Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
543 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 543 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
που ειστε μανες Νοεμβριου??? μας ξενυχτησε το καμαρι μας, απο τις 3 μεχρι τις 6,30 το ματι γαριδα κ ορεξη για παιχνιδακια... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 850933 κ εγω με το ξυπνητηρι ανα τριωρο για να αδειαζω το στηθος....νυσταζωωωωωωω!

μαρακι27

μαρακι27
Μανουλες γεια σας! Τι μου κανετε??? Εστρωσα επιδερμιδα εχτες...επιτελους κοιμηθηκα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 328109 Λειπει ο αντρας μου απο εχτες για κτ δουλειες στην Αθηνα, θα γυρισει μαλλον αυριο βραδυ αν οχι μετα Παρασκευη πρωι&εφερα σπιτι το βαρυ πυροβολικο-μανα μου&χτες ανελαβε εκεινη! Ξυπνουσα μονο για να θηλασω αν&μου ειπε οτι δ γκρινιαξε πολυ!!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια κ μπεμπινια!χθες είχα γεμάτη μέρα κ δεν μπήκα.
Καλά είμαστε,η μικρή κάνει κκαλούς 3ωρους υπνους.έχει αυξήσει την παραγωγή μου κ έχω τουπανιασει πάλι η παμελα.πρέπει να βγάζω κ με το θήλαστρο αλλά δεν έχω κουράγιο ειδικά βραδιάτικα.
Εσείς πως πάτε?ελπίζω όλες να ηρεμησατε κ να κοιμάστε.

804 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Τετ Δεκ 04, 2013 10:46 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες!!!
ροξαν ποοοοσο σε ζηλευω που κοιμηθικες λιγακι!!!!εγω με τον μικρο (που ο μικρος ευτυχως οοολο κοιμαται,αλλα αυτος ο θηλασμος πια εχω βαρεθει να βλεπω τους βυζους μου)και με τις δυο καρακαξες ωρες-ωρες ουτε να κανω πιπι μου δεν προλαβαινω!!δεν εχω εδω και τον αντρα μου δεν την παλευω αλλο!!τι να πρωτοκανω η γυναικα??
ο σπουργιτακος απο την Δευτερα μεχρ την Τριτη πηρε 30 γραμμαρια!αλλα και παλι αγχωνομαι που δεν βλεπω ποσο τρωει καιοταν προλαβαινω βγαζω με το ηλαστρο κι αλλο για συμπληρωμα η του δεινω και λιγο γαλα σκονη.

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsakia...!!!!
Ti mou kanete???
Nysta koritsia....Gia poly klama o griniaris mou...opou k na ton afiso klaei mono stin agkalia mou koimatai...
Ton ponaei i kiilitsa tou den mporei na kanei kakakia tou exei k kolikous party kanoume oli mera k nyxta....Xtes tou siderona petsetqkia k ta evaza stin koilitsa tou k iremouse ligo...me to pou kryone dos tou pali ..
Arage mexri pote kratane oi kolikoi???

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα και από εμάς! !!! Είμαστε πολύ ησυχουλες σήμερα! !! Μονο που το πρωι με λαχταρησε η μικρουλα γιατί έκανε εμετό! !! Εφαγε λαιμαργα? Δεν την ερεψα αρκετα? Δεν ξερω... παντως το κακόμοιρο αχνα δεν εβγαλε!!! Τι παιδι εχω εγω!!!!Very Happy Very Happy Very Happy  ( φουλ χαζομαμα)

μαρακι27

μαρακι27
Γεια σας μανες...μολις τα ακουσα απο την δικη μου μανα γτ λεει ''εμαθα'' τον μπεμπη να κοιμαται μπροστα στο στηθος-στερνο μου!!! Απο χτες ειχε γκρινια&τωρα το βραδυ νωριτερα επειδη κουραστηκε μου τον εδωσε...κρατωντας τον αγκαλια εκεινος κοιμηθηκε&στην συνεχεια χαζοξαπλωσα&εγω στο κρεβατι με εκεινον πανω μου&συνεχισε να κοιμαται ετσι! Μετα απο μια ωρα που ειδε οτι ο μικρος δ ειχε κουνηθει&ειχε ηρεμησει αρχισε:&τον εμαθες να κοιμαται εκει, γι'αυτο γκρινιαζει το παιδι&δ πρεπει να το μαθαινεις ετσι κ.α. τετοια...Twisted Evil 
Εντωμεταξυ προχτες που τον ανελαβε μια χαρα κοιμηθηκε&στο κρεβατι&την ημερα κοιμαται&αλλου εκτος της αγκαλιας μου!
Ρε κοριτσια&δευτερο-τριτομανουλες...πιστευετε&εσεις οτι τον εμαθα;;; Οντως περνουσε αρκετες ωρες τις πρωτες μερες στην αγκαλια μου λογω των κολικων...λετε να εμαθε;;;

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία κ μένα μου το λένε,είναι η πιπίλα της προηγούμενηΣ γενιάς.κ τι να κάνουμε,να αφήσουμε τα νεογέννητα να σπαραζουν?είμαστε σοβαροί?το μόνο που έχουν ανάγκη είναι ο ήχος της Καρδιάς μας κ την μυρωδιά μας.είναι τόσο τραγικό λοιπόν να μη τα στερουμε?ας μας πουν κ οι πιο έμπειρες,εγώ αυτά έχω σκεφτεί.
Νομίζω είναι πολύ μικρά ακόμα τα παιδάκια μας για να κακομαθουν.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι ομως "μαθαινουν"στην αγγαλια κ γενικα σε μια συνηθια.πχ αν του κρατας παντα το χερακι για να κοιμηθει,θα το ζηταει αν το κουνας κ.ο.κ. αλλα nafs εχεις πολυ δικιο!δεν μπορεις να το αφησεις να κλαιει για να μην μαθει.ζωντανα πλασματακια ειναι κ εννοειτε οτι θα ζοριστουμε οι μανουλες για καποιο διαστημα!!δεν θα κρατησει κ για παντα αυτο!!_

roxanne87

roxanne87
μαρακι27 έγραψε:Γεια σας μανες...μολις τα ακουσα απο την δικη μου μανα γτ λεει ''εμαθα'' τον μπεμπη να κοιμαται μπροστα στο στηθος-στερνο μου!!! Απο χτες ειχε γκρινια&τωρα το βραδυ νωριτερα επειδη κουραστηκε μου τον εδωσε...κρατωντας τον αγκαλια εκεινος κοιμηθηκε&στην συνεχεια χαζοξαπλωσα&εγω στο κρεβατι με εκεινον πανω μου&συνεχισε να κοιμαται ετσι! Μετα απο μια ωρα που ειδε οτι ο μικρος δ ειχε κουνηθει&ειχε ηρεμησει αρχισε:&τον εμαθες να κοιμαται εκει, γι'αυτο γκρινιαζει το παιδι&δ πρεπει να το μαθαινεις ετσι κ.α. τετοια...Twisted Evil 
Εντωμεταξυ προχτες που τον ανελαβε μια χαρα κοιμηθηκε&στο κρεβατι&την ημερα κοιμαται&αλλου εκτος της αγκαλιας μου!
Ρε κοριτσια&δευτερο-τριτομανουλες...πιστευετε&εσεις οτι τον εμαθα;;; Οντως περνουσε αρκετες ωρες τις πρωτες μερες στην αγκαλια μου λογω των κολικων...λετε να εμαθε;;;
Μαράκι, εγω ημουν η πρώτη που έλεγα πως δεν θελω να τον κακομαθω στην αγκαλια, όμως ο φοβερος παιδιατρος που βρηκαμε μου ανετρεψε ολες τις χαζοθεωριες! Τα μωρά θέλουν αγάπη, ειδικά τους πρώτους 1-2 μήνες καθώς περνάνε πολύ μεγάλο σοκ κατα την γέννηση, απο εκει που μαθαν να τα εχουν ολα ετοιμα κ να ειναι πάντα σε ζεστο νεράκι, προστατευμένα κ χωρίς να εχουν την αίσθηση της βαρύτητας γύρω τους, πρέπει ξαφνικά να μάθουν την βαρύτητα, να αναπνέουν, να τρώνε κ όλες τις βιολογικές λειτουργίες. Καθώς όμως ειναι ανήμπορα εξαρτώνται πλήρως απο εμας, το ξέρουν κ αυτό τα στρεσάρει ακόμα περισσότερο. Ετσι όταν το αγκαλιάζεις χτίζεις δεσμους εμπιστοσύνης μαζι του κ αποκτα αυτοπεποιθηση, τωρα κ στο μελλον!Μετά τον 1 μηνα ξεκίνα να τον μαθαινεις σιγά σιγά κ μονο του. Σορυ για την εγκυκλοπαιδειαVery Happy Very Happy Very Happy

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!!!Μολις εφτιαξα ενα λαχταριστο σουφλε με μπεσαμελ και μεχρι να ψηθει ειπα να σας γραψω!!!

Καταρχας μην γινομαστε παρανοικες, ειναι τοσο μικρα τα αγγελουδια μας και μας εχουν τοσο αναγκη σε αυτη την ηλικια που ουτε λογος για κακομαθημενια!!!Τα ιδια λεει και η μαμα μου "βαλτην στο ριλαξ γιατι θα την κακομαθεις ολο αγκαλια" . Αυτα ξερουν αυτα λενε, το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε!!!Very Happy Very Happy Very Happy 

Εμεις γιναμε 4 κιλα!!!!!!!!!!!Τρωει το βλασταρι μου συνεχως και δεν σταματαει...με εχει ξεζουμισει!!!Very Happy Very Happy Very Happy  Παλι καλα συνηθισα κι εγω και ειναι τωρα ολα πιο ευχαριστα, ποναω και λιγοτερο οποτε ολα καλα!!! Το μονο που περιμενω ειναι να μου σταματησει πια αυτο το αιμα...Ημαρτον ποσες μερες πια????Mad Mad Mad 

Σας φιλωωωωωωωωωωωω  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 315810  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 315810 

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλό κ από μενα! Πάντως για το θέμα με τις αγκαλιές, μια οικογενειακη φίλη που εγινε προσφατα γιαγια μου ελεγε πόσο ζηλευει τη γενια μας που θηλάζουμε, που δίνουμε απλόχερα αγκαλιες, που κουβαλαμε παντου τα μικρα μας με τους μαρσιππους... Εχει μετανιωσει που δεν τα εκανε κ αυτη οταν ειχε μωρό την κόρη της...

Μπραβο γκρινιαρούλα, μεγαλωνει το μπεμπίνι!

Κ η δικια μιυ παιδια τρωει τον αμπακο, με εχει ξεβυζιασει τα πρωινα ειδικά θέλει ανα 1 ωρα! Ευτυχως το βρΑαδυ δεν ειναι τοσο τραγικά τα πραγματα! Μου ερεθισε πάλι τις θηλές κ πονάω, κ μαλιστα προχθες πετρωσε κ το στηθος μου το δεξι, ούτε το θηλαστρο δεν βοήθαγε. Τελικά καταφερα να το ξεπετρωσω με επιθέματα λαχανου! Μαλλον μεγαλωνει το πουλάκι μου και θελει μποοοοοοολικο γαλα!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια ποση ωρα θηλαζουν τα μωρακια σας;κ κατι ακομα!δεινετε το ενα στηθος σε καθε γευμα η και τα δυο;

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω πλέον δίνω και τα 2 στηθη, συνολικα με ρεψιμο και εναλλαγη στήθους μου παιρνει μια ωρα αλλα μετά ξεραινεται στον υπνο!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 328109 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχεις υπολογισει ποση ωρα ρουφαει;

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καθαρο ρουφηγμακανα 10λεπτο, μετα πιπιλαει ξαναρουφαει λιγο...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμενα τοσο αντε κανα τεταρτο.με το ζορι θα φτασει 20λεπτο αλλα σπανια κ αγχωθηκα μηπως ειναι λιγο.

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
K εμένα συνολικά κανα μισαωρο αντε 3 τεταρτα, αλλα ρουφηγμα καθαρο πρεπει να ειναι κανα 20λεπτο. Πλεον δίνω μονο το 1 στηθος, αλλα στις αρχες εδινα κ τα 2, 15 λεπτα το καθενα.

819 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Σαβ Δεκ 07, 2013 10:44 am

roxanne87

roxanne87
Μανουλες τι κανετε?
Ειμαι πολυ στεναχωρημένη που δεν καταφεραμε ακομα αποκλειστικο θηλασμο... Ο μικρος ρουφουσε λαιμαργα με αποτελεσμα να μου ματωσει τις θηλες, μου το γυρισε σε μαστιτιδα κ το γαλα μου μειωθηκε δραματικαCrying or Very sad  Το παλευω οπως μπορω, με συχνους θηλασμους, με αντλησεις κοκ αλλα φοβαμαι πως δεν χορταινει κ 1 στα 3 γευματα ειναι συμπληρωμα.

820 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Σαβ Δεκ 07, 2013 10:53 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ροξαν μη στενοχωριεσαι καθόλου, εισαι πολύ αστερι που το προσπαθεις.Θα γιανει καποια στιγμη το στηθος κ μετα θα βλεις το μωρο βεντουζα να μην ξεκολλα κ θα σου αυξηθει πάλι η παραγωγη.

821 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Σαβ Δεκ 07, 2013 10:59 am

roxanne87

roxanne87
Ευχαριστω πολυ βρε Ναφσακι μου γλυκο! Φοβαμαι μην μου κοπει εντελως το γαλα, μονο αυτο με ανησυχει, οσο να το παλεψω, ουτε ο πονος με νοιαζει ουτε τιποτα μπορει να με κανει να το βαλω κατω.

822 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Σαβ Δεκ 07, 2013 11:03 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ροξαν μην στεναχωριεσαι γιατι ετσι θα μειωθει κ αλλο.εσυ βαλτο καθε φορα στο στηθος κ οσο πιει.την δευτερα που πηγα τον μπεμπη στην παιδιατρο κ μου ειπε οτι εχασε κ αλλο εγω εκλαιγα ολη μερα κ το στηθος μου απο τουμπανο ενοιωθα οτι στερεψε ομως το παλεψα κ το εβαζα στο στηθος κ ετσι απο χθες το βραδυ σταματησα κ το συμπληρωμα αφου χορταινει πια.θα σου ξαναερθει γαλα αν συνεχεισεις να το βαζεις εγγυημενα σου λεω.

823 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Σαβ Δεκ 07, 2013 11:16 am

roxanne87

roxanne87
Τις πρωτες 2 εβδομαδες τα πραγματα ηταν ιδανικα, ετρωγε καθε 2-3 ωρες, χορταινε κ ολα τελεια. Απο την αρχη της τριτης εβδομαδας ξεκινησε το μαρτυριο... Εχ  κ τους γυρω γυρω, "πειναει το μωρο'', ΄΄τρωει τις μπουνιτσες του'' κλπ! Γκρρρρ!

824 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Σαβ Δεκ 07, 2013 11:27 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ροξαν κλεισε τα αυτια σου στους γυρω.ετσι λεγανε κ για την αδερφη μου ολο δεν εχεις γαλα κ πειναει το μωρο σου κ ηταν ενα θρρυταρι η μικρη κ η παιδιατρος την εβρησκε τελεια στα κιλα.εσυ τι κανεις τωρα;το βγαζεις με θηλαστρο για να το δωσεις;εγω να σου πω τι εκανα;καθε δυωρο τον βαζω στο στηθος(η νωριτερα οταν ξυπναει)κ επειτα η εβγαζα με το θηλαστρο λιγο γαλα στον προηγουμενο θηλμο για να τον δωσω στον επομενο η οταν δεν εφτανε να βγαλω εδεινα μετα τον θηλασμο φορμουλα.ομως στο στηθος τον εβαζα σε καθε γευμα με υπομονη να ρουφαει για να ξανακατεβει γαλα.αυτο πρεπει οπωσδηποτε να γινετε για να μην χανετε η ζητηση-προσφορα σε καθε γευμα.αν σε ενα γευμα δεν τον βαζεις στο στηθος τοτε ο οργανισμος παιρνει το μηνυμα οτι αυτη την ωρα το γευμα καταργηται οποτε κ μειωνεται η παραγωγη.

825 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Σαβ Δεκ 07, 2013 11:36 am

roxanne87

roxanne87
Τον βαζω γευμα παρα γευμα για να προστατευσω τις θηλες μου γιατι το βαμπιράκι μου δαγκώνει κ ρουφάει άγρια! Κ οταν δεν τον βαζω στο στηθος κανω αντλησεις με το θηλαστρο. Βγάζω καθε φορά 30 γρ τη στιγμη που ο μικρος τρώει 60 στο 3ωρο. Λες αν τρώει ανα μιαμιση ωρα να βελτιωθει η κατασταση? Τα πρωινα αντλω κατι παραπανω, πχ σημερα ειχα 60 ολοκληρα για το γευμα του.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις