Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

maeve

maeve
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αρε τυχερήηηηη,ακου εκει μια φορά.Να χαίρεσαι γιατί κάνεις ποιοτικό ύπνο,πάντως μια οι εφιάλτες,μια το κατούρημα,το μόνο καλό της υπόθεσης ειναι οτι συνηθίζουμε κάπως το διακεκομμένο ύπνο. Alepouditsa στου κουφου την πόρτα οσο θέλεις βρόνταRazz Πωπω ας μη μου μοιάσει το παιδάκι μου tongue 

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maeve θα σε μαλώσω κ γω τώρα....ασε τις παλικαριές κοπέλα μου τι εμεινε άλλωστε?και όπως λέει η Όλγα ας το εκμεταλλευτούμε τώρα γιατί μετά όλοι στο κλάσιμο θα μας έχουν....
και γω την προηγούμενη βδομάδα έκανα κάτι μαγκιές ώσπου τ'άκουσα για τα καλά απ'τον καλό μου και είπα δίκιο έχει....
Αλεπουδίτσα μία φορά μόνο???εδώ κοντεύουμε να κατασκηνώσουμε στο μπάνιο....αν πεις από ποιότητα ύπνου αστα να πάνε.....σαν το βρικόλακα γυρνάω απο 'δω και απο ΄κει....μας εκπαιδεύουν τα μικρούλια φαίνεται.....
Αχ κορίτσια μου ανυπομονώ να δώ τον πρίγκιπα μου.....και κάποιες φορές συγκινούμαι......Τα φιλιά μου σε όλες σας και στις κοιλίτσες σας!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472 

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
efi2013 έγραψε:maeve θα σε μαλώσω κ γω τώρα....ασε τις παλικαριές κοπέλα μου τι εμεινε άλλωστε?και όπως λέει η Όλγα ας το εκμεταλλευτούμε τώρα γιατί μετά όλοι στο κλάσιμο θα μας έχουν....
και γω την προηγούμενη βδομάδα έκανα κάτι μαγκιές ώσπου τ'άκουσα για τα καλά απ'τον καλό μου και είπα δίκιο έχει....
Αλεπουδίτσα μία φορά μόνο???εδώ κοντεύουμε να κατασκηνώσουμε στο μπάνιο....αν πεις από ποιότητα ύπνου αστα να πάνε.....σαν το βρικόλακα γυρνάω απο 'δω και απο ΄κει....μας εκπαιδεύουν τα μικρούλια φαίνεται.....
Αχ κορίτσια μου ανυπομονώ να δώ τον πρίγκιπα μου.....και κάποιες φορές συγκινούμαι......Τα φιλιά μου σε όλες σας και στις κοιλίτσες σας!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472 

Κορίτσια ερώτηση!!!λαμπατέρ ή κάποιο φωτάκι θα έχετε στο δωμάτιο???χρειάζεται ή όχι???

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eνα μικρο φωτακι θα το εχω ναι.Να μην κοιμαται στα θεοσκοτεινα το παιδι!Εγω αλλο σκεφτομαι τωρα,,τι θα κανω με τον αντρα μου που ροχαλιζει και θα μου ξυπναει το μωρο!Δουλευει πανω σε μηχανη ο καψερος και ολο το χειμωνα ειναι μπουκωμενος!

nana

nana
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κουκλες και απο μενα!!
Εγω μια χαρα ειμαι,το σ-κ σιδερωσα ρουχα του μωρου (εχω απειρα) και μου εχουνε μεινει κανα 2 πλυντηρια ακομα να βαλω και τελειωνω με αυτα..εχω πολλα ρουχα γιατι ειχα παρει πολλα στην πρωτη μου κορη και μου εδωσε και η νυφη μου της ανηψιας μου παρα πολλα,δεν ξερω αν θα προλαβει να τα βαλει ολα αυτα,αλλα εγω τα επλυνα,μ αρεσει να τα βλεπω..ειναι και η νυφη μου εγκυος και περιμενει αγορακι-ανηψουλης!!!!μπηκε ηδη στον μηνα της,η μαμα μου ανησυχει μην γεννησουμε μαζι...χαχαχα!!!
τι αλλο?εγω σημερα μπηκα στην 34η εβδομαδα,σε 2 εβδομαδες μπαινω και εγω στον μηνα μου..πωπωπω περιεργο μου φαινεται..και σε 2 εβδομαδες θα αποχωριστω την μεγαλη μου κορουλα Sad  γιατι θα μεινει με την γιαγια και εμεις θα ανεβουμε Θεσσαλονικη για να περιμενω ποτε θα γεννησω.. εχω εκει τον γιατρο μου και θελω να παω εκει...του ειπα οτι αν φτασω πχ 38 εβδομαδες να μου κανει προκληση,αλλα δεν τον ειδα και πολυ θετικο (ουτε και εγω ειμαι) αλλα δεν θελω να λειψω απο την μεγαλη μου για 30+ μερες παραδειγμα γι αυτο του το ζητησα,μου ειπε -θα δουμε αν ειναι ωριμα τα πραγματα και οκ το βαρος και η αναπτυξη γενικα του μωρου και αν ειναι κανουμε...αν και λεει οτι επειδη γεννησα σχετικα νωρις την μεγαλη 37+4 συνηθως γινεται ξανα το ιδιο....μακαρι Θεε μου..
ειναι οτι η μικρουλα εχει διαβασματα για σχολειο,αγγλικα,αθλημα που πηγαινει και προτιμαω να ειμαι εγω και ο μπαμπας της διπλα της,αλλα τι να κανουμε..?ανωτερα βια....αλλα θα τα καταφερει με την μαμα μου μια χαρα νομιζω,ειναι νεα γυναικα και δεν εχει προβλημα...
σας ζαλισα ε/?ο καθενας με τα δικα του,χαχαχα..
λοιπον εγω εχω παρει 12 κιλα μεχρι τωρα και εχω αρχισει διατροφη σε διατροφολογο γιατι ανεβηκε λιγακι το σακχαρο μου και αυτον τον μηνα δεν πηρα και πρεπει να εχασα και ενα κιλο...αλλα μια χαρα τα παω δεν ανεβαινει πολυ,ειμαι στο οριο,αλλα προσεχω για να εχω..περπαταω κιολας,4-5 φορες την εβδομαδα..στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 8..ειχα σακχαρο και τοτε αλλα απο αρχη αρχη...
θεμα κατουρημα.....αχ βαχ...ξυπναω τουλαχιστον 4 φορες το βραδυ,δεν αντεχω αλλο,εχω φρικαρει..δεν ευχαριστιεμαι υπνο και απ οτι βλεπω δεν ειμαι η μονη..

αντε κοριτσια δεν μας εμεινε πολυ..ολα μια χαρα θα πανε και θα κραταμε τα ζουζουνια μας συντομα αγκαλια!!!!

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια..πως ειστε σημερα??Εγω δεν χορταινω να κοιμαμαι λεμε!!Νανα μου διαβασα για τα πλυντηρια και τα σιδερωματα σου και κουραστηκα!Παντως απ'οσο ξερω και εχω διαβασει η δευτερη εγκυμοσυνη συνηθως ερχεται πιο νωρις απο την πρωτη..ευχομαι να σου ερθουν ολα οπως τα θελεις παντως και να μην χρειαστει να κανεις προκληση!Ολες οι υπολοιπες που ειστε??Παλι για ψωνια ξεχυθηκατε?????

maeve

maeve
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κ απο εμένα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  Ξύπνησα με καλή διάθεση αχχχ μακάρι να κρατήσει κ να μη μου στρίψει πάλι.Πήγα για περπάτημα στη θάλασσα κ το καταευχαριστήθηκα!τι όμορφη μέρα!alepouditsa αυτο που κάνεις είναι το καλύτερο!ξεκουράσου τώρα που μπορείς!εμεις πρέπει να είμαστε απο τις τελευταίες στη λίστα ετσι?με εμας θα κλεισει ο χρόνος.χεχε

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελευταιες και καταιδρωμενες εμεις..εκτος απροοπτου φυσικα!!Ανυπομονωωω!Rolling Eyes 

kellymania

kellymania
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας ζουζούνες μου, τι κάνετε? Βλέπω οι ορμόνες κάλά κρατούν εεε? ΧεχεWink  υπομονή κι εγώ μια απ'τα ίδια είμαι Rolling Eyes  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 328109 

Λαμπάκι βάλτε οπωσδήποτε αν έχετε σκοπό να'χετε το παιδί στο δωμάτιο. Εγώ χρησιμοποιώ ένα χαμηλό φωτιστικό, ξέρετε αυτά τα κλασικά παιδικά λαμπατέρ, μη ξεχνάτε ότι αν θηλάσετε, κάθε 2-3 ώρες θα είστε στο πόδι για τάισμα και... άλλαγμα φυσικά. Ε, στα σκοτάδια αυτά δεν γίνονται, ειδικά το άλλαγμα tongue  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 612298  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 612298  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 612298  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 612298  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 612298 

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια μου τι κάνετε?εμεις μόλις γυρίσαμε από γιατρό...κάναμε doppler ήταν όλα καλά ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!ο μικρούλης είναι 2300!!!αχ κοίρτσια μου συγκινούμαι....είχε ο καλός μου τον αντίχειρα στο στόμα!!!!!εχει πάρει θέση και ελπίζω να την κρατήσει....γιατί καμιά φορά τελευταία στιγμη γυρνάνε!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα συνεγκυούλες!!!! Πως είστε?? Smile Smile Smile  Αχ κορίτσια μια απ΄τα ίδια κ εγώ , κουράζομαι εύκολα, νυστάζω ακόμα περισσότερο κ λογικό είναι γιατί το βραδυ δε κάνω καλό ύπνο και λόγο τουαλέτας κ λόγο τ ότι δε βολεύομαι φφφφ άντε να μπει ο Δεκέμβρης πραγματικά!!!! Απ τις τελευταίες είμαι κ εγω οπότε θα κάνουμε παρεούλα! Στις 14 του μήνα θα πάω γιατρό να τα πούμε κιόλας, να μου γράψει εξετάσεις κ φάρμακα!

Αυτές τις μέρες θα βάλω κ εγω τα πρώτα πλυντήρια πιστεύω να έχω σύμμαχο τον καιρό , βροχή δεν έχουμε δει ακόμα μόνο αέρα καλό αυτό να στεγνώνουν εύκολα!

Φωτάκι κορίτσια απαραίτητο για τους λόγους που σας είπε η Κέλλυ επειδή θα σηκωνόμαστε αρκετά τις πρώτες μέρες!

Κέλλυ δε ξέρω πότε γέννησες τη μικρή σου, αλλά ποια η γνώμη σου για τη φόρμα εξόδου? είχες?

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσαρες!Μολις ξυπνησα και πρεπει να εφαγα τουλαχιστον 5 φρυγανιες με μαρμελαδα!!Κατα τ'αλλα ειναι που δεν θελω να βαλω κι αλλα κιλα..χοχοχο!!Μαιρη μου φορμακι εξοδου μου ειπαν κι εμενα να παρω μιας και το κραταει πολυ ζεστο το μωρακι οταν το βγαζεις εξω καταχειμωνο!Νομιζω αυτα εχουν επενδυση υαλοβαμβακα αν δεν κανω λαθος.Μου εχει παρει η πεθερα μου ενα αλλα δεν το εχω δει ακομα!Εφη μου μια χαρα ο μπεμπακος σου ε??Ολοκληρος αγοραρος φτου φτου!!Την Πεμπτη θα παω κι εγω στο γιατρο και θα σας εχω νεα.Εχω αγωνια για τον τραχηλο!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήρα κ εγω αλεπουδίτσα ναι μοιάζει σαν παπλωματάκι κ νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για τον χειμώνα αν κάνει εδώ κάτω βέβαια Cool Ωστόσο μου είπαν ότι τις πρωτες μέρες θα το χάνω μέσα στη φορμα γιατί θα είναι πολύ μικρούλι ( δε το κόβω βασικά γιατί ήδη είμαστε 2 κιλά αλλά τεσπα) κ είμαι σε δίλημμα!!

maeve

maeve
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κ απο εμένα!Φόρμα εξόδου εχω απο της αδερφής μου τα μωρά,μου είπε οτι την χρησιμοποιησε 1 φορά μονο,κατα την εξοδο απο το μαιευτηριο,αλλες κοπέλες πιο τακτικά,οπως βολεύει τον καθε ενα.Doppler εχω την παρασκευη το πρωί κ ανυπομονώ κ εγω για τον τράχηλο,για να δούμε τι θα δούμε...Κορίτσια,σήμερα στις 12 εχει σεμιναριο ανωδυνου τοκετού on line της Nutricia.οποια ενδιαφέρει ας μπει.φιλια απο εμενα θα τα πουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472 

eimaimpampas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια κοιλουμπίτσες μου!!
Πως τα περνάτε;;Άρχισα και εγώ τις αυπνίες..Το βράδυ δε βολεύομαι με τίποτα για να αλλάξω πλευρό,ολόκληρη μετακόμιση με τόσα μαξιλάρια γύρω μου! Για την τουαλέτα δε το συζητώ το βράδυ το λιγότερο 4 φορές..Οσο για τα πλυντήρια είχα βάλει τα δύο από τα τελευταία μου για τους 2 πρώτους μήνες και την πάντα του λίκνου γιατί την Κυριακή είχε τέλεια λιακάδα και τσουπ επειδή μένω κοντά σε γήπεδο έπεσαν καπνογόνα και μου τα έκαναν ΣΚΑΤΑ...τα νεύρα μου!!Χτες τα ξαναέπλυνα αλλά ο καιρός στο Βορρά δε βοηθάει και πολύ..
Από βαλίτσα πως πάτε;;Εγώ τελείωσα(νομίζω) με τις αγορές και μένει να τα πλύνω και να αρχίσω να τα οργανώνω λίγο.
Με τις κλινικές έχει καμία κανένα νεότερο;;Σήμερα αύριο λέω να πάρω τηλ.να δω τι γίνετε.
Εβιάννα μου καλή μετακόμιση!!¨αντε μας έλειψες!Κοίτα μην το παρακάνεις με την κούραση ε;;Τελικά που θα γεννήσεις;;
Maeve καλέ κάτσε και λίγο στα αυγά σου..όλο δουλειές είσαι!!Ποια μιλάει!Εγώ φώναξα τη θεία μου για βοήθεια από Γιάννενα και με έχει σώσει και από δουλειές και κυρίως από ψυχολογία!
Εφη μου είδες πως μεγαλώνουν τα σποράκια μας!!Εγώ έχω ραντεβού την άλλη εβδομάδα με το γιατρό και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα μου είπε.
Ολγάκι πως τα πας τώρα που δεν πας δουλεία;;
Αλεπουδίτσα, Κέλλυ, Μαρία, Νανά, Κάτια μου πώς τα πάτε;;Ελπίζω να μην ξεχνάω καμία!!
Φιλάκια πολλά πολλά!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιώτα κ Maeve  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472 Σίγουρα maeve ότι βολεύει το μωράκι κυρίως !!! θα δείξει λοιπόν!!!

Γιώτα άστα εκεί που κοιμάμαι κ εγω γλυκά γλυκά τσουπ τουαλέτα κ άντε μετά να βολευτείς!!! φφφ κ πάλι φφφφ!!! Από πράματα του μωρού εγω είμαι κοπλε πλυσίματα κ σιδερώματα θέλω μόνο!!! Από δική μου βαλίτσα έχω κάτι ελλείψεις , εγω εξάλλου στο μαιευτήριο παίρνω μόνο τα δικά μου τα ρουχάκια εξόδου θα τα φέρει ο άντρας όταν βγούμε!!

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?Γιωτάκι χθες μίλησα με διαβαλκανικό η επίσχεση με τον ΕΟΠΥ ευτυχώς έληξε μου είπαν και οι τελικές τιμές που μου έδωσαν είναι 1000 φυσιολογικό τοκετό περιλαμβάνει τα πάντα εκτός απο γυναικολόγο και αναισθησιλόγο 3κλινο 3 βραδυα. καισαρική 1630 με τις ιδιες παροχές. -100 ευρώ για 1 βράδυ λιγότερο και -10% για όσου έχουν ξαναπάει.
κάτι άλλο δεν ξέρω!!!
απ΄ότι είδα το λαμπατέρ απαραίτητο!!!!
φόρμα εξόδου και γω δεν πήρα αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και θα πάρω!!!απο βαλίτσα είμαι λίγο στον κόσμο μου!!!αν και έχω πάρει κάποια πράγματα νομίζω ότι έχω κανα δυο ελλείψεις...αυτά κοριτσάκια μου....φιλάκια

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κάτι τέτοια πακέτα διαβάζω κ θα με κάνετε να πάρω το καράβι γιατί το αεροπλάνο απαγορεύεται κ να έρθω να γεννήσω στη Θεσσαλονίκη να εφοδιαστώ κ με τσουρεκάκια ( ο νηστικός καρβέλια -τσουρέκια ονειρεύεται Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ομορφες!!!χθες το πρωι ειχα νοσοκομειο, η μικρη ειναι 3030 και μηκος τραχηλου 2.7.τα υγρα ειναι ακομα πολυ αυξημενα και ξεκαθαρη απαντηση δε μπορει να δωσει κανενας Sad .διπλα μου στο κρεβατι ηταν μια κοπελα που γεννουσε και φωναζε απο τους πονους,απο την ταραχη μου ζαλιστηκα και κοντεψα να λιποθυμισω  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 585182  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 585182 
ανχωνομαι πολυ με τα αμνιακα κοριτσια μου....μου ειπαν πως μπορει να μην ειναι και τπτ αλλα μπορει να υπαρχει και προβλημα με τον οισοφαγο του μωρου...μονο οταν βγει θα μαθουμε οποτε καταλαβαινετε την στεναχωρια μου...

απο πραγματα ειμαστε κομπλε,τελειωσα ολα τα ψωνια χθες αγορασα και χαλι για το δωματιακι της.ολο λεω οτι τελειωσα τα πλυντηρια αλλα ολο και κατι μας φερνουν και παλι απο την αρχη.φορμες εξοδου εχω 3!να δω ποτε θα τις βαλει το μωρο!

και που σταματησα την δουλεια δεν εχω ξεκουραστει καθολου!κοιμαμαι το πολυ 7 ωρες την μερα και ολη μερα εχω δουλειες.σημερα ειναι το πρωτο πρωινο που αραζω αλλα για λιγο μονο γιατι πρεπει επιτελους να κανω την βαλιτσα!!!

eimaimpampas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!
Ολγάκι μου μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε κάνε υπομονή κ ερχεται ο καιρός να κρατήσεις αγκαλίτσα τη μικρούλα σου..Από ύπνο άστα και εγώ 6 με 7 ώρες το πολύ και όχι συνεχόμενα!Χτες πήγα και εγώ για χαλί και κουρτίνα και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο τι λέτε;;
http://www.kidplanet.gr/shop/item.aspx/brefiko_xali_winnie_baby_pooh_409/

http://www.kidplanet.gr/shop/item.aspx/brefiko_xali_winnie_baby_pooh_410/

η κουρτίνα θα είναι σε χρώμα λαιμ, οωτοίχος κίτρινος και τα επιπλα ανοιχτό (προς κίτρινο) ξύλο με λαχανί.
Περιμένω γνώμες!!
Φιλάκια!

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλιτσες!!Γιωτα μου στο πρωτο με χαλανε λιγο τα νουμερο,εγω θα διαλεγα το δευτερο!Φιλακια.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472 

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε αυτο με τα νουμερα μου αρεσουν πολυ τα χρωματα και στο αλλο μου αρεσει το σχεδιο!σε φωτισα ε????Laughing Laughing 

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κ από εμένα κορίτσια!! Πως είστε? Εμείς Λονδίνο εδώ με πολύ αέρα κάνει κ διακοπές ρεύματος ώραια θα είμαστε!!! Παρόλο αυτά το κοντομάνικο κοντομάνικο κ η ζέστη ζέστη!Mad Mad Mad Mad 

Ολγάκι μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι! Αφού τωρα πηγαίνεις κάθε βδομάδα θα τα ελέγχετε τα πάντα!! Αντε να κάνεις κ τη βαλιστούλα να ηρεμήσεις από τις ετοιμασίες!

Γιώτα σε πυρετό προετοιμασιών ε? Το 1 2 3 ψηφίζω!!! Κάτι αντίστοιχο με τη Μινι μ αρέσει για τη μικρή μου-μεγάλη!!

Τελικά μόνο εγώ πάω αντίθεταLaughing Laughing φτιάχνω το δωμάτιο της κόρης μου , χαλί θέλω να της πάρω! Ο μπέμπης θα μείνει στο δωμάτιο μας όπου θα τα φτιάξει τα πράματα ο σύζυγος τις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο ! Στους 6 μήνες θα φτιάξουμε το δικό του δωμάτιο καλά καλοκαίρι δηλαδή!

Από ενοχλήσεις θα γίνω γραφική αν πω πάλι για νύστα , βολέματα , συχνοουρίες κτλ!

Τα φιλιά μου σε όλες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 417472 

maeve

maeve
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια χαρά!μόλις διάβασα τα νέα σας,eimai mpampas ωραία τα χαλάκια,είναι παρεμφερές το ένα με το αλλο,οποιο κ να πάρεις ομορφο θα είναι.

kellymania

kellymania
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω πω δεν σας προλαβαίνω κ τι να πρωτοσχολιάσω, έχω κι αυτό το αλτσχάιμερ, καταλαβαίνετε!

Θα γράψω ότι θυμάμαι. Έφη μου μπράβο για την εξέταση  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 328109 φιλιά στην κοιλίτσα σου! Μαιρούλα έχω κι εγώ υπνόσακο, αλλά όχι για το νοσοκομείο, ίσως απ'τον 1ο μήνα κ μετά γιατί όντως χάνονται. Γιώτα μου χαλί ψηφίζω το 2ο, έχει πιο έντονα χρώματα απ'αυτό με τα νούμερα. Όλγάκι μου σαν δευτερομανούλα θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι γι'αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις. Κάνε τις προγραμματισμένες εξετάσεις σου εσύ κ ηρεμία! Μπήκαμε στην τελικά ευθεία εξάλλου, όλα καλά!!!!! Κάτια, Maeve, EVIANAKKIIIIIIIIIIIIIIII στείλτε νέα!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 265569  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 186253  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 567772  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 49454  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 567772  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 49454  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 49454  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 567772  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 49454  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 15419  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 17 265107 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις