26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 Πεμ Δεκ 26, 2013 11:25 pm
katerinoula
Πανταχού παρούσα!
valgreg έγραψε:
Καλημέρα όλη μέραααααα!!!
πρωινη πρωινη εγω σημερα κοριτσια μου μιας και ξυπνησα να φτιαξω τσαγακι στον αντρουλη και να τον χαιρετησω για τη δουλεια.
εχει υπηρεσια σημερα παλι το μαναρακι μου και θα ερθει αυριο το πρωι.
αφηστε κοριτσια εδω και 2 εβδομαδες και κατι ταλαιπωρείτε από σπαστικη βρογχιτιδα.
χτες παλι ματι δεν εκλεισε απο τον βηχα.
εχουμε παει 3 φορες στο γιατρο,σε δυο διαφορετικους.
εισπνοες,αντιβιωση,χαπια,γαργαρες ολα τα κανει αλλα ειπαν πως πρεπει να κανει τον κυκλο του και θα τον ταλαιπωρησει καιρο.
ευχομαι να περασει γρηγορα γιατι στεναχωριεμαι να τον βλεπω ετσι.φανταστειτε οτι απο τον πολυ βηχα ποναει στα πλευρα και το στομαχι!
χτες μαγειρεψα μια μακαρονοπιτα μουρλια!!
σαλατουλα,και εψησα στο γκριλ μπριζολιτσες,μπιφτεκακια και λουκανικα.
αχ με εφαγε αυτο το μισο λουκανικο που εφαγα κοριτσια,ολη τη μερα μου ειχε κατσει ωσπου το βραδυ εκανε την μεγαλη εξοδο εκ στοματος
σημερα το μενου εχει σκετη σαλατα μιας και θα ειμαι μονη σαν το λεμονι
αργοτερα θα βγω για κατι ψωνια και περιμενω τηλεφωνο γιατι σημερα ερχεται επιτελους το πλυντηριο μας
αλλη πικρα απο εκει κοριτσια,η υγρασια εδω ειναι υπερβολικα αυξημενη και σε συνδυασμο με το πολυ κρυο επλυνα ρουχα τη δευτερα,τα απλωσα και χτες ακομα ηταν παπι με επιασαν τα νευρα μου οσο σκεφτομουν οτι τα επλυνα οοοοολα στο χερι
αυτα απο εμενα,πολλα ειπα παλι,ολοκληρο σεντονι
οριστε τα καφεδακια,τσαγακια οτι θετε
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ
Καλημέρα ζουζουνίτσα μου!!!!μωρέ ταλαιπωρία να πλένεις στο χέρι άντε να έρθει το πλυντηριάκι σου να ησυχάσεις!!!!
εχτές δε μπήκα να σας μιλήσω και μου λείψατεεεε!!!!!