1 νιωθω την ψυχολογια μου να φτανει στο παΤΩΜΑ και η αιτια ειναι ο αντρας μου!... Παρ Οκτ 25, 2013 1:14 am
alexia32
Σιωπηλή δύναμη
χαιρετω ολες τις γλυκιες μανουλες του forum.ειπα να γραψω κι εγω την δικια μου ιστορια ζωης!με τον αντρα μου ειμαστε 10 χρονια μαζι τα τελευταια 4 χρονια μειναμε μαζι και περσι καναμε και το πρωτο μας παιδακι που τωρα κοντευει να χρονισει.ο αντρας μου παντα ηταν δυσκολος ανθρωπος διοτι εχει πολλα νευρα.αλλα παντα κανω πισω γιατι δεν μπόρω τις φωνες.του αρεσει να βγαινει και γενικα η καλη ζωη.μια ζωη με θυμαμαι να τρεχω απο πισω του να τον ψαχνω(σαν καμια κυρα κατινα!)μια ζωη με θυμαμαι να με εξευτελιζει και να με μειωνει κι εγω εκει.βεβαια υπηρξαν και καλες στιγμες αλλα οι κακες μενουν πιο εντονες στο μυαλο.οταν καναμε το αγορακι μας ειπα θα συμαζευτει .συμαζευτηκε τον πρωτο μηνα μετα παλι τα ιδια.καθε μερα σχεδον
βγαινει το πρωι δουλευει οταν σχολαει ερχεται κοιμαται και βγαινει.το μωρο θα το παιξει 10 λεπτα γιατι μετα πρεπει να παιξει στοιχηματα στον υπολογιστη και μετα βγαινει και γυρναει 4-5.το σεξ το χουμε ξεχασει.1 φορα στο διμηνο.οταν βγουμε μαζι μια φορα στο τοσο με μειωνει μπροστα στους φιλους του.σκεφτηκα πολλες φορες να χωρισω αλλα περα το οτι τον αγαπω δεν δουλευω και δεν εχω μια για να μεγαλωσω το παιδι μας.και που να παω να μεινω?οι γονεις μου ισα ισα που τα βγαζουν περα γιαυτους.κλαιω καθε μερα και νιωθω τοσο χαλια.πώς ο ανθρωπος που λατρευω μπορει να μου συμπεριφερεται ετσι και πως γινεται να τον λατρευω αφου μου συμπεριφερεται ετσι?
βγαινει το πρωι δουλευει οταν σχολαει ερχεται κοιμαται και βγαινει.το μωρο θα το παιξει 10 λεπτα γιατι μετα πρεπει να παιξει στοιχηματα στον υπολογιστη και μετα βγαινει και γυρναει 4-5.το σεξ το χουμε ξεχασει.1 φορα στο διμηνο.οταν βγουμε μαζι μια φορα στο τοσο με μειωνει μπροστα στους φιλους του.σκεφτηκα πολλες φορες να χωρισω αλλα περα το οτι τον αγαπω δεν δουλευω και δεν εχω μια για να μεγαλωσω το παιδι μας.και που να παω να μεινω?οι γονεις μου ισα ισα που τα βγαζουν περα γιαυτους.κλαιω καθε μερα και νιωθω τοσο χαλια.πώς ο ανθρωπος που λατρευω μπορει να μου συμπεριφερεται ετσι και πως γινεται να τον λατρευω αφου μου συμπεριφερεται ετσι?