676 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #19 Πεμ Δεκ 19, 2013 5:38 am
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αααα, δεν σου είπα, Catty, έκανα εγγραφή στους retromaniacs προχθές! Ωραίο είναι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ολα σ'αγαπανε μητσιmhtsaina έγραψε:Αααα, δεν σου είπα, Catty, έκανα εγγραφή στους retromaniacs προχθές! Ωραίο είναι
νααι το βαρος το πηρε και οταν εγινε 2 εβδομδων πηρε και 190 γρ επιπλεον.ε μεχρι τωρα θα πηρε κ αλλα υποθετω!!!πανες βρεχει τουλαχιστον 10.pennytol έγραψε:Α Ντεμάκι αν έχει ανακτήσει το βάρος γέννησης ο ηγεμόνας σου κι εχει πάρει και 200 γραμμαρια επιπλέον και βρέχει 8 πάνες την ημέρα δεν χρειάζεται να το ξυπνάς...!
Πατσούρου speaking...!
Βέβαια όπως είπαν και τα κορίτσια, ρωτα και τον παιδίατρο σου...αλλά πάνω απ' όλα το ένστικτό σου!!!
demaki88 έγραψε:πεννυ το πιστευεις οτι ηδη σκεφτομαι οτι αυτη η περιοδος θα κρατησει πολυ λιγο κ πολυ συντομα θα χασω αυτη τη μυρωδιτσα απο το νεογεννητο?θελω να μεινει για παντα ετσι!!!οχι τιποτα αλλο θα θελω παλι μωρο!!!!
xαχαχα!!μητσαινα περυσι σεπτεμβριο γεννησε η αδερφη μου.εμεις με τον αντρα μου λεγαμε οτι το 3ο θα το καναμε οταν θα φταναμε τα 30 χρονων.ομως μολις ειδα την ανηψια μου ηθελα επιγοντως μωρο.ο αντρας μου ανενδοτος!!τοτε ηταν που βγηκε η διαφημιση για την μπαλα που δειχνει τα σπερματοζωαρια να τρεχουν προς την μητρα και οταν φτανουν την κλωτσαν σαν μπαλα και λεει γεννημενοι για την μπαλα!ε του ελεγα κ εγω οποτε την εβλεπα"ελα ρε να κανουμε εναν γεννημενο για μπαλα"αν και τοοοοτε ηθελα παλι κοριτσι αλλα του ελεγα ετσι για να τον ριξω(εχει κολλημα με το ποδοσφαιρο)και ελεγε οχι ακομα και μα και μου!! ε δεν αργησε να γινει το δικο μου και με τι τυχη εεεε???αφου λεει οτι τον μυριζω και πιανω παιδι!mhtsaina έγραψε:demaki88 έγραψε:πεννυ το πιστευεις οτι ηδη σκεφτομαι οτι αυτη η περιοδος θα κρατησει πολυ λιγο κ πολυ συντομα θα χασω αυτη τη μυρωδιτσα απο το νεογεννητο?θελω να μεινει για παντα ετσι!!!οχι τιποτα αλλο θα θελω παλι μωρο!!!!
ΩΧ! Και τι να πούμε και του αντρός σου, να τραβηχθεί ή να μην τραβηχθεί; Αφού εσύ και στα δύο ανταποκρίνεσαι
Catty έγραψε:Ε όχι και να στεναχωριεμαι που εχω κορίτσαρους!
Οσο για την καντυ τα εχουμε πει αφου στο τελευταίο επεισόδιο γύρισε στο ορφανοτροφείο με την κυρία ποννυ και την αδερφη Μαρία το κερατο μου!!!!!
Catty έγραψε:Ο δημιουργός άφησε να εννοηθεί οτι η καντυ ακολούθησε τον μοναχικό βίο! Αλλωστε ητο ασπιλη!!!
Οταν κάνουμε ΡΕΤΡΌΠΑΡΤΥ οι μαιομαμαδες φυσικα είσαι καλεσμένη γιατι η αγάπη σου ειναι ρούχο δανεικό που μου δωσες για λίγο να φορω
Η αγάπη σου ειναι ρούχο δανεικό μοναδικοοοοοοοοοοοιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Catty έγραψε:Και ξαφνικά με τιναξες στον έβδομο ουρανό με σπορ αμάξι σύννεφο και άλογα εκατό
Σταματά σταματά σταματά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης