626 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #19 Τρι Δεκ 17, 2013 11:27 pm
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! απυρετη η σουρικατα αλλα με πολυ βηχα! απο τις 5:30 στο ποδι! σε λιγο θα μιλησω παλι με τον γιατρο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demaki88 έγραψε:καλημερα!!!!Catty έγραψε:Ματινα να σκέφτεσαι οτι σας χωριζουν 500+ χιλιόμετρα! Τι να που και άλλες που ειναι στην ίδια πόλη Γειτονια Πολυκατοικία
Επίσης εκμετάλλευσου το γεγονός οτι πας σε πολη και μπορείς να πας και σε mall και βόλτα για καφε ενω αν ήσουν σε χωριο θα ήσουν εγκλωβισμένη!!!! Καλές γιορτές και καλα να περασετε!
Ανατολή ζόρι η ωτιτιδα εύχομαι υπερτάχιστη ανάρρωση! Περαστικά σε όλους!
Πες και σπιτι!!!!!!το χειροτερο!!!!!
Περαστικα σας κ ολας!!!
φοβάμαι να το γράψω το τελευταίο ντεμακι. Δηλαδη ποσο να αντέξει ο άνθρωπος;
Catty έγραψε:demaki88 έγραψε:καλημερα!!!!Catty έγραψε:Ματινα να σκέφτεσαι οτι σας χωριζουν 500+ χιλιόμετρα! Τι να που και άλλες που ειναι στην ίδια πόλη Γειτονια Πολυκατοικία
Επίσης εκμετάλλευσου το γεγονός οτι πας σε πολη και μπορείς να πας και σε mall και βόλτα για καφε ενω αν ήσουν σε χωριο θα ήσουν εγκλωβισμένη!!!! Καλές γιορτές και καλα να περασετε!
Ανατολή ζόρι η ωτιτιδα εύχομαι υπερτάχιστη ανάρρωση! Περαστικά σε όλους!
Πες και σπιτι!!!!!!το χειροτερο!!!!!
Περαστικα σας κ ολας!!!
φοβάμαι να το γράψω το τελευταίο ντεμακι. Δηλαδη ποσο να αντέξει ο άνθρωπος;
Δεν φαντάζεστε πόσες αντοχές έχει ένας άνθρωπος!!!!!!!!!!
Καλημέρα σας Μαϊομανούλες και περαστικά σας!!!!!!!!!
καττυ εγω χθες εφτιαξα δευτερη δοση μελομακαρονα!!υπολογιζω να λρατησουν καμια βδομαδα!!!Catty έγραψε:Καλημέρα κορίτσια ενα εχω να πω: πήρα μαχλεπι και μαστίχα!!! Τωρα είδα οτι μου λείπουν τα πορτοκάλια για να φτιάξω μελομακαρονα και να αρχίσω το προεορτιο γουρουνιασμα! Το σετ κιλών παει προεορτια/εορταστικα/μεθεορτια!
Περιστέρακι μου και ο βήχας ζόρι περαστικά! Εγώ πάντως θα πήγαινα απο τον γιατρο ακόμα και αν υποχωρήσουν τα συμπτώματα ετσι για μια γνώμη.
Καατριν ήρθε η τεταρτιτσα παει η βδομαδιτσα!!!!
peristeraki έγραψε:εγω προσφατα δοκιμασα-εφαγα χοιρινο με δαμασκηνα και ηταν τοσο τεειο που σκεφτομαι να το φτιαξω! να κανω και μπασματι με κουκουναρι και σταφιδες! μμμμ ηδη μου τρεχουν τα σαλια
μωρε αφου προλαβαινουμε, να μυρισει λιγο το σπιτι.... μη κοιτας εσυ που εχεις 4 και δουλεια!love4 έγραψε:Καλημερα προκομενα κοριτσια!! Μα καλα ουτε μια δεν αγοραζει μελομακαρονα απο το φουρνο???
Εγώ, εγώ! Και δεν ντρέπομαι που το λέωlove4 έγραψε:Καλημερα προκομενα κοριτσια!! Μα καλα ουτε μια δεν αγοραζει μελομακαρονα απο το φουρνο???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης