Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
158 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 158 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα οκ καταλαβα!!!ολες τα ιδια κανουμε!!!  Laughing Laughing Laughing 

ρε καλλιτσα το σκυλακι που εχεις αβαταρ ειναι δικο σου ή απλα βρηκες μια φωτο?

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασουλα μ δυο μηνες ε??πω,πω πως περναει ο καιρος!!
βασουλα ν σ κανω μια αδιακριτι ερωτηση αν επιτρεπεται??

σοφακιιιιι τι ν κανωωωωω???αφου δν καταλαβαινει αλλιως θ καταλαβει μ αποχη απο ολες της αποψεις!!! Cool Cool Cool 

οχι καλε δν ειναι δικο μ,το βρηκα στο ιντερνετ κ το εβαλα!! Very Happy 
μα δν ειναι κουκλιιιιιιιιι???????? I love you I love you I love you 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:βασουλα μ δυο μηνες ε??πω,πω πως περναει ο καιρος!!

σοφακιιιιι τι ν κανωωωωω???αφου δν καταλαβαινει αλλιως θ καταλαβει μ αποχη απο ολες της αποψεις!!! Cool Cool Cool 

Πες μου!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα!!!
να πας  να πας στη κολλητη κ να περασετε τελεια!!!
με το αμορε δε θα βρεθειτε καθολου??

βασουλααααααα μου ποσο καρο εχουμε να πιουμε καφεδακι μαζι??? (νομιζω..απο οταν επιασες δουλεια)  Very Happy Very Happy Very Happy 

Άστα να πάνε κανένα δίμηνο κοντά!Πως είσαι κοριτσάκι μου σήμερα?

βασουλα μου νομιζω τελειααααα!!!  Very Happy Very Happy 
φοβαμαι να καμαρωνω μηπως κ ξαναερθουν οι δυσκολες μερες!!!  Laughing Laughing 
νερο ακομα δεν μπορω να πιω αλλα οκ,θα γινει κ αυτο αφου περνανε σιγα σιγα!!!

εσυ τι κανεις κοριτσακι μου?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

βασουλααααααα μου ποσο καρο εχουμε να πιουμε καφεδακι μαζι??? (νομιζω..απο οταν επιασες δουλεια)  Very Happy Very Happy Very Happy 

Σιγά σιγά όλα θα στρώσουν!Εγώ ετοιμάζομαι να πάω να πάρω τον πεθερό μου να τον πάω για μερικές δουλειές που έχει και μετά με μια φίλη για καφέ!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:βασουλα μ δυο μηνες ε??πω,πω πως περναει ο καιρος!!

σωστηηηηη!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing 
χρειαζεται κ η αποχη καποιες φορες!!!!

εχει τελεια φατσουλα!  Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Σιγά σιγά όλα θα στρώσουν!Εγώ ετοιμάζομαι να πάω να πάρω τον πεθερό μου να τον πάω για μερικές δουλειές που έχει και μετά με μια φίλη για καφέ!

μια χαρα βασουλα μου!!!
τι θα μαγειρεψεις σημερα?

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι σοφακι μ ειναι τελειιιιιοοοοο!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 
κ ετσι ν συνεχισεις σοφακι μ ηρεμα κ χαλαρα ν απολαυσεις κ την εγκυμοσυνη σ απο δω κ περα κ τον φιλιππακο σ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 328109 

βασουλα μ εκει π δουλευεις εχεις μπει μεσω προγραμματος ετσι δν ειναι???τ λεφτα σ τ εχεις παρει?δηλ τ πρωτου μηνα...η θ σας τ δωσουν μολις τελειωσει η συμβαση ολα μαζι??σορρυ αμα σ φερνω σ δυσκολη θεση... Embarassed 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω καλλια μου...πραγματικα το ειχα αναγκη να ηρεμησω!!!

και ο φιλιππακος χαιρεται πολυ που εδω κ λιγες μερες τον φροντιζει κ παλι η μαμα του!!!  Very Happy Very Happy Very Happy 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:σε ευχαριστω καλλια μου...πραγματικα το ειχα αναγκη να ηρεμησω!!!

και ο φιλιππακος χαιρεται πολυ που εδω κ λιγες μερες τον φροντιζει κ παλι η μαμα του!!!  Very Happy Very Happy Very Happy 

λογικο ειναι ν χαιρεται το παιδι!!αχου τον μωρε!!!
πολλα πολλα φιλακια ν τ δωσεις στ μαγουλακια!! Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:σε ευχαριστω καλλια μου...πραγματικα το ειχα αναγκη να ηρεμησω!!!

λογικο ειναι ν χαιρεται το παιδι!!αχου τον μωρε!!!
πολλα πολλα φιλακια ν τ δωσεις στ μαγουλακια!! Very Happy 

θα του δωσω!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 328109 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΑ!!!!!! Very Happy   Very Happy   Very Happy   Very Happy 
τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα?????χρυσοβαλαντω μου ειδα οτι με ανεφερες κ συγκινηθηκα πολυ  I love you  χαθηκα κοριτσια το ξερω,αλλα δεν υπαρχει χρονος οπως παλιοτερα!η ζουζουνα μου πλεον τρωει κανονικα κ βγαινουν μαγειρεματα,πλυσιματα συν τις δουλειες κ οταν κοιμαται χαλαρωνω κ μπαινω φεισμπουκ!ειστε ολες καλα???εχουμε κανενα νεο σπορακι στην παρεα?τα μωρακια στην κοιλιτσα τι κανουν?οι κοπελες που προσπαθειτε για μπεμπακι πως ειστε?αποκλειστικα σε εσας στελνω την θετικη μου ενεργεια κ χιλιαδες ευχες να εχετε πολυ πολυ πολυ γρηγορα ενα σπορακι στην κοιλιτσα!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468  καλλια μου διαβασα στα πεταχτα οτι βρηκες δουλιτσα ε?τελεια!!!καλη αρχη κοριτσι μου!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

μια χαρα βασουλα μου!!!
τι θα μαγειρεψεις σημερα?

Κοκκινιστό έκανα πουλάκι μου!Χάθηκα από το πρωί απότομα ήρθε νωρίτερα ο πεθερός μου..

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:ναι σοφακι μ ειναι τελειιιιιοοοοο!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 
κ ετσι ν συνεχισεις σοφακι μ ηρεμα κ χαλαρα ν απολαυσεις κ την εγκυμοσυνη σ απο δω κ περα κ τον φιλιππακο σ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 328109 

βασουλα μ εκει π δουλευεις εχεις μπει μεσω προγραμματος ετσι δν ειναι???τ λεφτα σ τ εχεις παρει?δηλ τ πρωτου μηνα...η θ σας τ δωσουν μολις τελειωσει η συμβαση ολα μαζι??σορρυ αμα σ φερνω σ δυσκολη θεση... Embarassed 

Έλα Κάλλια μου τι δύσκολη θέση βρε πλάκα κάνεις!Τον πρώτο μήνα θα τον πληρωθούμε αυτή τη βδομάδα και μετά οι επόμενοι μήνες κανονικά μας είπαν..Ξεκίνησα 2/1 εγώ.Αυτοί που ξεκίνησαν αρχές δεκέμβρη πληρώθηκαν τέλη του γενάρη

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:ΤΖΑ!!!!!! Very Happy   Very Happy   Very Happy   Very Happy 
τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα?????χρυσοβαλαντω μου ειδα οτι με ανεφερες κ συγκινηθηκα πολυ  I love you  χαθηκα κοριτσια το ξερω,αλλα δεν υπαρχει χρονος οπως παλιοτερα!η ζουζουνα μου πλεον τρωει κανονικα κ βγαινουν μαγειρεματα,πλυσιματα συν τις δουλειες κ οταν κοιμαται χαλαρωνω κ μπαινω φεισμπουκ!ειστε ολες καλα???εχουμε κανενα νεο σπορακι στην παρεα?τα μωρακια στην κοιλιτσα τι κανουν?οι κοπελες που προσπαθειτε για μπεμπακι πως ειστε?αποκλειστικα σε εσας στελνω την θετικη μου ενεργεια κ χιλιαδες ευχες να εχετε πολυ πολυ πολυ γρηγορα ενα σπορακι στην κοιλιτσα!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468  καλλια μου διαβασα στα πεταχτα οτι βρηκες δουλιτσα ε?τελεια!!!καλη αρχη κοριτσι μου!!!

Αλεξάνδρα μου γλυκιά τι κάνεις κοπέλα μου?Η ζουζουνίσα Αποστολία?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

καλα ειμαστε βασουλα μου!!εγω ξεκουραζομαι κ η αποστολια κοιμηθηκε!εσυ τι κανεις?πες μου τα νεα σου!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

καλα ειμαστε βασουλα μου!!εγω ξεκουραζομαι κ η αποστολια κοιμηθηκε!εσυ τι κανεις?πες μου τα νεα σου!

Καλά πουλάκι μου όπως τα ξέρεις όλα καλά!Έχω 2 μήνες περίπου στην δουλίτσα και περνάω καλά εκεί!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Καλά πουλάκι μου όπως τα ξέρεις όλα καλά!Έχω 2 μήνες περίπου στην δουλίτσα και περνάω καλά εκεί!

ωραια!οταν υπαρχει υγεια κ δουλεια ολα γινονται!με τις προσπαθειες πως τα πατε?

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι κανουμε κοριτσια μου???ολες καλα??εγω ημουν ολη μερα σημερα εκδρομουλα και ειμαι πτωμα..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bourboulithra έγραψε:τι κανουμε κοριτσια μου???ολες καλα??εγω ημουν ολη μερα σημερα εκδρομουλα και ειμαι πτωμα..

επ!!τι κανεις κοριτσι?καιρο εχουμε να τα πουμε!!!το νινακι στην κοιλιτσα?κοριτσακι περιμενεις τελικα ε?πως εισαι?

bourboulithra

bourboulithra
Alexandra23 έγραψε:
bourboulithra έγραψε:τι κανουμε κοριτσια μου???ολες καλα??εγω ημουν ολη μερα σημερα εκδρομουλα και ειμαι πτωμα..

επ!!τι κανεις κοριτσι?καιρο εχουμε να τα πουμε!!!το νινακι στην κοιλιτσα?κοριτσακι περιμενεις τελικα ε?πως εισαι?

γεια σας κουκλες!!! καλα ειμαστε!! μεγαλωνουμε και κανουμε γυροβολιες στην κοιλια!!
ολα δειχνουν κοριτσακι Αλεξανδρα μου ναι!τωρα καλυτερα,περασαν τα δυσκολα ευτυχως!! εσεις πως τα πατε??τωρα πρεπει να εχουν αρχισει τα ζορια που μεγαλωσε και ζουζουνιζει ε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bourboulithra έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:

γεια σας κουκλες!!! καλα ειμαστε!! μεγαλωνουμε και κανουμε γυροβολιες στην κοιλια!!
ολα δειχνουν κοριτσακι Αλεξανδρα μου ναι!τωρα καλυτερα,περασαν τα δυσκολα ευτυχως!! εσεις πως τα πατε??τωρα πρεπει να εχουν αρχισει τα ζορια που μεγαλωσε και ζουζουνιζει ε?

χαιδεψε την κοιλιτσα σου κ απο μενα!!!ειναι πολυ βολικη η κορουλα μου ευτυχως!δε με ζοριζει το πουλακι μου καθολου!ειναι υπναρου κ φαγανη κ τωρα που μεγαλωσε αρχισε να ζωηρευει!μεσα στην ενεργεια ειναι  Very Happy 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου!!!!
αχ αλεξανδρακι μου δεν προλαβα να μιλησουμε..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad σε σκεφτομαι συνεχεια τον τελευταιο καιρο και εσενα και το αναστασακι που χαθηκατε.........
η αποστολιτσα σου μεγαλωσε και πρεπει να ειναι μια κουκλιτσα!!!!!(με τετοια μαμα τι θα ειναι το παιδι!!!!)
μου ελειψες πολυ αλεξ μου και εσυ και το αναστασακι........
αναστασακι, κρητικια θεα, αν μας διαβαζεις, μπες να πεις ενα γεια, ετσι για να δουμε οτι εισαι καλα!!!!

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!
να εχετε ολες μια υπεροχη κυριακη!!!
 flower flower flower flower flower flower 
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!!
αχ αλεξανδρακι μου δεν προλαβα να μιλησουμε..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad σε σκεφτομαι συνεχεια τον τελευταιο καιρο και εσενα και το αναστασακι που χαθηκατε.........
η αποστολιτσα σου μεγαλωσε και πρεπει να ειναι μια κουκλιτσα!!!!!(με τετοια μαμα τι θα ειναι το παιδι!!!!)
μου ελειψες πολυ αλεξ μου και εσυ και το αναστασακι........
αναστασακι, κρητικια θεα, αν μας διαβαζεις, μπες να πεις ενα γεια, ετσι για να δουμε οτι εισαι καλα!!!!

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!
να εχετε ολες μια υπεροχη κυριακη!!!
 flower flower flower flower flower flower 
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 536304 

ποππακη μου καλημερα!!!τι κανεις?πως εισαι?το νινακι στην κοιλιτσα?ναι μωρε παραδεχομαι δεν κανω καλα που χανομαι τοσο..αλλα ξεχνιεμαι με αυτα κ με αυτα αληθεια!!!εχω χασει το μυαλο μου με τη ζουζουνα μου αλλα υποσχομαι να επανορθωσω!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ Π ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ - ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ  sunny sunny sunny 

ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Θ ΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Μ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΑ Κ ΚΟΡΗ??
ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΤΣΑ??ΖΟΥΖΟΥΝΕΥΕΙ?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 33 35468 

Υ.Γ.ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ Μ ΤΡΕΛΟΥΣ ΔΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις