1 Λαβύρινθοι για παιδιά Δευ Δεκ 02, 2013 9:32 pm
Βίκυ
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα τον βρείτε στο
https://www.facebook.com/Steliosmazes
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Βίκυ στις Δευ Δεκ 30, 2013 4:19 am, 2 φορές συνολικά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Βίκυ στις Δευ Δεκ 30, 2013 4:19 am, 2 φορές συνολικά
αυτο ηθελα να πω και εγω. Ποιος ο λογος να βαζεις το ιδιο θεμα 100 φορες. Ασε που σε κανει να μην θες να το δεις καν γιατι πιθανολογεις οτι η ΄΄θεματοθετρια'' ειναι κουκουρουκου.filenada έγραψε:Mπράβο στο παιδάκι, είναι φανταστικό, παρόλα αυτά δε νομίζω οτι επιτρέπονται 3 ολόιδιες αναρτήσεις σε διαφορετικά θέματα. Με κάθε σεβασμό.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Βίκυ στις Παρ Δεκ 06, 2013 4:15 am, 1 φορά
εχεις δικιο. Δεν μας εθιξες μαλλον εγω σε εθιξα. Αλλα.............ουτε καν ειδα οτι η θεματοθετρια ησουν εσυ. <ηα λαηθεια ειναι οτι δεν σε θεωρω ''κουκουρουκου'' αλλα οταν καποια ανεβαζει το ιδιο θεμα 10 φορες δεν μπορω να το καταλαβω.......Συγνωμη παντως.Βίκυ έγραψε:Συγνώμη βρε κορίτσια αν σας έθιξα, δεν είχα αυτό τον σκοπό. Αν σας ενοχλεί τόσο να τις κατεβάσω.
Απλά ο γιός μου ήθελε να μαζέψει μερικά Likes στο facebook του τίποτα περισσότερο και για αυτό το έβαλα αρκετές φορές.
Παρόλα αυτά όμως θα ήθελα να σχολιάσω γιατί δεν ενοχλεί κανέναν που κάποιοι για λόγους διαφήμισης παίρνουν θέματα που έχουν 2-3 χρόνια πριν και επειδή έχουν φτάσει κάποια αναγνωσιμότητα, τις εμφανίζουν ανά διαστήματα για να ώστε να εμφανίζονται στην κορυφή ως τα πιο δημοφιλή.
Συγνώμη τις κατεβάζω άμεσα όλες τις αναρτήσεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Βίκυ στις Παρ Δεκ 06, 2013 4:16 am, 1 φορά
Bίκυ καλημέρα, μπήκα μόνο να δω τι έγινε επειδή χτες σε στεναχωρήσαμε. Εγώ δεν κατάλαβα καν εξαρχής οτι είναι δικό σου το παιδάκι, πολλά συγχαρητήρια και να τον χαίρεσαι γιόρταζε τις προάλλες.Βίκυ έγραψε:
Το φόρουμ έχει μεγάλη απήχηση πάντως, και αν πχ. πάτε στην ενότητα βάπτιση (όπου είναι και η δική μου δουλειά) θα δείτε ότι γίνεται χαμός ποια θα είναι πρώτη στη σειρά. Εγώ πάντα κάθε φορά που θέλω κάτι να παρουσιάσω ανοίγω καινούργιο θέμα και ας το δουν είτε 50 είτε όσοι θέλουν. Άλλες όμως κοπέλες και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό (και αυτό σχολίασα παραπάνω και για αυτό θεώρησα άδικο τον σχολιασμό για την παρούσα φάση την οποία αμέσως διόρθωσα μόλις μου το είπατε) παίρνουν δημοσιεύσεις ετών που έχουν φτάσει τις 5-10000πχ. αναγνώσεις και τις βάζουν ξανά στην κορυφή με κάποιο τέχνασμα το οποίο δεν έχω καταλάβει. Μπορεί να είναι λόγω κάποιας απάντησης ή να έτσι να είναι το σύστημα, δεν είμαι και πολύ έμπειρη στο φόρουμ. Είναι άσχημο. Όλοι προσπαθούμε να δουλέψουμε. Φυσικά ας είναι καλά τα κορίτσια του είμαι μαμά που μας αφήνουν ελεύθερα και χωρίς χρήματα να παρουσιαστούμε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Βίκυ στις Παρ Δεκ 06, 2013 4:16 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Βίκυ στις Παρ Δεκ 06, 2013 4:17 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης