51 Απ: Συσπασεις η οχι? Τετ Δεκ 11, 2013 5:41 am
ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι Ελίν,αυτό θα ρωτούσα και εγώ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
reniapa έγραψε:κοριτσια συγνωμη που αργω αλλα εχω ενα ιντερνετ τα ζωα μου αργα..κ με εχει πεταξει εξω 2 φορες ενω γραφω..λοιπον..
με εβαλαν στο μηχανημα..δε ηταν δυνατες οι συσπασεις απο τη μου ειπε ενας γιατρος αλλος..στο χαρτι που δειχνει με τις γραμμες πηγαν μεχρι 35 το νουμερο..μου ειπαν οτι θα με αφησουν..αλλα τους εξηγησα πως πονουσα 1 βδομαδα πριν αλλα ο γιατρος μου δε μου ειχε πει αν ερθω..τους ειπα επισης οτι ξεκουραστηκα για αρκετες μερες κ δε εκανα τιποτα μονο τουαλετα κ φαγητο κ μου ειπαν πως με εσωσε αυτο,το οτι ξεκουραστηκα..γιατι αν ερχομουν τοτε που ειχα τους δυνατους πονους θα με κρατουσαν.εφοσον χθες ειχα 35 νουμερο συσπασεις και δε ειχα πολυ πονο..ισα ισα χαμηλα..κ τοτε ειχα πιο δυνατο πονο θα ειχα πιο πανω.τεσπα..μου ειπαν να ξεκουραστω κ αν με ξανα πιασουν να παω αμεσως..!
Εν τω μεταξυ ο γιατρος μου αφαντος και αναισθητος τελειως κοριτσια..απορω που τον βρηκα..ουτε να ανεβει να δει μονος του ουτε τιποτα..!πηγα να του δειξω το χαρτι και μου ειπε ενταξει τιποτα δε εχεις,τωρα τι λες εσυ οτι πονας..δε ξερω...με εκνευρισε απιστευτα..δε περιμενα τετοια αντιδραση..οτι κ να ηταν κ να μη ηταν κατι σημαντικο..τι θα επρεπε να κανω να κατσω σπιτι κ να ποναω..η πρωτη μου εγκυμοσυνη ειναι και ανησυχω..δε ειμαι γιατρος..μετα μου λεει ποτε θα πας για β επιπεδου λεω την τριτη που μας ερχεται..κ μ ποτε θα μου φερεις τα αποτελεσματα?λεω μου ειχατε πει να τα φερω οταν γυρναω απο τη εξεταση..κ η απαντηση του ηταν...α δε ξερω αν θα ειμαι εδω..ξερει οτι ερχομαι απο μακρια 1 1/2 ωρα δρομο κ προτιμαει να ξανα ερθω την αυριανη μερα..τι να πω..αυτααα..τι εχετε να πειτε?
roodie έγραψε:Ξεκούραση λοιπόν ρενιάπα μου και ηρεμία. Και μια χαρά θα πάνε όλα με το ζουζούνι σου. Απλά από δώ και πέρα όταν εσύ νιώθεις οτι κάτι δεν είναι φυσιολογικό ή θα ενοχλείς το γιατρό σου ή θα πηγαίνεις στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γι αυτό καλύτερα να μην τα αφήνουμε στην τύχη τους.
Όσο για το γιατρό αν και θα ήθελα να γράψω πολλά καλύτερα να σωπάσω... Είναι και δύσκολα να κάνεις κατι όταν είναι οικογενειακός φίλος. Συζήτησέ το με τους δικούς σου ανθρώπους μήπως καταφέρουν να σε κατευθύνουν καλύτερα, αφού θα τον γνωρίζουν και προσωπικά και ίσως κάποιος να του μιλήσει κι όλας.
Θετικές σκέψεις από δω και πέρα και ηρεμία, χαλάρωση, ξεκούραση....
elin1 μηπως αυτο που εβλεπες ηταν οι χτυποι της καρδιας του μωρου??το λεω γιατι κ εγω εχα συσπασεις στον 6ο μηνα κ ο γιατρος μου μου ειπε οτι κα να παω στην κλνικη να με μετρησουν δεν θα δειξει κατι!δεν ειχε ωφελος απο το να μην με στειλει..φυσικα δεν λεω οτι κανεις λαθος μια υποθεση κανω!!elin1 έγραψε:δλδ βρε lillybell εγω που ειχα παει την 21η εβδομαδα και με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο οι γιατροι και εδειξε συσπασεις, τις ειδα με τα ματια μου οπως τις κατεγραφε το μηχανημα τι παει να πει? οτι δεν ηταν συσπασεις, οτι εκανε λαθος το μηχανημα, τι?
για να το επαν θα ηταν τι να πω?ισως οντως καποιες φορες να δειχνει!elin1 έγραψε:οχι βρε ντεμακι, συσπασεις ηταν. το ειπαν και οι ιδιες οι γιατρινες που ηταν εκει, οτι μαλλον δεν θα δειξει κατι αλλα ας σε βαλουμε να δουμε. και οπως ειπα εδειξε συσπασεις. οχι την καρδια του μωρου! και οταν εδειχνε το μηχανημα, εδειξε 2-3 φορες μεσα σε 1 ωρα περιπου αν θυμαμαι καλα, οντως τοτε ενιωθα κι εγω την κοιλια να πετρωνει. θελω να πω οτι ολα σχετικα ειναι, υπαρχουν καποιοι γενικοι κανονες αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις. τωρα γιατι εδειξε ενω ημουν σε χαμηλη εβδομαδα τι να σου πω!
elin1 έγραψε:δλδ βρε lillybell εγω που ειχα παει την 21η εβδομαδα και με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο οι γιατροι και εδειξε συσπασεις, τις ειδα με τα ματια μου οπως τις κατεγραφε το μηχανημα τι παει να πει? οτι δεν ηταν συσπασεις, οτι εκανε λαθος το μηχανημα, τι?
Για την 26η-27η δεν έχω άποψη. Αλλά το μετά την 30η εβδομάδα δεν ισχύει και το ξέρω από προσωπική εμπειρία. Και αντιληπτές έγιναν και είναι βέβαιο ότι είχα συσπάσεις γιατί τελικά γέννησα εξαιτίας αυτών!XaroulaTs έγραψε:Πριν την 26η εβδομαδα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταγραφουν συσπασεις στον καρδιοτοκογραφο. Στην 24η (θεωρητικως) ειναι βιωσιμο το εμβρυο, και συσπασεις μπορουν να καταγραφουν μετα την 26η-27η. Μερικοι γιατροι μαλιστα λενε μετα την 30η.
Ετσι ειναι, πως να το κανουμε...
XaroulaTs έγραψε:Ειπα ΜΕΡΙΚΟΙ γιατροι λενε μετα την 30η.
Ο κανονας ειναι η 26η.
Οπως και να εχει, στην 20 ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φανουν οι συσπασεις στον καρδιοτοκογραφο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης