1 παιδικος σταθμος κατοικια των αγγελων Κυρ Σεπ 08, 2013 9:11 am
stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα!στελνει καμια μαμα απο τη θεσσαλονικη το παιδακι της σε αυτον τον παιδικο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefaniandreas έγραψε:οχι παιδικος ειναι στο βοτση θεσσαλονικης και σαν πρωτη εικονα που πηγα και μιλησα μου αρεσε αλλα ως πρωταρα δεν ξερω και τι να κοιταξω
οπως βλεπεις δεν απανταω απλα.δε θα δωσω και αξια.nanakaboubou έγραψε:μη δινεις σημασια κοριτσι μου... εχω ακουσει καλα λογια παντως για τον συγκεκριμενο..αν θελησεις τιποτα ισως μπορω να σε βοηθησω γιατι ειναι στο πατρικο μου κοντα και ισως παρω καμια πληροφορια.. αν θες στειλε μου πμ
stefaniandreas έγραψε:οπως βλεπεις δεν απανταω απλα.δε θα δωσω και αξια.nanakaboubou έγραψε:μη δινεις σημασια κοριτσι μου... εχω ακουσει καλα λογια παντως για τον συγκεκριμενο..αν θελησεις τιποτα ισως μπορω να σε βοηθησω γιατι ειναι στο πατρικο μου κοντα και ισως παρω καμια πληροφορια.. αν θες στειλε μου πμ
και εγω καλα λογια ακουσα και για αυτο και λεω να τον ξεκινησω εκει και βλεπουμε
σε ευχαριστω!
demaki88 έγραψε:Εχει σημασια πως λενε τον παιδικο σταθμο;;με το σκεπτικο σου μην πας ποτε στα Καμενα Βουρλα για να μην σε πουνε ουτε καμμενο (στον εγκεφαλο)ουτε βουρλο..και να φυγουν ολοι οι κατοικοι για τον ιδιο ακριβως λογ!!!παμε καλα;;
δηλαδη τα παιδια σου εσυ δεν τα εχεις χαρακτηρισει ποτε αγγελουδια?? παει να πει οτι σημενει κατι κακο?? γιατι να παει το μυαλο δηλαδη στο ασχημο.. με φενετε οτι κατι παιζει μια βαζεις σε αναρτησεις ολα τα ασχημα περιστατικα με παιδια που εχεουν φυγει μια το μυαλο σου εκει κοιταξε το λιγο...Soniamyk έγραψε:Ρε παιδιά συγνώμη ,τι αξία ή όχι να δώσετε για να μου απαντήσετε ή όχι ;stefaniandreas έγραψε:οπως βλεπεις δεν απανταω απλα.δε θα δωσω και αξια.nanakaboubou έγραψε:μη δινεις σημασια κοριτσι μου... εχω ακουσει καλα λογια παντως για τον συγκεκριμενο..αν θελησεις τιποτα ισως μπορω να σε βοηθησω γιατι ειναι στο πατρικο μου κοντα και ισως παρω καμια πληροφορια.. αν θες στειλε μου πμ
και εγω καλα λογια ακουσα και για αυτο και λεω να τον ξεκινησω εκει και βλεπουμε
σε ευχαριστω!
Τον παιδικό σταθμό τον λένε : "H κατοικία των αγγέλων" , έτσι δεν είναι ;
Είναι όνομα για παιδικό σταθμό αυτό ;
Ωραίος φαίνεται,δε λέω αλλά το όνομα του δεν είναι και ότι καλύτερο !
http://www.katoikia-aggelon.gr/
Τα αγγελούδια αν γνωρίζεις τι είναι, είναι τα παιδάκια που έχουν φύγει από τη ζωή και έχουν γίνει άγγελοι και γι αυτό τα ονομάζουμε αγγελούδια.nanakaboubou έγραψε:δηλαδη τα παιδια σου εσυ δεν τα εχεις χαρακτηρισει ποτε αγγελουδια?? παει να πει οτι σημενει κατι κακο?? γιατι να παει το μυαλο δηλαδη στο ασχημο.. με φενετε οτι κατι παιζει μια βαζεις σε αναρτησεις ολα τα ασχημα περιστατικα με παιδια που εχεουν φυγει μια το μυαλο σου εκει κοιταξε το λιγο...Soniamyk έγραψε:Ρε παιδιά συγνώμη ,τι αξία ή όχι να δώσετε για να μου απαντήσετε ή όχι ;stefaniandreas έγραψε:οπως βλεπεις δεν απανταω απλα.δε θα δωσω και αξια.nanakaboubou έγραψε:μη δινεις σημασια κοριτσι μου... εχω ακουσει καλα λογια παντως για τον συγκεκριμενο..αν θελησεις τιποτα ισως μπορω να σε βοηθησω γιατι ειναι στο πατρικο μου κοντα και ισως παρω καμια πληροφορια.. αν θες στειλε μου πμ
σε ευχαριστω!
Τον παιδικό σταθμό τον λένε : "H κατοικία των αγγέλων" , έτσι δεν είναι ;
Είναι όνομα για παιδικό σταθμό αυτό ;
Ωραίος φαίνεται,δε λέω αλλά το όνομα του δεν είναι και ότι καλύτερο !
http://www.katoikia-aggelon.gr/
Θα συμφωνήσω.ede έγραψε:Δεν τον γνωριζω τον σταθμο αλλα οντως τοονομα του ειναι .......... Κανιες συνειρμους λίγο αγριευτικους.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]margdimitra έγραψε:Θα συμφωνήσω.ede έγραψε:Δεν τον γνωριζω τον σταθμο αλλα οντως τοονομα του ειναι .......... Κανιες συνειρμους λίγο αγριευτικους.
Ωραίο υποκοριστικό του Αντώνης το Σόνια πάντως.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης