976 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #19 Πεμ Ιαν 02, 2014 2:04 am
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
too late my friend......
κ εγω ολα αυτα βαριεμαι! το μακρυ και το κοντο του καθενα!
κ εγω ολα αυτα βαριεμαι! το μακρυ και το κοντο του καθενα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Catty έγραψε:Λοιπόν αλεξ ξεκινάμε:
Προσκλητήρια
Σταυρός
Πετσέτα και μικρο πετσετακι για τα χερια
Λαδοπανο
Μπουκαλακι με αγνό παρθένο ελαιόλαδο
Σαπούνι
Εσώρουχα καλα μωρου
Εσώρουχα πρόχειρα μωρου
Καλτσακια
Παπουτσακια
Καπελακι
Παμπερς
Κουτι για να βάλεις την προίκα του μωρου
Μπουμπουνιερες
Γλυκό για εκκλησία
Δώρο στο νονο
anatoligew έγραψε:Μητσαινα μπραβο σου.!!!!Με το καλο σας ευχομαι.!!!!!!!Κ με ενα νινι συντομα.!!!Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες.!!!
demaki88 έγραψε:Μητσαινα χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!!!οπως θα χαιρομουν κ για μια καλη μου φιλη μπορω να πω!!!η ωρα η καλη!!!!
Καττυ αυτο το "για"στο τελος της προτασης το εχει κ η κουμπαρα μου που ειναι απο τα βορεια!!!και το "αφου"στο τελος της προτασης.επισης το κριμααα για αυτη συμαινει"αχ τι καλα"το ιδιο ισχυει κ για σενα;και σκεψου οτι οταν επαβελλε της ειπα κριμας με την δικη μου εννοια κ εμεινε ωσπου εμαθα τι συμαινει για αυτην η λεξη αυτη.επισης οταν πρωτη φορα την ακουσα να παραγγελνει πιτσα με κασερι γουρλωσα τα ματια!!κ την τυροπιτα την λεει μπουγατσα.εγω την λεω τυροπιτα με φυλλο αλλα με διαβεβαιωσε η φιλη μου που εχει τυροπιταδικο οτι λεγετε μπουγατσα με τυρι!!
Catty έγραψε:Κάτριν στο διαζύγιο τηα αδερφής σου μου έπεσε και το υπόλοιπο μαλλι που επιβίωσε απο την βασιλόπιτα των πενήντα ευρω!
ετσι το χρησιμοποιεί κ αυτη.το εχει κολλησει κ σε εμας πια(εμενα κ την αδερφη μου).Catty έγραψε:Μου έκανε εντύπωση σε σχεση με όσα μας έχεις πει κατα καιρούς για εκείνη. Μετα απο ποσα χρονια γάμου αν επιτρέπεται; Το ρωτάω για να δώ αν ισχύει αυτο με τα εφτά χρονια
Οσο για τη βασιλόπιτα, η ματινα μας είχε βάλει ενα λινκ απο το "ειμαι Μαμα" οπου ενα ζαχαροπλαστείο με την επωνυμία "σκέτη γλυκά" διαφήμιζε μια βασιλόπιτα που κόστιζε 50 ευρω
Ντεμακι εγώ το για και το αφου στο τέλος το βάζω οταν θελω να γλίτωσω απο την κατακραυγή
Π.χ -γιατι δεν παρέδωσες την εργασία;
-Εμ δεν είχα χρόνο ΓΙΑ
-γιατι δεν έχεις χρόνο;
-εχω παιδια ΑΦΟΥ
αχ καατριν που να δεις την μαιμπυ της αδερφης μου να θηλαζει.γωμαρι σκετο!!ειναι τωρα 15 μηνων κ καθε 3κ λιγο παει στη μανα της κ λεει"μι-μι"το καλοκαθρι ηρθε κ στα βυζια μου κ ελεγε μιμι τωρα που εχω μιμι κ την λεω ελα στη θεια δεν ετχετε το κακοριζικο!!θελει πολυ δαγκωμα μιλαμε!!!kaatrin έγραψε:Έτσι που βλέπω στα τικερακια μας ότι πλησιάζουν τα μωράκια μας το 1.... Με πιάνει συγκίνηση.τώρα θηλαζα το μωρό κ λέω : γέμισε η αγκαλιά μου.ολόκληρο παιδάκια κοντεύει νΑ γίνει...
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης