76 Απ: .....afanth h kuria Κυρ Σεπ 15, 2013 4:28 am
ntinoula pana
Είναι σε καλό δρόμο!
thelw aplws ena stroumpoulaki kako einai;;;makari na me axiosei o theos na to krathsw sthn agkalitsa mou...telos oi skepseis k ta agxoi to eipa...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Θα έρει το στρουμπουλάκι σου! Στο εύχομαι...ntinoula pana έγραψε:thelw aplws ena stroumpoulaki kako einai;;;makari na me axiosei o theos na to krathsw sthn agkalitsa mou...telos oi skepseis k ta agxoi to eipa...
Μα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να μην το σκέφτεσαι όταν κατόπιν εξετάσεων σας λέει ο γιατρός ότι είστε και οι δυό εντάξει;;Δηλαδή τι;;Σας πήραν τα χρόνια και πρέπει να το ρίξετε στο άγχος και στη στεναχώρια;;Θα έρθει κορίτσι μου όταν είναι η ώρα του...θα το δεις...αυτό να σκέφτεσαι ότι θα έρθει όταν είναι ο καιρός του και να κάνεις τις προσπάθειες σου για να το ευχαριστιέστε ...όχι με την σκέψη για παιδί.Tzeni84 έγραψε:Βρε κοριτσια ωραια τα λεμε αλλα σας παρακαλω, πειτε μου εναν τροπο να μην το σκεφτομαι!!! Εγω πιο πολυ στενοχωριεμαι για τον αντρα μου γιατι ξερω οτι το θελει αλλα ο καημενος ουτε με εχει πιεσει ουτε μου εχει πει τιποτα, ολα απο το μυαλο μου ειναι!!!!
Δικαιο εχει βρε κοπελα μου αλλα δεν το κανω επιτηδες, μου βγαινει. Και πλεον, μετα απο 16 μηνες προσπαθειων, το να το σκεφτομαι εχει γινει τροπος ζωης!!! Μεχρι τις γονιμες ειναι ολα καλα, απο τις γονιμες και μετα χανεται το παιχνιδι που στο παραμικρο ψαχνω να βρω και απο ενα συμπτωμα μηπως και τελικα το σκαρωσαμε το πιτσιρικι!!Despoinaki123 έγραψε:Μα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να μην το σκέφτεσαι όταν κατόπιν εξετάσεων σας λέει ο γιατρός ότι είστε και οι δυό εντάξει;;Δηλαδή τι;;Σας πήραν τα χρόνια και πρέπει να το ρίξετε στο άγχος και στη στεναχώρια;;Θα έρθει κορίτσι μου όταν είναι η ώρα του...θα το δεις...αυτό να σκέφτεσαι ότι θα έρθει όταν είναι ο καιρός του και να κάνεις τις προσπάθειες σου για να το ευχαριστιέστε ...όχι με την σκέψη για παιδί.Tzeni84 έγραψε:Βρε κοριτσια ωραια τα λεμε αλλα σας παρακαλω, πειτε μου εναν τροπο να μην το σκεφτομαι!!! Εγω πιο πολυ στενοχωριεμαι για τον αντρα μου γιατι ξερω οτι το θελει αλλα ο καημενος ουτε με εχει πιεσει ουτε μου εχει πει τιποτα, ολα απο το μυαλο μου ειναι!!!!
Έχω προσωπική φίλη που αν της αναφέρεις τους 16 μήνες θα "γελάει" ...έχει πολλά προβλήματα που δεν μπορεί να πιάσει παιδί...και ακόμα προσπαθεί μετά από πολλά χρόνια και μου λέει πως δεν αγχώνεται και καθόλου..θέλω να πω σε καταλαβαίνω πως μπορείς να νιώθεις αλλά από την άλλη επικεντρώσου όσο μπορείς στο να μην ψάχνεις συμπτώματα.Πολλές "παλιές" γυναίκες έπιαναν γρήγορα γιατί ούτε ήξεραν από γόνιμες,ούτε το πολύ-έψαχναν,ούτε τίποτα...Tzeni84 έγραψε:Δικαιο εχει βρε κοπελα μου αλλα δεν το κανω επιτηδες, μου βγαινει. Και πλεον, μετα απο 16 μηνες προσπαθειων, το να το σκεφτομαι εχει γινει τροπος ζωης!!! Μεχρι τις γονιμες ειναι ολα καλα, απο τις γονιμες και μετα χανεται το παιχνιδι που στο παραμικρο ψαχνω να βρω και απο ενα συμπτωμα μηπως και τελικα το σκαρωσαμε το πιτσιρικι!!Despoinaki123 έγραψε:Μα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να μην το σκέφτεσαι όταν κατόπιν εξετάσεων σας λέει ο γιατρός ότι είστε και οι δυό εντάξει;;Δηλαδή τι;;Σας πήραν τα χρόνια και πρέπει να το ρίξετε στο άγχος και στη στεναχώρια;;Θα έρθει κορίτσι μου όταν είναι η ώρα του...θα το δεις...αυτό να σκέφτεσαι ότι θα έρθει όταν είναι ο καιρός του και να κάνεις τις προσπάθειες σου για να το ευχαριστιέστε ...όχι με την σκέψη για παιδί.Tzeni84 έγραψε:Βρε κοριτσια ωραια τα λεμε αλλα σας παρακαλω, πειτε μου εναν τροπο να μην το σκεφτομαι!!! Εγω πιο πολυ στενοχωριεμαι για τον αντρα μου γιατι ξερω οτι το θελει αλλα ο καημενος ουτε με εχει πιεσει ουτε μου εχει πει τιποτα, ολα απο το μυαλο μου ειναι!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης