701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 Τετ Σεπ 11, 2013 12:54 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα προκομενες κορες!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:καλημερα προκομενες κορες!!!!!!
καλημερουδια κουκλι μου...καλα μωρε απλα εχει λιγη κουραση παρολο που δεν κανω σχεδον τπτ.....και εσυ γενικη ε;;;;;;προετοιμαζεις το σπιτακι σου για τον χειμωνα!!!!!!!!vasoula1 έγραψε:
Καλημέρα Βικάκι μου!Πως πάει η μετακόμιση?Εγώ κατέβασα κουρτίνες και καθαρίζω τζάμια σιγά σιγά να την κάνω την γενική μου
πως ειστε ποπαρα μου?ειστε καπως καλυτερα?poppaki έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλημερα προκομενες κορες!!!!!!
καλημερα κοριτσαρα μου!
εσυ γλυκια μου εγκυουλα..μην κουραζεσαι....τα ελαφραν!!!!και να δινεις οδηγιες!!!!με το καλο να βολευτειτε στο νεο σας σπιτακι!!!!1viki1988 έγραψε:καλημερουδια κουκλι μου...καλα μωρε απλα εχει λιγη κουραση παρολο που δεν κανω σχεδον τπτ.....και εσυ γενικη ε;;;;;;προετοιμαζεις το σπιτακι σου για τον χειμωνα!!!!!!!!vasoula1 έγραψε:
Καλημέρα Βικάκι μου!Πως πάει η μετακόμιση?Εγώ κατέβασα κουρτίνες και καθαρίζω τζάμια σιγά σιγά να την κάνω την γενική μου
καλημερουδια αγαπουλιτσα μου γλυκια.....οχι κατερινιω μου δεν κουραζομαι αλλα η επιτηρηση απαιτειται.....σε ευχαριστουμε πολυ γλυκια μου!!!!!!!!!katerina1983 έγραψε:
εσυ γλυκια μου εγκυουλα..μην κουραζεσαι....τα ελαφραν!!!!και να δινεις οδηγιες!!!!με το καλο να βολευτειτε στο νεο σας σπιτακι!!!!1
katerina1983 έγραψε:πως ειστε ποπαρα μου?ειστε καπως καλυτερα?poppaki έγραψε:καλημερα κοριτσαρα μου!katerina1983 έγραψε:καλημερα προκομενες κορες!!!!!!
katerina1983 έγραψε:εργασιοθεραπεια ή εργασιομανης!!!!!!ειτε το ενα ειτε το αλλο καλο ειναι διοτι θα ερθει το νινι και δεν θα καταλαβεις το ποτε!!!!!χαλαρααααα!!!!!
περαστικα στο καψουρομανουλο!!!!!
katerina1983 έγραψε:κοριτσαρες μου σας αφηνω!!!!παω να περιδρομιασω και να ετοιμαστω για εργασια!!!!!θα τα πουμε!!!!σας φιλω οοοοολεςςςςςςςς
γεια σου κοριτσακι μουkaterina1983 έγραψε:κοριτσαρες μου σας αφηνω!!!!παω να περιδρομιασω και να ετοιμαστω για εργασια!!!!!θα τα πουμε!!!!σας φιλω οοοοολεςςςςςςςς
Σοφία 26 έγραψε:ρε κοριτσια περσι δουλευα απογευμα κ απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 2,ειχα να κανω ολες τις δουλειες μου να εχω μπανιαρισμενο κ τακτοποιημενο το παιδι (για να παει στις γιαγιαδες) και να μαγειρεψω.και εκανα γενικη με μεγαλη ευχαριστηση!
και τωρα ειμαι ολη μερα μεσα κ νιωθω λες κ ειμαι αρρωστη!!!βαριεμαι να κανω οτι δηποτε ...λετε να εχω κατι??????
γιατροι μου τι λετε(κατερινα-ποπακι)??
Σοφία 26 έγραψε:αχ ποπακι μου παειναι φετος!!!
δεν εχω και αυτοκινητο και δεν μπορω να παω ουτε για ενα καφε
σουπερμαρκετ μια φορα την εβδομαδα παω γτ δεν εχω μεσο,ωωωωχχχχ!
τελος παντων,τι κανετε?
τι θα μαγειρεψετε σημερα?
katerina1983 έγραψε:καλημερα προκομενες κορες!!!!!!
viki1988 έγραψε:καλημερουδια κουκλι μου...καλα μωρε απλα εχει λιγη κουραση παρολο που δεν κανω σχεδον τπτ.....και εσυ γενικη ε;;;;;;προετοιμαζεις το σπιτακι σου για τον χειμωνα!!!!!!!!vasoula1 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσουδες μου τι κανετε???
καλημερα σε ολες!!!!
τι ακουω για δουλιτσες ,μπραβο πητε κι αλλα για να βαλω κ εγω μπρος!!!
αντε να με παρασυρεται και εμενα λιγο!!!
poppaki έγραψε:το καψουρομανουλο εχει παει κατ για αλλαγη. ειναι καλυτερα σημερα, πολυ καλυτερα. βεβαια το ατυχημα εγινε την καλυτερη μερα του κυκλου (14) και σταματησαμε γιατι του εδωσε κ αντιβιωση ο γιατρος! δεν με χαλαει ομως γιατι παει καλα η δουλιτσα μου (μου ειπαν κ για καποια αλλα ιδιαιτερα) οποτε δεν θα με πειραξει καθολου να δουλεψω λιγο καλα, για να κλεισω καμια τρυπα. μαλλον φετος δεν θα εχω φροντ. γιατι θα εχω αρκετα ιδιαιτερα. τελικα ειμαι πολυ ανωμαλαρα!!!αυτο ελεγα στον αντρουλη χτες......λεω μου ξεκολλησε το θεμα του μωρου, τωρα θελω δουλεια, δουλεια, δουλεια!!!!ειμαι workaholic τι να κανουμε;;!!!!katerina1983 έγραψε:πως ειστε ποπαρα μου?ειστε καπως καλυτερα?poppaki έγραψε:καλημερα κοριτσαρα μου!katerina1983 έγραψε:καλημερα προκομενες κορες!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης