601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 Τετ Ιαν 29, 2014 1:41 am
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!
τι κανετε?
τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!
τι κανετε?
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!
τι κανετε?
poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!
τι κανετε?
καλημερα σοφακι μου γλυκο!!!
πως εισαι???εισαι λιγο καλυτερα τωρα?
για πες τα νεα σου!!
viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε;;;;;ολα καλα;;;;
εγω σας γραφω αγκαλια με τον μπεμπη μου....
viki1988 έγραψε:μια χαρα ειμαστε κοριτσια μου....τωρα οτι κοιμηθηκαμε....
σοφακι μου καλα αποτελεσματα για την αυχενικη διαφανεια....το ξερω γλυκια μου οτι συγκινηθηκες.....το ειχα διαβασει....
βασουλα μου περαστικα σου κοριτσακι μου....
ποπαρα μου.....
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΒΑΣΟΥΛΑ Μ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ Μ!!
ΣΟΦΑΚΙ Μ ΓΛΥΚΟ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ Σ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ Θ ΠΑΕΙ Θ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Κ Θ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ!!
ΒΙΚΑΚΙ Μ Κ ΠΟΠΑΚΙ Μ!!!
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΟΥΛΑ Μ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΞΥΠΝΗΣΩ ΑΡΓΗΣΑ Ν ΞΥΠΝΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ...
Κ ΕΙΧΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Κ ΝΩΡΙς Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΖΑΝΙ..ΠΕΙΝΑΩ ΚΙΟΛΑΣ Κ Μ ΦΤΑΙΝΕ Τ ΠΑΝΤΑ...
valgreg έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανετε?
εμεις μολις σημερα πηραμε εξιτηριο Δοξα τον Υψιστο αλλα εχουμε ακομα μελλον μπροστα μας και εξω απο το νοσοκομειο,μπηκαμε σε γερο λουκι!
7 νυχτες τωρα την εβγαλα σε μια καρεκλα ολο το βραδυ και απο σημερα το πρωι με εχει πιασει ενας οξυς πονος σε καθε κινηση στο αριστερο μου πλευρο.
δεν βλεπω την ωρα που θα πεσω στο κρεβατι να λιωσω στον υπνο !
και φυσικα εκτος αυτου να επιστρεψω σπιτι μου μιας και ειμαι στο πατρικο μου .
Μαρακι τελεια η μπλουζιτσα σου αλλα το περιεχομενο ολα τα λεφτα
Ποπακι οντως φανηκε η κοιλιτσα,γλυκουλα πολυ
Βικακι μου εχεις την καλυτερη παρεουλα τωρα πια και τι τελεια πατουσιτσα μωρε ειναι αυτη αχ αχ για πολλα φιλακια
Βασουλινι μου περαστικα σου κοριτσακι μου,κουκουλωσου πιες ζεστα,κανενα παυσιπονακι και θα περασει μαναρακι μου
Σοφακι κανε υπομονη ολα θα πανε καλα,αφου αρχισες να τρως θα ερθει και η στιγμη για το νερακι...καλη επιτυχια με την αυχενικη ευχομαι να πανε οοοοολα τελεια
Ριτακι λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου αλλα οπως ειπες και μια φιλη το θετικο ειναι οτι μπορεις να μεινεις εγκυος...μου εχει τυχει και εμενα 2 φορες σε διαστημα 6 μηνων,εδειξαν ολα φυσιολογικα καθως ηταν θελημα Θεου να γινει ετσι.Εχε πιστη,υπομονη,επιμονη και ολα θα πανε τελεια,στο ευχομαι απο καρδιας
Lillako μου πολλα πολλα
Καλλιτσαααα
Κατερινουλες
Ειρηνακι
Αννουλα
Αλεξανδρουκο
Σοφακι
pharmacy έγραψε:καλησπερα κοριτσια...να μπω κι εγω στην ομαδα σας????εχω ενα πανεμορφο αγορακι 20 μηνων κ τον γεναρη βαλαμε μπρος γ το 2ο...............να σας πω οτι ειμαι παρα πολυ αγχωμενη?να σας πω οτι εχω πολυκστικες κ χαλια κυκλο????αχ δεν ξερω με πιασαν τ μαυρα μου....ειναι που περιμενω περιοδο κ με ενοχλει η αποτυχια..τεσπα.....τα πα κ ξελαφρωσα...
ευχομαι συντομα ολες μ ολες οι κοιλιτσες ν φουσκωσουν
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης