101 Απ: ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; #3 Πεμ Νοε 07, 2013 8:19 am
elin1
Η ψυχή της παρέας!
Ιόλη πώς το κάνεις αυτο το νουά και με τι κρεας?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ε, έχουμε και αδυναμία βλέπεις στο νουά! Εγώ το κρατώ στο ψυγείο 5 - 7 ημέρες όταν είναι τελείως στεγνό, πιστεύω ότι μέχρι τότε είναι ασφαλές να το καταναλώσειςIoliAtore έγραψε:Μητσαινα με πρόλαβες
Όντως είναι τέλειο για σαντουιτσάκι! Εγώ ό,τι μου περισσεύει πάντως από νουά, βράζω ανάμεικτα λαχανικά (αυτά του σούπερ μάρκετ), κόβω κομματάκια το μοσχάρι και τα βάζω κι αυτά μέσα στα λαχανικά και γίνεται ένα φαγητό μμμμμμμ!IoliAtore έγραψε:Θενκς! Ναι είναι τελειως στεγνό. Δευτέρα μεσημερι μαγειρευτηκε. Αρα εχω λιγες μερες ακόμη. Δεν παιζει να το τελειωσω, θα μπει κατάψυξη το υπόλοιπο. Μιλ μερσί!!
Κι εμένα μου αρεσει το συγκεκριμενο, αν κ γενικώς δεν μπυ αρεσει το κρεας. Αυτο όμως δεν μου μυρίζει. Είναι τέλειο κ για σαντουιτσακι με μουσταρδα
σουτζουκακια μιαμ μιαμ!!!Γ_ έγραψε:Απόψε έκανα γιουβαρλάκια αυγολέμονο και σουτζουκάκια για αύριο..
Καλό ξημέρωμααααα
εγω το βαζω στο μικροκυμματων και το λιωνω αλλα κανονικα(αν δεν λεει κατι συγγεκριμενο η συνταγη)πρεπει να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου.(το ιδιο και τα αυγα)elin1 έγραψε:κοριτσια οταν φτιαχνετε πχ κεικ το βουτυρο πως το λιωνετε? το αφηνετε σε θερμοκρασια δωματιου και για ποσο? ή το ζεσταινετε?
και αυτο μιαμ μιαμ!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ!!!
το στελνω αμεσως το πιατακι με τους λαχανοντολμαδες στην εγκυουλα!!!demaki88 έγραψε:σουτζουκακια μιαμ μιαμ!!!Γ_ έγραψε:Απόψε έκανα γιουβαρλάκια αυγολέμονο και σουτζουκάκια για αύριο..
Καλό ξημέρωμαααααεγω το βαζω στο μικροκυμματων και το λιωνω αλλα κανονικα(αν δεν λεει κατι συγγεκριμενο η συνταγη)πρεπει να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου.(το ιδιο και τα αυγα)elin1 έγραψε:κοριτσια οταν φτιαχνετε πχ κεικ το βουτυρο πως το λιωνετε? το αφηνετε σε θερμοκρασια δωματιου και για ποσο? ή το ζεσταινετε?και αυτο μιαμ μιαμ!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ!!!
για σημερα δεν μαγειρευω αλλα ευχαριστως θα δεχομουν ενα ταπερακι γενναιοδωρο σουτζουκακια και ενα γεναιοδωρο ταπερακι λαχανοντολμαδες αυγολεμονο!!
αν σου λεει ελαφρωςλιωμενο τοτε καλα εκανες και το ζεστανες στο μπρικι,εξω δεν λιωνει απλα φευγει η σκληραδα του οταν θα ερθει σε θερμοκρασια δωματιου,ομως δεν θελει μονο μια ωρα,θελει σιγουρα 3 ωρες.elin1 έγραψε:demaki δικιο εχεις πιστευω αλλα την αλλη φορα το ειχα καμια ωρα εξω και δεν ειχε λιωσει...ελαφρως λιωμενο λεει η συνταγη δε λεει κατι αλλο...
τελικα κοριτσια το ζεστανα λιγο στο μπρικι γιατι απο παραπροχθες θελω να το φτιαξω το κεικ και θα εσκαγα! Το εφτιαξα, τωρα ψηνεται!! και εφτιαξα και σπανακορυζο!!
τελειοι οι λαχανοντολμαδες!!! μιαμ μιαμ!!! οπως και τα κολοκυθακια τελεια!!! κοριτσια μπελαλιδικα φαγητα φτιαχνετε μπραβο!! ή εχετε κανα κολπακι να τα κανετε πιο γρηγορα???
Καλέ πες το κι έφτασε! :Ρdemaki88 έγραψε:σουτζουκακια μιαμ μιαμ!!!Γ_ έγραψε:Απόψε έκανα γιουβαρλάκια αυγολέμονο και σουτζουκάκια για αύριο..
Καλό ξημέρωμαααααεγω το βαζω στο μικροκυμματων και το λιωνω αλλα κανονικα(αν δεν λεει κατι συγγεκριμενο η συνταγη)πρεπει να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου.(το ιδιο και τα αυγα)elin1 έγραψε:κοριτσια οταν φτιαχνετε πχ κεικ το βουτυρο πως το λιωνετε? το αφηνετε σε θερμοκρασια δωματιου και για ποσο? ή το ζεσταινετε?και αυτο μιαμ μιαμ!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ!!!
για σημερα δεν μαγειρευω αλλα ευχαριστως θα δεχομουν ενα ταπερακι γενναιοδωρο σουτζουκακια και ενα γεναιοδωρο ταπερακι λαχανοντολμαδες αυγολεμονο!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|