276 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 #6 Δευ Ιαν 13, 2014 3:44 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Ναι γράφεις τις συνταγές και εμείς θα τις κοπιαρουμε
Μια καθε μερα!
Μια καθε μερα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω τις απειλησα οτι αν δεν φανε δεν θα ερθουν για εναν σπανιο και ανεκτημιτο πλεον μεσημεριανο υπνακο μαζι μου!!!το κολπο επιασε!!!τωρα σκεφτομαι ποσο λαθος υποσχεση εδωσα που θα μαλλιασει η γλωσσα μου με τα παραμυθια αλλα τουλαχιστον χλαπακιασαν!!!kat_laz έγραψε:Catty έγραψε:Δεν θα έχει καλή εξέλιξη αυτη ενότητα! Οταν λέω εγώ οτι αν γίνει πρωινο με μαμάδες θα τιναχτουν τα μηχανάκια γέλατε!!!
Εδω αυτοι που μας βαριουνται και δεν χάνουν λέξη, φανταστείτε αυτοι που δεν μας βαριουνται!
Κατ ενότητα ζαχαροπλαστικής τωρα!!!!
Catty επειδή αυτή τη στιγμή συγχύστηκα με τον μικρό (δεν τρώει φακές) και δεν στροφάρει εύκολα το μυαλό τι εννοείς...?? Να ανοίξουμε θέμα ζαχαροπλαστικής??
Ντονατς έχει φτιάξει καμμία??
Catty έγραψε:Ναι γράφεις τις συνταγές και εμείς θα τις κοπιαρουμε
Μια καθε μερα!
Να περιμένεις στη σειρά!roodie έγραψε:Εγώ πάλι που το ' χω δηλώσει οτι σας διαβάζω και δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να έχω αλμυρή συνταγή??? Νταξ να κάνουμε και καμιά δουλειά....!!!!!
Κόβουμε και χαρτάκι??? Με το μπαρδόν αλλά δεν μ' ενημερώσανε οι διαχειρίστριες των συνταγών...!mamagoriou29 έγραψε:roodie έγραψε:Εγώ πάλι που το ' χω δηλώσει οτι σας διαβάζω και δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να έχω αλμυρή συνταγή??? Νταξ να κάνουμε και καμιά δουλειά....!!!!!
Να περιμένεις στη σειρά!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης