676 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #15 Δευ Σεπ 30, 2013 11:06 am
pennytol
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ούτε η Ελεεν θα το έτρωγε το μνημόνιο! την πουτανέσκα όμως...!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εγώ ήπια μια πριν για τον θηλασμο φυσικαperisteraki έγραψε:εγω αρνούμαι να ανοιξω τηλεοραση! δεν θα αρχισω τις μπυρες χειμωνιατικο για τους μαλ@κες! τωρα που ειπα μπυρες.......ελα μωρε ζεστη εχει ακομα! μπυ-ρα μπυ-ρα μπυ-ρα μπυ-ρα!
Με το χοιρινό και με την τούρτα όμως σε συνεχαρηkaatrin έγραψε:Ωραιότατο λοιπόν...
Κι όταν το φτιάξω θα πει ο σύζυγος: μμμ .ξέρεις δε Πεινάω.μήπως έχει περίσσεψε φασολάδα από Χθες...;
αιτία διαζυγίου...
Λοιπόν πρεπει να πάμε να πνιγουμε στη μπίρα του χρόνου τον Μάιο να κάνουμε επετειακό μέγα παρτυ!!!peristeraki έγραψε:κ εγω χαιρομαι που τα λεμε ! ποια να σε παρεξηγησει απο δω; τωρα για το τι θα πει η ''γειτονια''... ποτε δεν μ'ενδιεφερε!
λοιπον, μπορεις να παρεις brufen για το δοντι. η ιμπουπροφενη, είναι ασφαλής για τον θηλασμο. εγω ειχα θεμα πριν σαραντισω κ σε συννενοηση με οδοντιατρο και παιδιατρο, πηρα αυτο. αν εχεις αποριες μπες εδω. http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp βάζεις την ουσια που περιεχει το φαρμακο και σου αναλυει το ρισκο, μετα απο ποση ωρα ειναι ασφαλες να θηλασεις κλπlne έγραψε:εγω ζεσταινομαι κ εκτος αυτου με εχει πεθανει το δοντι παω να πιω ουζο !!!!!!γεια μας!!!
καλά κάνεις κοπέλα μου! μια χαρά είσαι κ εδω!Pausaki έγραψε:Εννοείται!!!αυριο μάθημα κρέπας..
Θα προσπαθήσω να μαι στην ώρα μου συνεπής!!!
Φαντάζομαι πως νιώθετε κοριτσακια που τα μωρά σας έχουν γενέθλια.. Τι απέραντη χαρά να του έτοιμαζεις πάρτυ!!
Θέλω να το ζήσω!! Εγώ ειμαι φρεσκοπαντρεμενη κ σε λιγο θα ξεκινήσουμε προσπάθειες...και ελπίζω να μην αργήσει..
Το ξερω οτι Κανονικά θα πρέπει να μιλάω στην αντίστοιχη ομάδα.. Τα κορίτσια που προσπαθούν..αλλα σιχαινομαι να μιλάω για τον κύκλο μου!!! Προτιμώ πιο αναλαφρες καταστάσεις!!!
Οπότε σας φορτωθηκα εδω!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης