Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 39]

Σοφία83

Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσάρες!!!!!Τι κάνετε;;;
Βικάκι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 !!!Θα δεις τον μπεμπούλη την Δευτέρα;;;Τέλεια!!Με το καλό!!
Ποπάκι μου τώρα που πήρες φόρα γενικότερα ποιος σε πιάνει;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!Γκαζιάρα όπως και στην οδήγηση Wink Wink Wink !!!
Κατερινούλα δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος για να ντρέπεσαι να πας σε γυναικολόγο!!Μη σκέφτεσαι έτσι!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου σοφακι μου τι κανεις κοριτσακι μου;;;;;;ναι την Δευτερα θα παω να δουμε τον μπεμπη.............Smile Smile Smile Smile 

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
poppaki έγραψε:
Κατερινούλα έγραψε:Έχετε δίκιο κορίτσια. και να στενοχωριέμαι δεν βγάζει πουθενά...δεν θα αλλάξει τίποταSad  Θα τον πάρω τηλέφωνο για να κανονίσουμε ραντεβού, αλλά η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι πάρα πολύ να με εξετάσει κάποιος γυναικολόγος, όποιος κι αν είναι αυτός

ΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ!!!ΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕ;;;;ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ (ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣEmbarassed )ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ;;;Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
Ναι, ένα χρόνο είμαι παντρεμένη, και προσπαθούμε από τότε που παντρευτήκαμε για μωρό. Είχαν γίνει βέβαια πολλά με τους συγγενείς μου και το είχα αφήσει τελείως για ένα χρονικό διάστημα επειδή μου <<είχαν σπάσει τα νεύρα>>.......Crying or Very sad 

Σοφία83

Σοφία83
viki1988 έγραψε:γεια σου σοφακι μου τι κανεις κοριτσακι μου;;;;;;ναι την Δευτερα θα παω να δουμε τον μπεμπη.............Smile Smile Smile Smile 
Καλά είμαι Βικούλα!Εδώ, στη δουλειά ψιλοχαλαρά σήμερα, είναι και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!Συμφωνώ με το Ποπάκι, θέλουμε κοιλουμπίτσα Wink Wink Wink !!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινούλα έγραψε:
poppaki έγραψε:
Κατερινούλα έγραψε:Έχετε δίκιο κορίτσια. και να στενοχωριέμαι δεν βγάζει πουθενά...δεν θα αλλάξει τίποταSad  Θα τον πάρω τηλέφωνο για να κανονίσουμε ραντεβού, αλλά η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι πάρα πολύ να με εξετάσει κάποιος γυναικολόγος, όποιος κι αν είναι αυτός
ΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ!!!ΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕ;;;;ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ (ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣEmbarassed )ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ;;;Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
Ναι, ένα χρόνο είμαι παντρεμένη, και προσπαθούμε από τότε που παντρευτήκαμε για μωρό. Είχαν γίνει βέβαια πολλά με τους συγγενείς μου και το είχα αφήσει τελείως για ένα χρονικό διάστημα επειδή μου <<είχαν σπάσει τα νεύρα>>.......Crying or Very sad 

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΑΚΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ (ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΕΝΝΟΩ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ!)ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ!ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ (ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΒΑΝΤΑΖ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!Wink Wink 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΘΜ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ Γ@Μ@ΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ!
ΤΗΝ ΒΑΖΩ:
Εύκολη μηλόπιτα
Τι χρειαζόμαστε:
1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ.

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
• 5-6 μηλα
• 1 κούπα ζάχαρη
• 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
• 1 κ.σ. κανέλλα

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
• 5 αυγά
• 1 κούπα ζάχαρη
• 3 βανίλιες
• 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του.

Πως το κάνουμε:
1. Βουτυρώνουμε το ταψί.
2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια.
3. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλλα και περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα μήλα.
4. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρη να αφρατέψουν, προσθέτουμε τη βανίλια και το αλεύρι και χτυπάμε για λίγο ακόμα.
5. Ρίχνουμε και αυτό το μίγμα στο ταψι με τα μήλα.
6. Ψήνουμε στους 180° για 35-40 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην αφησετε το βούτυρο με τη ζάχαρη να βράσουν γιατι θα καραμελώσουν και δεν θα απλωθούν εύκολα πάνω στα μήλα.

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα βαλω σοφακι μου.......
ποπακι μου τι μας κανεις τωρα......δεν εξηγειται αλλιως θες να μας πεθανεις......πωπω μου τρεχουν τα σαλια και τρελαινομαι και για μηλοπιτα.............Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:θα βαλω σοφακι μου.......
ποπακι μου τι μας κανεις τωρα......δεν εξηγειται αλλιως θες να μας πεθανεις......πωπω μου τρεχουν τα σαλια και τρελαινομαι και για μηλοπιτα.............Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΤΗΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚ ΟΛΕΣ!!!
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποπακι μου γλυκο μπραβο,καλα αποτελεσματα!!!!
το ξερουμε οτι σου αρεσει να "τρεχεις"!!!!!!!
καλο σ/κ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

βικακι μου γλυκο τι καλα που θα δειτε τον μπεμπακο!!!!
φιλι στο μπεμπακο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

κατερινωωωωωω μου γλυκο..κανονισε τωρα που θα χειμωνιασει να τα λεμε εεεε??
σε φιλωωωωωω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

κατερινακι δεν πειραζει κοπελα μου,μονο να μην το εχεις στο μυαλο σου!
αστο να ερθει μονο του κοριτσακι μου!
προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι,ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε! Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεχασα τη συνονοματη μου καλεεεε!
σοφακι μου τι κανεις κοπελα μου!!!
χαλαρα διαβαζω και χαιρομαι!!!!
τι κανεις?

Σοφία83

Σοφία83
Ποπάκι μου καλό σ/κ!!!!!
Σοφάκι μου!!!!!Τι κάνεις;;;Ο Φιλιππάκος εγκλιματίστηκε μια χαρά στο σχολείο ε;;;!!!Εσένα όμως δε σε ρωτήσαμε, συνήθισες τον "αποχωρισμό";;;;
Εγώ ναι ψιλοχαλαρά σήμερα, έφυγε και ο μπαμπούλας και πήραμε ανασαΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 328109 !!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι μου καλό σ/κ!!!!!
Σοφάκι μου!!!!!Τι κάνεις;;;Ο Φιλιππάκος εγκλιματίστηκε μια χαρά στο σχολείο ε;;;!!!Εσένα όμως δε σε ρωτήσαμε, συνήθισες τον "αποχωρισμό";;;;
Εγώ ναι ψιλοχαλαρά σήμερα, έφυγε και ο μπαμπούλας και πήραμε ανασαΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 328109 !!!
ετσι φαινεται σοφακι μου,μια χαρα τα παει!!!
και εγω σοφακι μου νιωθω πολυ ωραια που το παιδι μου παει στο σχολειο και ερχετε σπιτι και μου λεει τι εχει μαθει!!!Very Happy 
μεγαλωσε και δεν το πηρα χαμπαρι!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΠΗΖΩ, ΑΛΛΑ Μ' ΑΡΕΣΕΙ!(ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΝΑΩ, ΑΛΛΑ Μ' ΑΡΕΣΕΙ, ΕΤΣΙ!)
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΓΙΑ ΜΘΜ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΨΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ. ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

Γεια σου Ποππάκι μου γλυκό!Χαίρομαι που η εργασιοθεραπεία πιάνει τόπο!Με το καλό να την κάνεις την εξέταση και εδώ θα είμαστε να ακούσουμε τα καλά νέα!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινούλα έγραψε:
katerina1983 έγραψε:καλησπερα κορες!!!!!sunny sunny sunny sunny 

τι κανετεεε???!!!!!
εγω εδω γυροφερνω!!!!εβαλα το φαγητο να γινεται!!!!!φασολαδα σημερα!!!!!
ολες καλα;κατερινουλα καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!!
τα φιλια μου σε ολες σας!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

ευχαριστώ για τις ευχές σου αλλα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα τα νεα καθώς η απάντηση των εξετάσεων είναι αρνητική. μόλις τώρα την πήρα........Sad Sad Sad Sad Sad Sad 

Γεια σου Κατερινούλα είμαι η Βάσω καλώς όρισες στην παρέα μας!Ελπίζω γρήγορα να μας πεις ευχάριστα!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΘΜ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ Γ@Μ@ΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ!
ΤΗΝ ΒΑΖΩ:
Εύκολη μηλόπιτα
Τι χρειαζόμαστε:
1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ.

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
• 5-6 μηλα
• 1 κούπα ζάχαρη
• 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
• 1 κ.σ. κανέλλα

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
• 5 αυγά
• 1 κούπα ζάχαρη
• 3 βανίλιες
• 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του.

Πως το κάνουμε:
1. Βουτυρώνουμε το ταψί.
2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια.
3. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλλα και περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα μήλα.
4. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρη να αφρατέψουν, προσθέτουμε τη βανίλια και το αλεύρι και χτυπάμε για λίγο ακόμα.
5. Ρίχνουμε και αυτό το μίγμα στο ταψι με τα μήλα.
6. Ψήνουμε στους 180° για 35-40 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην αφησετε το βούτυρο με τη ζάχαρη να βράσουν γιατι θα καραμελώσουν και δεν θα απλωθούν εύκολα πάνω στα μήλα.

Νιαμ νιαμ!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:ξεχασα τη συνονοματη μου καλεεεε!
τι κανεις?

Και μένα με ξέχασες...Sad 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
τι κανεις?
βρε παραπονιαρικο εσενα σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου..δε χρειαεται να στο γραψω!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 893968 

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Σοφία 26 έγραψε:ποπακι μου γλυκο μπραβο,καλα αποτελεσματα!!!!
το ξερουμε οτι σου αρεσει να "τρεχεις"!!!!!!!
καλο σ/κ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

βικακι μου γλυκο τι καλα που θα δειτε τον μπεμπακο!!!!
φιλι στο μπεμπακο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

κατερινωωωωωω μου γλυκο..κανονισε τωρα που θα χειμωνιασει να τα λεμε εεεε??
σε φιλωωωωωω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 417472 

κατερινακι δεν πειραζει κοπελα μου,μονο να μην το εχεις στο μυαλο σου!
αστο να ερθει μονο του κοριτσακι μου!
προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι,ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε! Very Happy 
Όταν έχω χρόνο εννοείται Σοφάκι μου.....Θα προσπαθήσω όπως μου λες, να μην το σκέφτομαι

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
τι κανεις?
βρε παραπονιαρικο εσενα σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου..δε χρειαεται να στο γραψω!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 893968 

Και γω Σαγαπώ Σοφάκι μου!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 315810 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
εμεις σημερα ξυπνησαμε με νευρα,το σκατουλη μου ειπε να μη με αφησει να παρω αερα και στις 5 το πρωι μου κατουρησε το κρεβατι Mad 
μου το κανει μια φορα το μηνα,ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
τι κανετε εσεις???

καλο σαββατοκυριακο σε οοοοολες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 334590 

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Καλημέρα και από εμένα!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 215994 Πως τα πάτε σήμερα κορίτσια? Δεν πειράζει Σοφάκι μου, το μικρούλι σου να είναι καλά. Όπως λέει και η γιαγιά μου: το κατρουλιό του μωρού είναι ανθόνερο.....χαχαχα

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινούλα έγραψε:Καλημέρα και από εμένα!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 5 215994 Πως τα πάτε σήμερα κορίτσια? Δεν πειράζει Σοφάκι μου, το μικρούλι σου να είναι καλά. Όπως λέει και η γιαγιά μου: το κατρουλιό του μωρού είναι ανθόνερο.....χαχαχα
καλημερα κατερινουλα!!!
τι κανεις?
καλε του μωρου,ο δικος μου κοντευει και 3,5 ..δεν ειναι κ τοσο ανθονερο..πιστεψε με! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Κατερινούλα

Κατερινούλα
xaxaxaxa. Εεεεε θα μάθει σιγά σιγά να μην κατουράει στο κρεβάτι. και τα αδέρφια μου όταν ήταν μικρά το ίδιο κάνανε αλλά έφαγαν πολύ ξύλο μέχρι να το μάθουν. Εγώ ευτυχώς από μωρό δεν τα έκανα πάνω μου.

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινούλα έγραψε:xaxaxaxa. Εεεεε θα μάθει σιγά σιγά να μην κατουράει στο κρεβάτι. και τα αδέρφια μου όταν ήταν μικρά το ίδιο κάνανε αλλά έφαγαν πολύ ξύλο μέχρι να το μάθουν. Εγώ ευτυχώς από μωρό δεν τα έκανα πάνω μου.
ενταξει ειναι καλος ,εξαλου δεν εχουμε πολυ που βγαλαμε την πανα!
αλλα μια φορα το μηνα μου το κατουραει..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις