1 Μανικιουρ-πεντικουρ-Τεχνητα νυχια-φρυδια-διατροφη Τρι Δεκ 17, 2013 10:40 pm
Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!!!!!!! Ειμαι μανουλα και γω ενος αγοριου 16 μηνων!!!!!!!!
Και εργαζομαι κατ οικων αλλα και στον χωρο μου ως τεχνητρια νυχιων στην Αθηνα!
Τα εργαλεια μου ολα ειναι πεντακαθαρα και αποστειρωμενα!
Χρησιμοποιω ποιοτικα κ επωνυμα υλικα.
Σε περιποιηση πεντικιουρ τα αναλωσιμα παρεμενουν σε εσας για λογους υγιεινης ή χρησιμοποιουνται μονο μια φορα!!
οι περιποιησεις ειναι οι εξης :
Μανικιουρ
Πεντικιουρ
Ημιμονιμο( gel polish/shellac )
Τεχνητα νυχια ( ολες οι μεθοδοι,tips/φορμα- Αρκυλικο/gel)
σχηματισμος κ συντηρηση φρυδιων.
στο πεντικιουρ χρησιμοποιειται τροχος,ρασπα και αν χρεαστει κερατολυτικη λοσιον!
Μεγαλη ποικιλια σε χρωματα!
Τουλαχιστον 20 διαφορετικα σε απλα βερνικια
Κ 30 διαφορετικα σε ημιμονιμα!
+ ως Ειδικη εφαρμογων διαιτητικης συντασω διιαιτολογια σε υγιη ατοιμα για απωλεια ή προσληψη βαρους,με γνωμονα παντα την υγεια την μεσογειακη & ισορροποιημενη διατροφη.και φυσικα κατοπιν εργαστηριακων εξετασεων γενικης αιματος.
Αν θελετε να δειτε δειγματα της δουλειας μου μπορειτε να επισκεφτητε την σελιδα μου στο facebook!
https://www.facebook.com/EiriniArvanitiNails
Θα χαρω πολυ να την επισκεφτητε! <3
υ.γ. Επειδη διαφορα ειπωνονται απο μερικους ανθρωπους και ο γραπτος λογος δεν βοηθα παντα,για οσες κοπελες εχουν αμφιβολια για την ποιοτητα της δουλειας κ των υλικων μου,σας προσκαλω για ενα εντελως δωρεαν μανικιουρ,χωρις καμια απολυτως οικονομικη επιβαρυνση!
Σας ευχαριστω πολυ!
τηλ.επικοινωνιας 6972036657
Και εργαζομαι κατ οικων αλλα και στον χωρο μου ως τεχνητρια νυχιων στην Αθηνα!
Τα εργαλεια μου ολα ειναι πεντακαθαρα και αποστειρωμενα!
Χρησιμοποιω ποιοτικα κ επωνυμα υλικα.
Σε περιποιηση πεντικιουρ τα αναλωσιμα παρεμενουν σε εσας για λογους υγιεινης ή χρησιμοποιουνται μονο μια φορα!!
οι περιποιησεις ειναι οι εξης :
Μανικιουρ
Πεντικιουρ
Ημιμονιμο( gel polish/shellac )
Τεχνητα νυχια ( ολες οι μεθοδοι,tips/φορμα- Αρκυλικο/gel)
σχηματισμος κ συντηρηση φρυδιων.
στο πεντικιουρ χρησιμοποιειται τροχος,ρασπα και αν χρεαστει κερατολυτικη λοσιον!
Μεγαλη ποικιλια σε χρωματα!
Τουλαχιστον 20 διαφορετικα σε απλα βερνικια
Κ 30 διαφορετικα σε ημιμονιμα!
+ ως Ειδικη εφαρμογων διαιτητικης συντασω διιαιτολογια σε υγιη ατοιμα για απωλεια ή προσληψη βαρους,με γνωμονα παντα την υγεια την μεσογειακη & ισορροποιημενη διατροφη.και φυσικα κατοπιν εργαστηριακων εξετασεων γενικης αιματος.
Αν θελετε να δειτε δειγματα της δουλειας μου μπορειτε να επισκεφτητε την σελιδα μου στο facebook!
https://www.facebook.com/EiriniArvanitiNails
Θα χαρω πολυ να την επισκεφτητε! <3
υ.γ. Επειδη διαφορα ειπωνονται απο μερικους ανθρωπους και ο γραπτος λογος δεν βοηθα παντα,για οσες κοπελες εχουν αμφιβολια για την ποιοτητα της δουλειας κ των υλικων μου,σας προσκαλω για ενα εντελως δωρεαν μανικιουρ,χωρις καμια απολυτως οικονομικη επιβαρυνση!
Σας ευχαριστω πολυ!
τηλ.επικοινωνιας 6972036657
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eirinomama στις Τρι Δεκ 17, 2013 11:19 pm, 1 φορά