551 Απ: ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; #3 Κυρ Ιαν 12, 2014 5:19 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
τσαααακ σε πετυχα!!!γιατι εξαφανιστικες απο το καφε μανταμ;;;;MIKROULA!! έγραψε:Mακαρονια με κιμα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τσαααακ σε πετυχα!!!γιατι εξαφανιστικες απο το καφε μανταμ;;;;MIKROULA!! έγραψε:Mακαρονια με κιμα.
darsel έγραψε:μου εχουν μεινει δυο μπουτακια κοτοπουλο θα τα κανω κοκκινιστα και λιγες χυλοπιτες κι οξω απο την πορτα!
Lillybell έγραψε:darsel έγραψε:μου εχουν μεινει δυο μπουτακια κοτοπουλο θα τα κανω κοκκινιστα και λιγες χυλοπιτες κι οξω απο την πορτα!
Πολυ κοτοπουλο φιλη...Βυζι@ θα βγαλετε...
Lillybell έγραψε:darsel έγραψε:μου εχουν μεινει δυο μπουτακια κοτοπουλο θα τα κανω κοκκινιστα και λιγες χυλοπιτες κι οξω απο την πορτα!
darsel entaxei to idio noumero foramedarsel έγραψε:Lillybell έγραψε:darsel έγραψε:μου εχουν μεινει δυο μπουτακια κοτοπουλο θα τα κανω κοκκινιστα και λιγες χυλοπιτες κι οξω απο την πορτα!
εμενα δεν με παιρνει αλλο. ο καλος μου ομως εχει περιθωρια να φτασει στο 80C!!!!
filenada έγραψε:Κορίτσια σήμερα έκανα παστίτσιο και μου ήρθε στα μακαρόνια όταν τα έστηνα στο πυρέξ, αντί για βούτυρο σκέτο να βάλω και ένα κουπάκι φιλαδέλφεια..........παιδιά δεν παιζόταν το φαΐ.......καλά, 7.000 θερμίδες η ματιά, αλλά πεντανόστιμο!
demaki88 έγραψε:Καλημερα!!
για σημερα χοιρινο σε γαστρακια πυλινα με πιπεριες μουσταρδα λεμονι πατατες κ κεφαλογραβιερα!τελειο!
Τέλειο ακούγεται Ντεμάκι!!!!Τις πατάτες τις βάζεις και αυτές μαζί στο πήλινο??Για στείλε καμια συνταγή!!!!demaki88 έγραψε:Καλημερα!!
για σημερα χοιρινο σε γαστρακια πυλινα με πιπεριες μουσταρδα λεμονι πατατες κ κεφαλογραβιερα!τελειο!
Οντως αυτο το φαγητο ειναι σουπερ..βεβαια εγω το κανω τις πιο πολλες φορες σε μεγαλο πυλινο,με βολευει πιο πολυ.demaki88 έγραψε:(Για 4πυλινα ατομικα)
Μισο κιλο χοιρινο σε κυβους
1 πεασινη πιπερια
1 φλωρινης
6-7 πατατες χοντροκομμενες.
μισο λεμονι χυμο
2 κουταλιες της σουπας μουσταρδα
1/4 φλυτζανι τσαγιου ελαιολαδο
αλατι πιπερι
100γρ κεφαλογραβιερα
ανακατευουμε ολα τα υλικα εκτως απο την κεφαλογραβιερα και τα μοιραζουμε στα πυλινα(η τα βαζουμε κ σε μεγαλη πυλινη).ψηνουμε στους 150 για 3 ωρες.προσθετουμεψζεστο νερο οταν και αμα χρειαστει.οταν ειναι ετοιμο τοτε βαζουμε τα κυβακια κεφαλογραβιερας και αφηνουμε λιγο να λιωσουν.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης