551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #19 Κυρ Δεκ 15, 2013 7:18 am
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν το διαβασα καν! δεν ειναι για μενα αυτα!
σας αφηνω να παω να ετοιμαστω για τον καφε! τσιου τσιου
σας αφηνω να παω να ετοιμαστω για τον καφε! τσιου τσιου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
pennytol έγραψε:Εγώ όταν το διάβασα (δεν το διάβασα ολόκληρο) στην αρχή μου φάνηκαν πολύ λογικά αυτά που έλεγε. Οτι δηλαδή πρέπει να μάθει το μωρό να αποκοιμάται μόνο του.
Στο σημείο που έλεγε να το αφήσεις να κλάψει...δεν έφτασα γιατί μου άρεσαν τα πρώτα και σταμάτησα...
Δηλαδη απο το "πόλεμος και ειρήνη" διαβασες μόνο το β'μισο;
love4 έγραψε:Bourboulithra Καλησπερα και με το καλο!
Δεν παιζει ρολο αν εισαι νηστικη η οχι, μπορεις να φας οτι θελεις πριν την εξεταση
Ομως καλο ειναι να την κανεις την ιδια μερα γιατι καπoιες φορες εξαιτιας αυτου του γεγονοτος εχουν αλλοιωθει αποτελεσματα σε αυτη την εξεταση..
σ ευχαριστω κ σενα catty!! να χαιρεσαι τα παιδια σου!!Catty έγραψε:Μπουρμπουλιθρα με το καλο! Εμένα π γιατρός μου έλεγε παντα τις εξετάσεις να τις κανω νυστικη! Εγώ στη θέση σου θα πηγαίνα οσο πιο πρωι γίνεται μήπως τα προλάβω ολα αν έβλεπα οτι περνάει η ωρα και κουραζομουν θα έκανα άλλη μερα τις αιματολογικες και θα τρωγα!
να σαι καλα!!! μακαρι να ειναι προθυμος για ερωτησεις ο γιατρος!! γιατι κ εγω τα φοβαμαι λιγο τα νοσοκομεια(απο αποψη συμπεριφορας)pennytol έγραψε:Μπουρμπουλήθρα με το καλό!
Δεν χρειάζεται να είσαι νηστική για την αυχενική! Εγώ την έκανα απόγευμα και σίγουρα είχα φάει!
Απ' όσο ξέρω η αυχενική και η αιμοληψία για το papp-a δεν είναι απαραίτητο να γίνουν την ίδια μέρα, αλλά θα πρέπει στο μικροβιολογικό να προσαρμόσουν κάποια δεδομένα!
Εγώ δεν τα έκανα την ίδια μέρα, αλλά τα έκανα και τα δύο σε ιδιωτικό κέντρο όχι σε νοσοκομείο! Για να είσαι 100% σίγουρη ρώτα τον γιατρό που θα σου κάνει την αυχενική αύριο!
Καλά αποτελέσματα να έχεις!
Το θέμα δεν είναι αν είχες πρόβλημα με το ζάχαρο ή όχι, αλλά αν οι εξετάσεις ήταν για ζάχαρο. Θυμάσαι τι αιματολογικές έκανες; Το ζάχαρο είναι ψιλο-στάνταρ νομίζω.Catty έγραψε:Οχι για ολες τις αιματολογικες πήγαινα πρωι νηστικη και δεν είχα ποτε πρόβλημα ούτε σε ζάχαρο, ούτε τιποτα αλλο!
Areti2 έγραψε:Το θέμα δεν είναι αν είχες πρόβλημα με το ζάχαρο ή όχι, αλλά αν οι εξετάσεις ήταν για ζάχαρο. Θυμάσαι τι αιματολογικές έκανες; Το ζάχαρο είναι ψιλο-στάνταρ νομίζω.Catty έγραψε:Οχι για ολες τις αιματολογικες πήγαινα πρωι νηστικη και δεν είχα ποτε πρόβλημα ούτε σε ζάχαρο, ούτε τιποτα αλλο!
εχω ήδη γεννήσει ευχαριστω για το ενδιαφέρον!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης