Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
580 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 580 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαράκι ευχαριστω πολύ! μαγειρεματα ακούω κ συμμαζέματα! εγώ αλλου πατω κ αλλου βρισκομαι! ευτυχως που εχω την πεθερά μου κ με βοηθάει σε όλα, καθαριοτητα, μαγειρεμα, κ με τα ξενύχτια..... ποτε μπαινεις σε ενα καποιο προγραμμα? ακομα δεν εχω συνελθει σωματικα, το στομαχι μου ειναι στον αερα, δεν πειναω καθολου κ εχω μια αναγουλα διαρκως!

677 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Παρ Νοε 22, 2013 11:27 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ροξανάκι, αυτη την απορία έχω κι εγώ, πότε μπαίνουν σε σειρά τα μωρούλια;;; Ελπίζω η απάντηση να είναι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Ντεμάκι, έφτασε η ώρα σου!

Σήμερα ήρθε ένας φίλος και τα είπαμε και άλλαξα λίγο ψυχολογία που έχω να δω έναν άνθρωπο 2 εβδομάδες! Η μικρή μου ήταν ησυχούλα, ελπίζω να έχουμε ένα καλό βράδυ και να κοιμηθούμε, διότι ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩ! Αχ, πότε θα έρθει η ώρα που θα θηλάζουμε για 10 λεπτά;;;; Εεεεεε;;;;; Δεν με νοιάζει που ξυπνάω την νυχτα, με νοιάζει που περνάει 1+ώρα να ξανακοιμηθώ (στην καλύτερη!) Φοβάμαι να δοκιμάσω και τον ξαπλωτό θηλασμό....

678 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Παρ Νοε 22, 2013 11:48 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξεκίνησα να σας γράφω χθες το πρωί και έφτασε το σήμερα το πρωί.... χαχαχα

roxanne,
να σου ζήσει το παλικάρι!!!!!!
 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 50580  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 50580  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 50580 
Καλή λοχεία να 'χουμε!

nafs,
εγώ θήλασα ξαπλωτή από την πρώτη μέρα! Μη φοβάσαι, μισή βαθιά ανάσα να πάρει ξυπνάς!

Κορίτσια,
είμαι λίγο καλύτερα σωματικά τουλάχιστον. Κοιμήθηκα 2 μέρες λίγο περισσότερο.

Εγώ φανταστείτε πως έχω 8-12 αντλήσεις το 24ωρο που κρατάνε 45 λεπτά η καθεμία γιατί κάνω και ειδική θεραπεία για το στήθος μου (πριν την άντληση πλύσιμο με ζεστό νερό να μαλακώσει το στήθος, άντληση 25-30 λεπτά, ξέπλυμα θηλών με φυσιολογικό ορό, κομπρέσες τσαγιού με το φακελάκι το lipton για αντισηπτικό, φύλλα λάχανου από το ψυγείο για καταπραϋντικό και τέλος κεραλοιφή ή βαλσαμέλαιο ή rose hil για την επούλωση).
Έχω το τάισμα με σύριγγα (για να μην ξεμάθει στην θηλαστική κίνηση μπας και καταφέρω και μόλις γίνει καλά το στήθος θηλάσω) και την αποστείρωση. Και φυσικά ότι άλλο έχει η φροντίδα του μωρού.
Ο άντρας μου συνήθως ταΐζει και φροντίζει το μωρό, κάνει καθαριότητα και μαγειρεύει
και εγώ αντλώ, αποστειρώνω, βάζω πλυντήρια, απλώνω, τακτοποιώ και σιδερώνω.

Έχουμε λαλήσει λίγο αλλά οκ. Κάθε μέρα και καλύτερα.

679 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Σαβ Νοε 23, 2013 12:27 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!
εγω χθες ειδα μια ασπρη βλεννη.και απο χθες βαζω μια κολπικη κρεμα.
το μαγνησιο το συνεχειζω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 679259 

iazon καλη δυναμη!!!!!!σου ευχομαι να βρεις συντομα το προγραμμα σου!!!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μανουλιτσες.....τι κανετε???? τρεχετε κ δεν φτανετε ε???

Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη..ειδα επιτελους τον αντρα μου για δεκα λεπτα μετα απο δεκα μερες...
Και ακομη πιο χαρουμενη γιατι ο μπεμπεκος μου αυριο μπορει να βγει απο την θερμοκοιτιδα κ να μπει σε πυρεξ οποτε επιτελους θα ερθει η στιγμη που θα τον παρω αγκαλιτσα....
Οσο υο σκεφτομαι εχω αγχωθει....
Βγαλαμε επιτελους κ το οξυγονο αλλα παραμενουμε μεσα γιατι ακομη εχει ταχυπνιες κ δυσκολευετε να φαει ολα του τα γευματα με μπιμπερο....ταχυπνιες θα εχει για αρκετο καιρο ακομη κ στο σπιτι...
αχ ολη μερα θα ειμαι απο πανω του να βλεπω αν αναπνεει καλα...

Αυτα απο εμενα...Υπομονη κοριτσια...ξερω ειναι δυσκολα αυτα που τραβατε αλλα τουλαχιστον τα ζειτε με το μωρακι σας παρεα...για φανταστειτε να μην ειχατε το μωρακι σας???

eva evaki

eva evaki
kalhspera..kale poso kairo exw na sas grapsw sto agaphmeno themataki mas? roxanne mou...na sou zhsei...gero kai kalotyxo na einai..kala 3enyxtia kai esy twra..pff..Rolling Eyes Rolling Eyes 
EMEIS KAKAKIA GIOK...exw apelpistei gt einai to 3 to gala pou alazoume fovamai oti ftaiei to diko mou telika...!
vivaki mou me to kalo na vgei to mwraki sou kai na to pareis agkalitsa...exeis dikio se oti kai na peis! kouragio! ola tha einai parelthon se ligo!
FRAOYLINAKI 3YPNHSE.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 536304  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 446177  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 401147  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 612298 

roxanne87

roxanne87
αχ βρε κοριτσια, τι να πω???αντε υο ξενυχτι, αλλα κ ολη μερα....απαξ κ τον αφησεις καπου ξυπνάει κ γκαζώνει, ολο αγκαλιά τον έχουμε..κ το βραδυ θα κοιμηθει μονο αν τον βαλω στο κρεβατι μαζι μουNo

eva evaki

eva evaki
roxanne87 έγραψε:αχ βρε κοριτσια, τι να πω???αντε υο ξενυχτι, αλλα κ ολη μερα....απαξ κ τον αφησεις καπου ξυπνάει κ γκαζώνει, ολο αγκαλιά τον έχουμε..κ το βραδυ θα κοιμηθει μονο αν τον βαλω στο κρεβατι μαζι μουNo

THELEI ESENA AKOMA EINAI SOKARISMENO TO MWRAKI....DWSTOY AGKALIES...EINAI OTI KALYTERO GIA EKEINON..

roxanne87

roxanne87
ολα τα μωρακια ετσι ειναι δηλαδη?

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivaki μπράβο σας όλα καλά λοιπόν! !! Αύριο θα πάρεις αγκαλίτσα και το μπεμπακι σου, όλα τέλεια! !! Να έχεις θετικές σκέψεις και να μην σε παίρνει από κάτω! !! Σε πόσο καιρό θα πάτε σπιτάκι σας? ??

Eva evaki αποκλείεται το δικό σου γάλα να προκαλεί δυσκοιλιοτητα στο μωρό! !! Ισως με τοσες αλλαγες που εχετε κανει στο ξένο γάλα να εχει μπλοκάρει ο οργανισμός του, υπομονη κουκλιτσα!!!

Roxanne εμενα ειναι ησυχουλα προς το παρον, το βραδυ να σκεφτείς την ξυπναω μόνο μια φορά την ταΐζω και μετά ξανά κοιμάται μόνη της στην κούνια! !! Βαβαια κυριως το απογευμα την ταιζω την βαζω στην κουνια αλλά δεν κοιμαται η ζουζουνα απλά κάθεται και κοιτάει! !! Very Happy Very Happy 

Iazon υπομονη κοριτσακι θα συνέλθει γρήγορα το στήθος σου και θα απολαυσεις τους θηλασμους!!!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα! Μετά από 2 δύσκολα βράδια(Πέμπτη-Παρασκευή) και όλη την ημέρα της Παρασκευής με τους κολικούς, η χτεσινή νύχτα ήταν καλύτερη...η παιδίατρος του έδωσε σταγόνες infacolic&είδαμε μια ελαφριά βελτίωση χτες βράδυ...ελπίζω να συνεχιστεί αυτό! Τώρα κάνει νάνι...γτ οι νύχτες μας πρέπει να είναι τόσο δύσκολες???

Βιβάκι κράτα γερά...όλα θα τελειώσουν σε λίγο&θα είναι σαν ένα κακό όνειρο!!! Να έχεις θετική σκέψη...Τα φιλιά μου και την σκέψη μου έχεις!!!

Ροξαν στα λόγια σου βλέπω τον μπέμπη μου...δίπλα μου&πάνω μου ο μικρός μπορεί να κοιμηθεί&3 ώρες συνεχόμενες...στην κούνια του ούτε 5 λεπτά...καρφιά έχει???

Ιωάννα μου διαβάζω τα νέα σου&στα 2 θέματα...μπράβο για την υπομονή&το κουράγιο σου...θα ανταμειφτείς οταν θα στρώσουν όλα&θα έχεις την ροζούλα αγκαλιά!!!!

roxanne87

roxanne87
μαρακι27 έγραψε:Ροξαν στα λόγια σου βλέπω τον μπέμπη μου...δίπλα μου&πάνω μου ο μικρός μπορεί να κοιμηθεί&3 ώρες συνεχόμενες...στην κούνια του ούτε 5 λεπτά...καρφιά έχει???

Μη σου πω οτι μπηκα στον πειρασμο να ψαξω κατω απο το στρωμα...!  Βλέπω πως η κατάσταση ειναι ιδια για ολες μας παντως!

roxanne87

roxanne87
Εχετε δει μωρό να το κοιμίζουν με τον υπνο του ολυμπιακου???? κ αυτό να αποκοιμιέται στα δευτερόλεπτα?  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 328109 μιλάμε για γέλιο! κ έναν μπαμπά χεσμένο απο την χαρά του!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από εμένα!

Βιβάκι, ελπίζω να έχεις ήδη τον μπέμπη σου αγκαλίτσα και όλα τα άλλα θα σβήσουν! Είσαι αστέρι, σε σκεφτόμαστε και σε συμπονούμε, ακόμα και αν εμείς γκρινιάζουμε για χαζά πραγματάκια. Εύχομαι σύντομα να μας ακολουθήσεις και να έχεις μόνο χαζούς λόγους να διαμαρτύρεσαι!

Βλέπω το ξενύχτι καλά κρατεί ε;;; Εμείς είχαμε μια σχετικά καλή νύχτα, ξυπνάγαμε μεν ανα 2,5-3 ώρες για να φάμε, αλλά σαν να μειώθηκε λίγο ο χρόνος θηλασμού σε μισή ώρα-τρία τέταρτα και μετα δεν πολυδυσκολευόταν η μικρή να κοιμηθεί στην κουνια. Μόνο που μου φαίνεται σαν να έχει λίγο βουλωμένη μύτη, ρουθουνιζει έντονα. Αύριο θα πάρω τον παιδίατρο.

Ροξανάκι, μπας και ο μπέμπης σου δεν είναι Ολυμπιακός για αυτό δεν κομάται;;;;Razz Razz  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 328109 

Ιωάννα, έχεις αυτοματοποιήσει βλέπω τις διαδικασίες! Μπράβο σου που το παλεύεις, λίγο ακόμα και θα γιάνει το στήθος. Μετά ο θηλασμός και το ξενύχτι θα σου φαίνεται παιχνίδι. Φιλάκια στα πλοκάμια του χταποδιού!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!!
Βρε κοριτσια βλεπω οτι τα μωρακια σας λετε πως μονο πανω σας κοιμουντε.εχετε δοκιμασει να τα βαλετε στο ριξαλ και να τα κουνισετε λιγο;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vivaki,
σε σκεφτόμουνα.
Εγώ στεναχωριέμαι που τρώω όλη τη μέρα με τις αντλήσεις και δεν προλαβαίνω να την πάρω μία αγκαλιά.
Εσύ δεν τον έχεις καν κοντά σου! Κουράγιο, μανούλα, πόσο σε καταλαβαίνω! Sad Sad Sad 

Αλήθεια,
γιατί έχει ταχύπνοιες; Υπάρχει κάποια αιτία;

Εγώ πάντως κοιτάω το μέλλον. Θα περάσουν όλα, θα στρώσουν και θα τα 'φχαριστηθούμε! Φαντάσου εγώ που την έχω σπίτι και της έχω αλλάξει πάνα μόνο 1 φορά! Όλα τα κάνει ο άντρας μου!

μαρακι27,
τη νύχτα εκκρίνεται η αυξητική ορμόνη και για αυτό σεληνιάζονται. Με τον καιρό συνηθίζουν την έκκριση της ορμόνης, αποκτούν και αίσθηση του μέρα-νύχτα και συντονίζονται καλύτερα!

692 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Κυρ Νοε 24, 2013 10:01 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia sas euxaristo polu oles gia tin stirixi k tis euxes sas....

Simera epitelous ton pira agkalia......!!!!!!!!
Katapliktiki stigmi.....Ton koitaza sas exogiino....k autos to idio....
Ayrio tha pao na ton taiso kiolas...

Ioanna mou exei taxypnies giati kollise streptokoko apo emena k tpu prokalese pneymonia...Oi taxypnies ofeilontai stin pneymonia...
Kindyneyse poly to liontaraki mou alla ta katafere k.vgike dynatos...

Ypomoni manoulitses.....!!!
Se ligo kairo pisteyo tha griniazo kai ego gia tis aypnies....

693 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Κυρ Νοε 24, 2013 10:29 am

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivaki μπραβο κοριτσακι μου!!!Μοναδικη στιγμη η σημερινη ε????Αντε αποδω και περα ολο αγκαλιτσες θα τον παιρνεις!!!

694 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Κυρ Νοε 24, 2013 12:21 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπηκα να ενημερωσω!!!λοιπον τωρα γυρισα απο την κλινικη απο τις 6κ μιση!
με επιασε ενας πονος σε ολη τη κοιλια συν οι συσπασεις.μετα απο ενα δυωρο πηγα κ ευτυχως ημουν εκει οταν αρχισα να χανω τις αισθησεις μου.οι παλμοι του μωρου μια ηταν ανεβασμενοι μια χαμηλοι.διαστολη δεν μου ειπε αν ειχα.στην αρχη οι συσπασεις που εφταναν το 90 ηταν λιγες.βγαινω τρωω ζαχαριτσα περπατησα λιγο κ ξανα για τακοκαρδιογραφο.το μωρο συνηλθε αλλα οι συσπασεις στο 100 και πυ συχνες.παρολααυτα γυρισα σπιτι αν και σε ετοιμοτητα κ μου αυξησε μεχρι αυριο που θα ξαναπαω το μαγνησιο.αυτα τα νεα μου!!!!

μαρακι27

μαρακι27
Ντεμακι λες να μην προλαβεις να την καθορισμενη ημερομηνια&να ερθει νωριτερα το μπεμπακι σου;;; Οτι καλυτερο ευχομαι...να πανε ολα τελεια!

Βιβακι σγκαλιτσες ακουω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 28 328109 ...η αρχη εγινε! Θα δυναμωσει το λιονταρακι σου&μετα δ θα τον χορταινεις!!

Ιωαννα αυξητικη ορμονη ειπες;;; εχει απο τις9παρα που πεταγεται στον υπνο του, μαζευει τα ποδαρακια του&κλαιει σπαραχτικα κατα διαστηματα...ο αντρας παρεδωσε!!! Δ τον παλευει&μου τον πασαρε...παλι ξενυχτι αποψε...ωχ παναγια μου!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει το ενδρχομενο να παω ακομη και μεσα στο βραδυ!!καθομαι κ μετραω τις συσπασεις μου που αν και δεν με πονανε ειναι στο 3λεπτο!ομως πιστευω πως οπου να ναι θα με πιασουν τα μαγνησια που πηρα κ θα μπορεσω να κοιμηθω!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντεμακι γενναμε?άντε φτάνει η ώρα,περιμένουμε νέα!

Βιβακι,τι καλά κοπελα μου... Λιονταρακια κ οι δύο!

Έλα οι θηλασμοι των 4!μόνο εμένα δε βολεύει ο ςξαπλωτος

μαρακι27

μαρακι27
Πιστευοντας πως ειχε κοιμηθει καλα τον εβαλα στην κουνια&τσα...μου ανοιξε τα ματια&αρχισα τις βολτες στο σπιτι...αυτο γινεται απο τις 1:30&στο διωρο ξυπναει παλι για ζιζι...αναθεμα αν εχω κοιμηθει μια ωρα...ποτε θα στρωσει ρε κοριτσια;;; Νωριτερα εβαλα τα κλαματα...ειναι πολυ ζορικος&απαιτητικος&την νυχτα απελπιζομαι!
Να πω&καλημερα..

roxanne87

roxanne87
Μαράκι κουράγιο! Εμεις λίγο πολύ τη νύχτα κοιμόμαστε, την ημέρα όμως είμαστε απο αγκαλια σε αγκαλια γιατι αλλιως σηκώνουμε όλο τον κόσμο!

Βιβάκι με το καλό, καλή λοχεια να έχεις απο εδώ κ πέρα και να μην ξαναναποχωριστεις το μωράκι σου!

Ιωάννα μου έχω χάσει επεισόδια, εχεις κάποια δυσκολια?με θηλασμο? με την εγχειρηση?

Ντεμάκι, αντε να κλεισεις με το καλο το θεματακι μας!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλό κορίτσια! Ησυχία βλέπω, τρέχουμε όλες έ?

Η μπουμπού σήμερα ξυπνά ανα 2ωρο σχεδόν να φάει, βρε κοιμήσου καλό μου να κοιμηθώ κι εγώ λιγουλάκι! Ίσα 1 ωρίτσα το μεσημέρι καταφερα να ξαπλώσω και άρχισε πάλι τα νιαουρίσματα το μπεμπίνι!

Μου φαίνεται ότι το στηθος μου δεν τουμπανιάζει πλέον, αναρωτηθηκα μήπως μου μειώθηκε το γάλα, αλλά τελικά η μικρή όλο μπουκωμένη είναι και τρέεεεεεχουν τα γαλατα!

Αυτα τα ολίγα από μας, κατα τα άλλα βαρεμάρα, θέλω να βγουμε βόλτααααααα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις