1 δεν θελω ουτε να την βλεπω ουτε να την ακουω.τι μισω!!! Πεμ Οκτ 10, 2013 12:54 am
aris17anna14
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα,η πεθερα μου ειναι το βασανο της ζωης μου.θελω να την εξαφανισω.θελει να ελεγχει τα παντα σπιτι μου,ζηταει συνεχεια λεφτα,επεμβαινει το μεγαλωμα των παιδιων μου και γενικα ειναι μια απαισια γυναικα,το παιζρι καλη βεβαια.προσπαθω ευγενικα να την απομακρυνω,αλλα ειναι αδυνατο.βλεπετε ειναι τα πρωτα της εγγονια και τους εχει αδυναμια.μεχρι εχτες ειπε στον γιο μου, να τον παρει να μεινει σπιτι τους οταν φυγει η κουνιαδα μου να σπουδασει.και ποσα αλλα!!!
θελω να εξαφανιστει απο τη ζωη μας, μεχρι που κανω και ασχημες σκεψεις...
νιωθω ασχημα για αυτα που σκεφτομαι, αλλα δεν μπορω να τα αποβαλλω απο μεσα μου, το μισος με εχει κυριεψει.
οσον αφορα στον αντρα μου,δεν τολμαει να της αντιμιλησει καν, την φοβαται.
της τα εχει πει λιγες φορες αλλα εχει τοσο θρασσος η γυναικα που δεν παιρνει χαμπαρι.
Αχ,ποσο ζηλευω αυτες που δεν εχουν πεθερα (ποσο ντρεπομαι που το λεω)
αλλα ειστε οι μονες που μπορω να το ομολογησω.
Δεν μπορω να χαρω τιποτα στη ζωη μου εξαιτιας της.Θελει γιορτες και σχολες να ειμαστε παντα μαζι, λες και εγω δεν εχω γονεις,μου τη δινει αφανταστα.
Εχω μπλεξει και ειναι και νεοτατη, μονο 54 χρονων,θα με πεθανει μεχρι να πεθανει.
θελω να εξαφανιστει απο τη ζωη μας, μεχρι που κανω και ασχημες σκεψεις...
νιωθω ασχημα για αυτα που σκεφτομαι, αλλα δεν μπορω να τα αποβαλλω απο μεσα μου, το μισος με εχει κυριεψει.
οσον αφορα στον αντρα μου,δεν τολμαει να της αντιμιλησει καν, την φοβαται.
της τα εχει πει λιγες φορες αλλα εχει τοσο θρασσος η γυναικα που δεν παιρνει χαμπαρι.
Αχ,ποσο ζηλευω αυτες που δεν εχουν πεθερα (ποσο ντρεπομαι που το λεω)
αλλα ειστε οι μονες που μπορω να το ομολογησω.
Δεν μπορω να χαρω τιποτα στη ζωη μου εξαιτιας της.Θελει γιορτες και σχολες να ειμαστε παντα μαζι, λες και εγω δεν εχω γονεις,μου τη δινει αφανταστα.
Εχω μπλεξει και ειναι και νεοτατη, μονο 54 χρονων,θα με πεθανει μεχρι να πεθανει.