε πάλι!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!Περαστικά σας μωρέ..Αφού δεν έπαθε τίποτα χειρότερο ο άνθρωπος πάλι καλά κοριτσάκι μου!!Σε καταλαβαίνω βέβαια, μόνο η λαχτάρα και τώρα το τρέξιμο με το ικα κι αυτα είναι ζόρι αλλά τι να κάνεις, να σκέφτεσαι που δεν επαθε τίποτα χειρότερο ο άνθρωπος και είναι καλά. Αυτό έχει σημασία Ποπάκι μου!

ΣΟΦΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.......ΠΟΣΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΙΑ!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ!!!!
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΦΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ, ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΟ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΗΜΕΡΑ: ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ. ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ ΖΗΤΗΣΕΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ ΠΗΡΕΣ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ...)

Σοφία83

Σοφία83
Αχ Ποπάκι μου η γκαντεμιά πολλές φορές έρχεται μαζεμένη δυστυχώς, αλλά θα μας αποζημιώσει αυτό το ρημάδι το σύμπαν πού θα πάει!Το χω πάθει κι εγώ αυτό που λες, είχα πει εδώ στη δουλειά ένα ψέμα ότι είχε αρρωστήσει η μαμά μου για να καλύψω κάτι και μετά από κανά μήνα αρρώστησε στ'αλήθεια και μπήκε νοσοκομείο. Όπως επίσης και μια συνάδελφος είχε πει ψέμα ότι το παιδί της έπεσε και χτύπησε το πόδι της και μετά από λίγες μέρες το παθε στ'αλήθεια. Γι'αυτό από τότε δε λέω ποτέ ψέμματα για αρρώστιες και τέτοια γιατί το λούζεσαι στο τέλος.
Τι να πω βρε Ποπάκι μου, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα η περίοδος της γκαντεμιάς και θα έρθουν τα ωραία στη ζωή μας!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Αχ Ποπάκι μου η γκαντεμιά πολλές φορές έρχεται μαζεμένη δυστυχώς, αλλά θα μας αποζημιώσει αυτό το ρημάδι το σύμπαν πού θα πάει!Το χω πάθει κι εγώ αυτό που λες, είχα πει εδώ στη δουλειά ένα ψέμα ότι είχε αρρωστήσει η μαμά μου για να καλύψω κάτι και μετά από κανά μήνα αρρώστησε στ'αλήθεια και μπήκε νοσοκομείο. Όπως επίσης και μια συνάδελφος είχε πει ψέμα ότι το παιδί της έπεσε και χτύπησε το πόδι της και μετά από λίγες μέρες το παθε στ'αλήθεια. Γι'αυτό από τότε δε λέω ποτέ ψέμματα για αρρώστιες και τέτοια γιατί το λούζεσαι στο τέλος.
Τι να πω βρε Ποπάκι μου, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα η περίοδος της γκαντεμιάς και θα έρθουν τα ωραία στη ζωή μας!

ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ Ή ΘΑ ΒΟΥΡΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ;;;Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Σοφία83

Σοφία83
Έχεις δίκιο βρε Ποπάκι μου!Κι εμείς από γκαντεμιά τον τελευταίο καιρό καλά πάμε, αν και δε θέλω να είμαι αχάριστη, συμβαίνουν και πολύ χειρότερα, αλλά λέμε τώρα, ο καθένας με τον πόνο του!Εύχομαι και προσεύχομαι να μας ανταμείψει ο Θεός πολύ πιο σύντομα από ότι φανταζόμαστε με ένα μωράκι που θα κανει τη ζωή μας όμορφη και φωτεινή!!!Τι άλλο να πω, δεν ξέρω ειλικρινά!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.
ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ. 3 ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΑΜΜΑΤΑ, 1 ΚΟΥΤΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΠΤ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ!!!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ, ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 911307 

Όχι ρε συ Ποππάκι..Πω ρε την τρέλλα μου...Περαστικά του ειλικρινά τι να πω πια...Sad Sad 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.....ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ......
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΠΤ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΑΡΑ Κ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΙΦΙΑ!!Sad 
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΑΦΗΝΩ. ΘΑ ΠΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΘΜ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΑΥΤΟΚ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
ΤΩΡΑ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ. 3 ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΑΜΜΑΤΑ, 1 ΚΟΥΤΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΠΤ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ!!!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ, ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 911307 

Όχι ρε συ Ποππάκι..Πω ρε την τρέλλα μου...Περαστικά του ειλικρινά τι να πω πια...Sad Sad 

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΒΑΣΟΥΛΑ!

Σοφία83

Σοφία83
poppaki έγραψε:ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.....ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ......
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΠΤ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΑΡΑ Κ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΙΦΙΑ!!Sad 
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΑΦΗΝΩ. ΘΑ ΠΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΘΜ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΑΥΤΟΚ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!
Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε Ποπάκι μου γιατί αλλιώς δεν παλεύεται!
Καλό μαθηματάκι κοριτσάκι μου!Φιλιά!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΒΑΣΟΥΛΑ!
Φιλάκια πολλά και αφού γλίτωσε τα χειρότερα σε αυτό να μείνει το μάτι και η γρουσουζιά!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ!!!
ΠΩ,ΠΩ ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια μου...τι μου κανετε;;;;;ολα καλα;;;;;
ποπακι μου γλυκο οεραστικα στον αντρουλη σου....θα σπασει η γκαντεμια πιστεψε με...ετσι και εμεις πριν απο 2 χρονια μπαινοβγαιναμε στα νοσοκομεια...μια με τον πατερα μου μια με την αδερφη του αντρα μου....μετα ηρθε η αποβολη η δικια μου επειτα μπηκαν στο σπιτι της μανας μου αλλα ευτυχως το 2013 ειναι καλο μεχρι στιγμης τουλαχιστον...εσπασε η γκαντεμια ποπακι μου...ετσι θα σπασει και για εσας..πιστεψε με εχω περασει και εγω δυσκολα και ξερω.....
βασουλα μου και σοφακι μου 83 να ζησετε για παντα ευτυχισμενοι και συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σας!!!!!!!!!!!!!
σοφακι μου 26 μια χαρα ο μικρουλης σου....
αλεξανδρουκο μου και αποστολια μου....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 
καλλια μου!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 417472 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑΣ?Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 - Σελίδα 24 893968 

Sofia2012

Sofia2012
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Βικάκι δεν το πιστεύω ότι σε ξαναπετυχαίνω μιας και είσαι απο τις πρώτες κοπέλες που γνώρισα εδώ και μάλιστα βλέπω ότι είσαι εγκυούλά!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου σου άξιζε και με το παραπάνω!!!

Sofia2012

Sofia2012
Καλησπέρα στα υπόλοιπα κοριτσάκια και ευχομαι απο καρδιάς να σταματήσουν οι αναποδιές και τα βάσανα.....

Sofia2012

Sofia2012
Γεια σου κάλια! Αλλη μια Σοφία εδώ Very Happy 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofia2012 έγραψε:Γεια σου κάλια! Αλλη μια Σοφία εδώ Very Happy 
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ Ε?

Sofia2012

Sofia2012
όχι γλυκιά μου , γιατί εχω να μπω πολύ καιρό και τώρα που ηρεμήσαμε ξαναείμαι ετσι ενεργή στο φόρουμ!!! Απο αθήνα;

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofia2012 έγραψε:όχι γλυκιά μου , γιατί εχω να μπω πολύ καιρό και τώρα που ηρεμήσαμε ξαναείμαι ετσι ενεργή στο φόρουμ!!! Απο αθήνα;
ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΚΡΗΤΗ ΕΓΩ!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΒΛΕΠΩ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!

Sofia2012

Sofia2012
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Κρήτη λατρεμένη!!!!4 υπέροχα χρόνια πέρασα εκεί!
όσο για την εγκυμοσύνη αν και πάει καλά φοβάμαι λιγουλάκι, γιατι τον φλεβάρη απέβαλλα και ήταν απο τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της ζωής μου......

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofia2012 έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Κρήτη λατρεμένη!!!!4 υπέροχα χρόνια πέρασα εκεί!
όσο για την εγκυμοσύνη αν και πάει καλά φοβάμαι λιγουλάκι, γιατι τον φλεβάρη απέβαλλα και ήταν απο τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της ζωής μου......
ΑΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΗΣΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ?
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΛΩΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!

Sofia2012

Sofia2012
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες και τα καλά σου λόγια δίνουν δύναμη πραγματικά....! Σπούδαζα στο Ρέθυμνο μέχρι το 2005

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofia2012 έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες και τα καλά σου λόγια δίνουν δύναμη πραγματικά....! Σπούδαζα στο Ρέθυμνο μέχρι το 2005
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!!Very Happy 

Sofia2012

Sofia2012
κάλια μου συγγνώμη που καθυστέρησα είμαι στο γραφείο και σπάσαν τα τηλέφωνα, τώρα έχω άλλα τρία ραντεβού και μετά σπιτάκι για ξεκούραση γιατι με την ναυτία σήμερα δεν την παλεύω...πολλά φιλιά και καλή συνεχεια!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις