901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 Δευ Φεβ 17, 2014 4:36 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε?
Εγώ εδώ επιτέλους σπιτάκι μου παρέα με τον μικρό σήμερα τον σκυλάκο μιας και ο αντρούλης μου είναι στη δουλειά και θα έρθει το μεσημέρι.
Προχτές το αντράκι μου με υποδέχτηκε και με λουλούδια...ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ!!!
Σήμερα το μενού έχει λιγκουίνι με σουπιές κοκκινιστές και σαλατούλα!
Αλλά και δουλειές με φούντες,ήρθα και βρήκα το σπίτι σχεδόν βομβαρδισμένο
Αλεξανδρούκο μουυυυυυ πόσο χάρηκα που μπήκες!μου έλειψες πολύ!!!η Αποστολίτσα σου μια χαρά,ολόκληρη κοπελάρα πια!!!πότε με το καλό η βάφτιση?
Σοφάκι μου,καλά έκανες και ξέφυγες λίγο με τον μικρό σου,το χρειαζόσασταν και οι δυο,πολλά φιλιά να του δώσεις!!Γιατρούλης τώρα πότε?
Μαράκι μου,περάσατε καλά στην εκδρομούλα σας?πρόσεχε να μην κουράζεσαι!Μετακομίσατε τελικά Ιωάννινα?
Ποπάκι μου τι κάνεις,το μπεμπεκίνι?αλήθεια το έχεις νιώσει καθόλου ή είναι ακόμα νωρίς?
Βασούλα μουυυυυ τι κάνεις?Ήρθε τελικά η σιχαμένη ε?δεν πειράζει,πάμε γερά για τον επόμενο μήνα!
Καλλίτσα μου προς το Πάσχα θα ξεκινήσεις δουλίτσα?
Κατερινάκι χορευταρού,καλά κάνεις!ο χορός αναζωογονεί ψυχή και σώμα!πότε δεν περιμένεις τελικά να έρθει η ακατανόμαστη?είχα μείνει στο ότι ήθελες να κάνεις τεστάκι
Αννούλα μου,3 μερούλες ακόμα μείνανε για να ξέρεις σίγουρα!όλα καλά θα πάνε και θα μας ανακοινώσεις πολύ ευχάριστα νέα
Lillybell μου,μου έχεις λείψει πολύ
Κατερινούλα και Ρηνάκι και εσείς το ίδιο
βρε τι γλυκο πλασμα εισαι εσυ???δεν υπαρχεις λεμε!!!!πως περνας με τον αντρουλη σου?φανταζομαι τελεια ε?επιτελους ειστε μαζι,ζειτε μαζι κ σε νιωθω ακριβως γιατι κ εμεις ετσι ημασταν!!!καλα ειμαστε εμεις κοριτσακι μου,βαφτιση δεν κλεισαμε ακομη αλλα λεμε για ιουνιο!!!