Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
315 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 315 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε:γιατί το άλλο: "μην γκρινιάζεις ρε παιδί μου με το παιδί, τι τσιρίζεις έτσι πονάει το κεφάλι μου!" συγνώμη κιόλας αλλά εμένα δεν πονάει που έχω την γκρίνια του μικρού όλη μέρα μέσα στα αυτιά μου? η απάντηση: ναι αλλά εγώ είμαι όλη την ημέρα στο πόδι!
γιατί εγώ που είμαι στο χέρι?

Ναι εντάξει μην μπαίνεις στη διαδικασία αυτής της συζήτησης γιατί θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με την ερώτηση "η κότα κάνει το αυγό ή το αυγό την κότα;"

σωστά, για να μην σου πω ότι στην ερώτηση με την κότα έχω την απάντηση, ενώ στα υπόλοιπα του θέματος όχι! Rolling Eyes

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
είμαι από τις τυχερές. Βοηθάει πολύ με το παιδί, αλλά και στο σπίτι. Και δεν εννοώ μόνο οτι κάνει δουλειές αλλά είναι και πολύ τακτικός. Οσα χρόνια μένουμε μαζί δεν έχω μαζέψει ποτέ ρούχα του ή ακόμα και το φλιτζάνι του καφέ του. Τα κάνει όλα μόνος του και χωρίς ποτέ να του το έχω ζητήσει. Αν δει άπλυτα ρούχα βάζει πλυντήριο, αν δει ψίχουλα βάζει σκούπα κτλ.
Με το παιδί βοηθάει πολύ. Οσο του επιτρέπουν οι βαρδιες του. Το μόνο μου παράπονο είναι οτι δεν την πάει μόνος του βόλτα. Μόνο δυο φορές το έχει τολμήσει και αφού τον "έπρηζα" δύο ημέρες. Επίσης αν έχει κάνει κακά και είμαι στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να την πλύνει. Φοβάται να καθαρίσει το πιπί της. Οταν λείπω πως τα καταφέρνει? Τουλάχιστον τον περασμένο χειμώνα την κρατούσε και είδα τις παραστάσεις που ήθελα.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:Τουλάχιστον τον περασμένο χειμώνα την κρατούσε και είδα τις παραστάσεις που ήθελα.

Α κάνετε και τέτοια;Γιατί εμείς χώρια απο το σπίτι για θέμα διασκέδασης δεν βγαίνουμε.Μόνο για κανένα πρωινό καφέ πάω αν ξεπέσει καμία "φίλη" προς τα εδώ.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
florentiab έγραψε:Τουλάχιστον τον περασμένο χειμώνα την κρατούσε και είδα τις παραστάσεις που ήθελα.

Α κάνετε και τέτοια;Γιατί εμείς χώρια απο το σπίτι για θέμα διασκέδασης δεν βγαίνουμε.Μόνο για κανένα πρωινό καφέ πάω αν ξεπέσει καμία "φίλη" προς τα εδώ.

μία από τα ίδια με την athin! όχι το πολυθέλω κιόλας γιατί άμα το κάνω εγώ και το κάνει και εκείνος μετά? θα του κόψω τα.... πόδια! Razz

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Athin@ έγραψε:

μία από τα ίδια με την athin! όχι το πολυθέλω κιόλας γιατί άμα το κάνω εγώ και το κάνει και εκείνος μετά? θα του κόψω τα.... πόδια! Razz

εμένα δόξα το θεό είναι σπιτόγατος. Ολο στο σπιτι θέλει να μένει. Μια φορά το μήνα μπορεί να πάει για καφέ. Εγώ πάλι είμαι γυριστρούλα.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:

Αυτό ακριβώς.Απο τη μία θέλω να βγω αλλά δεν μ'αφήνει αλλά κι απο την άλλη δεν πολυεπιμένω γιατί αμα βγω εγώ θα βγει κι αυτός και δε μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που τον κοιτάζουν.Πότε θα σκοτωθώ με καμία... Μαμα και μπαμπας, δυο ρολοι που θα πρεπει να ειναι ...δικαια μοιρασμενοι! - Σελίδα 2 311356

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
εμένα δόξα το θεό είναι σπιτόγατος. Ολο στο σπιτι θέλει να μένει. Μια φορά το μήνα μπορεί να πάει για καφέ. Εγώ πάλι είμαι γυριστρούλα.

Έτσι είναι ωραία...χι χι χι...

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

έτσι μάλιστα!

Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε:

Αυτό ακριβώς.Απο τη μία θέλω να βγω αλλά δεν μ'αφήνει αλλά κι απο την άλλη δεν πολυεπιμένω γιατί αμα βγω εγώ θα βγει κι αυτός και δε μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που τον κοιτάζουν.Πότε θα σκοτωθώ με καμία... Μαμα και μπαμπας, δυο ρολοι που θα πρεπει να ειναι ...δικαια μοιρασμενοι! - Σελίδα 2 311356
Laughing

σωστή σε βρίσκω και πάλι!
ξέρεις καλέ πόσα τσουλάκια (σόρυ κιόλας) κυκλοφορούν? ε? ξέρεις? εγώ ξέρω γι'αυτό σου λέω! αλλά για να το λες μάλλον και εσύ ξέρεις!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ρε κοριτσια ποσες υπαρχουν δε λεγεται!!!!!!!!!!κι εγω δε πολυβγαινω,μονο μαζι βγαινουμε αλλα τις λιγες φορες που βγηκε μονος του ημουνα να σκασω!!! Mad

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αχ ρε κοριτσια ποσες υπαρχουν δε λεγεται!!!!!!!!!!κι εγω δε πολυβγαινω,μονο μαζι βγαινουμε αλλα τις λιγες φορες που βγηκε μονος του ημουνα να σκασω!!! Mad

και εγώ το ίδιο! μία φορά έτυχε να βγει με τα ξαδέρφια του που είχαν έρθει από Αυστραλία(εδώ δίπλα!) και μία με τον κουμπάρο του που είχε έρθει από Κύπρο(εδώ δίπλα πάλι!) και τον έφαγα στην γκρίνια! Twisted Evil
καλή και εγώ ε? Twisted Evil

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Ευάκι έγραψε:αχ ρε κοριτσια ποσες υπαρχουν δε λεγεται!!!!!!!!!!κι εγω δε πολυβγαινω,μονο μαζι βγαινουμε αλλα τις λιγες φορες που βγηκε μονος του ημουνα να σκασω!!! Mad

και εγώ το ίδιο! μία φορά έτυχε να βγει με τα ξαδέρφια του που είχαν έρθει από Αυστραλία(εδώ δίπλα!) και μία με τον κουμπάρο του που είχε έρθει από Κύπρο(εδώ δίπλα πάλι!) και τον έφαγα στην γκρίνια! Twisted Evil
καλή και εγώ ε? Twisted Evil

ειμαι της γνωμης οτι η παροιμια "φυλαγε τα ρουχα σου...." ειναι οτι πρεπει και γι αυτη την περιπτωση!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
ειμαι της γνωμης οτι η παροιμια "φυλαγε τα ρουχα σου...." ειναι οτι πρεπει και γι αυτη την περιπτωση!!!!

αυτό ακριβώς! γιατί εδώ μας χτύπαγαν πισώπλατα κάτι "καλές" κοπελιές, μέρα, φαντάσου τη νύχτα δηλαδή!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

αυτό ακριβώς! γιατί εδώ μας χτύπαγαν πισώπλατα κάτι "καλές" κοπελιές, μέρα, φαντάσου τη νύχτα δηλαδή!

και μενα μια μου την εβγαινε απο δεξια και την περιελαβα και μαζευτηκε μετα!!!για την ακριβεια πηγε στην ξανθη απο κορινθο που ημασταν.... Μαμα και μπαμπας, δυο ρολοι που θα πρεπει να ειναι ...δικαια μοιρασμενοι! - Σελίδα 2 606100

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι ο δικός μου, εξαιρουμένων των καλοκαιριών που μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια γιατί εγώ με το παιδί είμαστε στη Χαλκιδική, σπάνια βγαίνει, αλλά όταν βγαίνει του δίνει και καταλαβαίνει!! Συγκεκριμένα είχε πάει σε ένα μπάτσελορ πάρτι το Μάιο και γύρισε ξημερώματα, αφού είχαν περάσει από τα γνωστά βεβαίως βεβαίως μαγαζιά που αρμόζουν σε αυτές τις περιστάσεις. Το πιο περίεργο δε, είναι ότι πάντα όλοι οι άλλοι πλήρωναν κοπέλες για πριβέ χορούς, αλλά ο δικός μου ποτέ!! Πώς δε βρήκε την πόρτα κλειδωμένη όταν γύρισε, με το ζόρι κρατήθηκα!!
Θα έρθει όμως και η σειρά του...

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ;;;;;; Μαμα και μπαμπας, δυο ρολοι που θα πρεπει να ειναι ...δικαια μοιρασμενοι! - Σελίδα 2 606100
Όχι αγάπη μου,δεν είμαστε με τα καλά μας...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lianikos έγραψε:Κι ο δικός μου, εξαιρουμένων των καλοκαιριών που μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια γιατί εγώ με το παιδί είμαστε στη Χαλκιδική, σπάνια βγαίνει, αλλά όταν βγαίνει του δίνει και καταλαβαίνει!! Συγκεκριμένα είχε πάει σε ένα μπάτσελορ πάρτι το Μάιο και γύρισε ξημερώματα, αφού είχαν περάσει από τα γνωστά βεβαίως βεβαίως μαγαζιά που αρμόζουν σε αυτές τις περιστάσεις. Το πιο περίεργο δε, είναι ότι πάντα όλοι οι άλλοι πλήρωναν κοπέλες για πριβέ χορούς, αλλά ο δικός μου ποτέ!! Πώς δε βρήκε την πόρτα κλειδωμένη όταν γύρισε, με το ζόρι κρατήθηκα!!
Θα έρθει όμως και η σειρά του...

δεν εγκρινω!!!να παει σε μπατσελορ αλλα σε κανενα ρεμπεταδικο σε κανενα κιαμο(αχ πεθερουλα μου πως σε σκεφτομαι) αλλα οχι σε στριπ!!!τωρα βεβαια το οτι στο ειπε ειναι ενα θεμα!γιατι θα μπορουσε καλλιστα να σου πει οτι παει σε ρεμπεταδικο και να παει σε πριβε χορους τελικα.... Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις